Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

morze zrobić stronkę Lisi ? Wrzuciłoby się dużo fotek i textu o Lisi. i na wszystkich ogłoszeniach miałąby swoją prywatna stronkę.
Na stronę rybaczka miałam 80 wejść. i 24 os weszły na dogomanię ze tej stronki.
Nie wiem czy to pomogło, pewnie i nie. Ale może o Lisi dowie się więcej ludzi. Tym bardziej, że stronka jest już wypozycjonowana.
Co Wy na to?

Posted

justynavege napisał(a):
Diana jedzie do nowego domu
z całje rodziny rudych tylko Lisiunia samiutka zostala w schronisku :-(

Nie martw się Justyś i dla Lisiczki zaświeci słoneczko (szkoda że nie razem z Dianką , tyle czasu ze sobą przezyły... ale trzeba być dobrej myśli :roll: :loveu:

Posted

Uxmal, fotki zaraz wysyłam. Tylko jest tego sporo, pomimo zzipowania (pomyłka spakowałem rar-em ;) ). Nie wszystko z wątku tam wrzuciłem. Super fotki są na stronach 155, 156, 159.
Wątek odchudziłem z prawie wszystkich swoich postów :) zaraz odpadnie mi palec wskazujący prawej ręki od klikania :evil_lol:
Jako że wątek i tak pozostał obszerny wkleję plakacik Lisi. Na nim jest trochę informacji gdyby ktoś zajrzał tu pierwszy raz.
Na Allegro znów ktoś obserwuje Lisidło.

Posted

[quote name='Radek']Uxmal, fotki zaraz wysyłam. Tylko jest tego sporo, pomimo zzipowania (pomyłka spakowałem rar-em ;) ). Nie wszystko z wątku tam wrzuciłem. Super fotki są na stronach 155, 156, 159.
Wątek odchudziłem z prawie wszystkich swoich postów :) zaraz odpadnie mi palec wskazujący prawej ręki od klikania :evil_lol:
Jako że wątek i tak pozostał obszerny wkleję plakacik Lisi. Na nim jest trochę informacji gdyby ktoś zajrzał tu pierwszy raz.
Na Allegro znów ktoś obserwuje Lisidło.

Oki dziękuje baardzo :)
Nie ma znaczenie czy rar czy zip.

Posted

wiecie Lisiunia osowiala troszkę........
zostala bez mamusi
ostatnia z rodziny

ze staruszkiem Dingusiem rozpaczajacym to najsmutniejsza para w schronisku

ale jest zaleta tego
bo mogla dzis wreszcie w spokoju zjjesc swoją kostkę
Dingo slepy parwie nei zauwaza i po zjedzeniu swojej nie probowal zabrać Lisiuni jak to zwykle bywalo gdy mieszkala z rodzinką

Posted

justynavege napisał(a):
wiecie Dingo slepy parwie nei zauwaza

on nie tylko kosci nie zauwaza ale i Lisi...czasami jak sie odwraca palnie łbem moją córcie:mad: :evil_lol:

biedna lisia

Posted

wiecie co.. nie chce mi się wierzyć, ze tyle psiaków juz podszło a Lisia nie... normalnie chyba ją ukrywacie jak przychodzą chętni po psiaki... |No bo w przeciwnym wypadku jak możliwe, zeby ludziska nie starcili dla niej głowy.....

Posted

Asior napisał(a):
wiecie co.. nie chce mi się wierzyć, ze tyle psiaków juz podszło a Lisia nie... normalnie chyba ją ukrywacie jak przychodzą chętni po psiaki... |No bo w przeciwnym wypadku jak możliwe, zeby ludziska nie starcili dla niej głowy.....

hmm chyba ją ukrywają :cool3: Ona jest taka śliczna, to puchate milusie futerko, te cudne oczka przepełnione miłością i tęsknotą, to nie możliwe, że jeszcze jej nikt nie wypatrzył ;) Lisiunia do góry ...smutasku kochany

Posted

justynavege napisał(a):
Lisiunia sama sie ukrywa
ona sie boi wszelkich zmian i nowosci
jak przychodza ludzie to chowa sie w najdalszy kącik boksu z podkulonym ogonkiem :-(

Ojeju biedna Lisia :-(:-(

Posted

lsia jest naprawde.pomimo swojego strachu/najkochańszym psem jakiego spotkalam...
lila nie nadaje sie do zycia w mieście.....kazdy przejezdzajacy samochód lub przechodzacy człowiek jest przyczyna leku u lisi....
lila najlepiej nadaje sie do zycia w domku jednorodzinnym lub na wsi....

jesli ktos zaadoptuje moja córcie ona napewno bardzo sie odwdzięczy.....

Posted

Oglądam tak sobie fotki Lisi i muszę coś napisać.
Zrobiłyście dzieczyny kawał dobrej roboty.
Są takie fotki Lisi chudziutkiej jak patyczek. To chyba są te zaraz "po przybyciu do Uciechowa".
A potem te fotki ze spacerów,
Normalnie niesamowite.
Czy Wy napewno jesteście pewne na 100% ze ona nie nadaje się do miasta?

Posted

uxmal napisał(a):

Czy Wy napewno jesteście pewne na 100% ze ona nie nadaje się do miasta?

Pewnie nie do dużego miasta, ale do mniejszego zgiełku może by się przyzwyczaiła :roll: