Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wiecie,że Milka zaczyna być dominantką...? Jest teraz w kojcu z Jeżykiem i taką młodziutką pręguską...Jeżyka pokochała,a małą goni,tępi,rzuca się na nią ,kiedy może...:shake:
To chyba zazdrość o faceta...:crazyeye::cool3:

Dodam,że Jeżyk jest obecnie przeszczęśliwy...!:evil_lol:

Posted

Kinga - dostałam pw :)
czy może porzeba ogłoszeń Milce? Mogę zrobić na kilku standardowych portalach - adopcje.org, cafeanimal i alegratce. I jeszcze gumtree.
Śliczna jest, szkoda że jak zwykle wpadła w ręce nieodpowiedzialnych ludzi, którzy wykorzystali szczeniaczka, a dorosłą porzucili :(

Posted

bardzo proszę o zrobienie, będziemy wdzięczne!!!!!!!!!!
[quote name='Rodzice Maciusia :)']Kinga - dostałam pw :)
czy może porzeba ogłoszeń Milce? Mogę zrobić na kilku standardowych portalach - adopcje.org, cafeanimal i alegratce. I jeszcze gumtree.
Śliczna jest, szkoda że jak zwykle wpadła w ręce nieodpowiedzialnych ludzi, którzy wykorzystali szczeniaczka, a dorosłą porzucili :(

Posted

Łeeee....Jakaś mało inteligentna jestem...:oops:

Pręguska Mosirka została w kojcu z Jeżykiem,a Milka musiała zmienić lokum-za bardzo Mosirce dokuczała...:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Milka dostała dzisiaj drugą szansę i poszła do domu.Wysyłajcie dobre myśli,żeby się jej udało,bo to adopcja ze schronu...
Niebawem będzie pewnie wizyta poadopcyjna.Suczyna zamieszkała w Białej.