Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłata dokonana - 30zł z tego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214398-KONIEC-Mix-białych-narcyzów-cebulki-do-25.09-do-22.00[/URL] i 130zł z tego bazarku : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213363-KONIEC-TOREBKI-WODA-CHANEL-CIUSZKI-OBROŻE-na-zamojski******-do-10.09.d0-22[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Selenga'][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1893005477[/URL]

na full wyróżnione[/QUOTE]
Piękne:)
Bardzo dziękujemy:)
Moze odezwie sie wreszcie ten jedyny dom, na który Lizka tak długo czeka.

Posted

ciekawe ile ta Pani waży... może Murko powinnaś pytać o to? :diabloti:
A ile wazy piesek?
10 kilo.
Oooo, to przykro mi, jak dla mnie to za dużo.
A Pani ile waży?
Słucham????
Ile Pani waży?
72 kilo.
Oj, mnie też jest przykro, to za dużo. Psy wydajemy jedynie osobom ważącym do 68 kilo.

Posted

[quote name='eloise']ciekawe ile ta Pani waży... może Murko powinnaś pytać o to? :diabloti:
A ile wazy piesek?
10 kilo.
Oooo, to przykro mi, jak dla mnie to za dużo.
A Pani ile waży?
Słucham????
Ile Pani waży?
72 kilo.
Oj, mnie też jest przykro, to za dużo. Psy wydajemy jedynie osobom ważącym do 68 kilo.[/QUOTE]
Ja bym aż taka surowa w ocenie tej pani nie była...
jeśli to jest osoba z chorym kręgosłupem to nawet 5 kg może być dla niej za dużo...
a przecież czasem trzeba psa wziąć na ręce czy podnieść

Posted

[quote name='Selenga']Ja bym aż taka surowa w ocenie tej pani nie była...
jeśli to jest osoba z chorym kręgosłupem to nawet 5 kg może być dla niej za dużo...
a przecież czasem trzeba psa wziąć na ręce czy podnieść[/QUOTE]
To po co jej pies :diabloti:

Posted

[quote name='zadra']To po co jej pies :diabloti:[/QUOTE]
Może po to żeby miała do kogo zagadać w pustym domu? A może po to żeby ją zdopingował do wyjścia na świeże powietrze? A może po to żeby móc kogo kochać i mieć kogo przytulić? Do tego nie jest potrzebny bernardyn, malutki psiak, którego można wziąć na ręce i który nie przewróci jak się go prowadzi na smyczy też może być najlepszym przyjacielem człowieka.
Łatwo jest kogoś skrzywdzić oceniając go według siebie. Zwłaszcza jak się jest młodym i w pełni sprawnym...

Posted

[quote name='Selenga']Może po to żeby miała do kogo zagadać w pustym domu? A może po to żeby ją zdopingował do wyjścia na świeże powietrze? A może po to żeby móc kogo kochać i mieć kogo przytulić? Do tego nie jest potrzebny bernardyn, malutki psiak, którego można wziąć na ręce i który nie przewróci jak się go prowadzi na smyczy też może być najlepszym przyjacielem człowieka.
Łatwo jest kogoś skrzywdzić oceniając go według siebie. Zwłaszcza jak się jest młodym i w pełni sprawnym...[/QUOTE]
Liza nie jest duża i to delikatna psinka.

Posted

[quote name='zadra']Liza nie jest duża i to delikatna psinka.[/QUOTE]
wszystko zależy od punktu widzenia :)
dla miłośnika bernardynów jest malutka, dla osoby, która nie może dźwigać więcej niż 5 kg jest duża :)

Posted

jestem młoda i nie w pełni sprawna- mój kręgosłup jest w rozsypce, a mimo to jakoś mnie sprawa wagi Lizy rozbawiła :diabloti:
a do towarzystwa dla osoby,która nie może dźwigać może lepszy kot :)
no, ale to moje zdanie ;)