nika28 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Szarotka napisał(a):To pewnie trzeba stale oglaszac, a ma allegro ??? No własnie, na dogo raczej domku nie znajdzie, trzeba ją poogłaszać... Śliczna jest i młodziutka, na pewno ktoś się zakocha :) Quote
kinga_kinga7 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 allegra nie ma,ja niestety nie umiem.. Quote
kinga_kinga7 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 rozmawiałam dzisiaj z kierownikiem,jutro dostanę Milki zdjęcia:) i uzgodniłam,że jeśli uda się nazbierać pieniążki,to Milka będzie wysterylizowana..więc jeśli ktoś chciałby wpłacić grosik to podam na pw moje konto,a potem wszystko przeleję na konto schroniska,a ja osobiście umówię ją na zabieg w Białej i zapytam jaki to będzie koszt Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Spytaj jaki koszt, potem zmien tytul i bedziemy zbierac. Pomoge Ci zebrac pieniadze, ale trzeba wiedziec ile............ Quote
kinga_kinga7 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Szarotka napisał(a):Spytaj jaki koszt, potem zmien tytul i bedziemy zbierac. Pomoge Ci zebrac pieniadze, ale trzeba wiedziec ile............ dobra,to ja jutro zadzwonię do dr Iwanickiego z Białej Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zadzwon i wtedy bedziemy watek rozsylac, i prosic, ale latwiej to robic jak wiadomo ile trzeba. Quote
jostel5 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Witajcie po świętach!:) Znowu mi coś dogo szwankuje,ale...może mnie tym razem nie wywali... Jak to dobrze,że Kinga założyła suni wątek! Znam Mile ,widziałam ją,była ze mną na spacerku...Strasznie jest smutna! A ta jej była "pani"...zabić to mało!!! Ona się nie spodziewała,że sunia taka urośnie!No i śmiertelnie się obraziła na kierownika Marka,kiedy ją poprosił,by już nigdy,przenigdy nie brała żadnego psa.Powiedziała mu,że jest bezczelny.:mad: I ,co? Nie kwalifikuje się do zabicia?:angryy: Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 To dobrze, ze sie obrazila, moze wiecej nie bedzie brala zadnego psa. Quote
kinga_kinga7 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 rozmawiałam z p.kierownikiem o sterylce Milki i jest ona w planie-czeka,jest kolejka,bo jest mało miejsc posterylkowym.Pytałam o koszt,ale nie wiedział,bo rozliczają się z wetem na koniec miesiąca.. Quote
Szarotka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Podniose sunie:):) Jutro bede wiecej na dogo. Quote
kinga_kinga7 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 tekst do ogłoszeń Milki:) Milka to sunia która spełni Twoje najskrytsze marzenia. Wesoła, grzeczna, rezolutna, na spacerku bardzo zadowolona i radosna. Ma około 10 miesiecy. Jest żywiołową, energiczną sunia. Sprawdzi się jako przyjacółka i towarzyszka na dobre i na złe. Milka jest w schronisku od jakiegos czasu, ale ciagle nie traci nadzieji. Jak gdy tylko widzi kogoś kręcącego się niedaleko jej kojca odstawia tańce radości, skacze i krzyczy: tu jestem, chce wyjśc, zabierzcie mnie. Kiedy wolontariusze wchodzą do kojca jest przeszczęsliwa, że teraz jej kolej na spacer. Szukamy dla Milki wspaniałego domku i człowieka, który poświęci jej swoją uwage i którego psiak będzie mógł pokochac z wzajemnością! Milka była zaadoptowana jako szczeniak,ale ze wyrosła to stała sie znudzona zabawka i spowrotem trafiła do schroniskowego kojca.Jesli jestes osoba odpowiedzialna,masz warunki i chciał bys dac Milce dom,skontaktuj się z nami: 609-118-027,[email protected] lub kierownik schroniska 504-177-547 Quote
kinga_kinga7 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 czego nikt nie zagląda do Milki?? Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zdjęcia Milki:) Teraz ogłoszenia i musi znaleźć domek..! Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zapraszamy cioteczki do Mileczki:) Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Może mógłby ktoś zrobić Milce allegro?? Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Super zdjecia.Spytaj Lilki ona robi ladne allegro. Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Szarotka napisał(a):Super zdjecia.Spytaj Lilki ona robi ladne allegro. a jak ją znaleźć? Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mam nadzieje, ze zadziala: http://www.dogomania.pl/members/75866-lilk_a Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Szarotka']Mam nadzieje, ze zadziala: http://www.dogomania.pl/members/75866-lilk_a dzięki Szarotko,już napisałam:) Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Czy nie mialas znalezc jakies miejsce dla Miki czy ja tworze ?? Quote
wasabi81 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nowe fotki Milki sa cudne:loveu:... na pierwszym widac jaka to jest piekna sunia (niestety bardzo smutna:-() Quote
Szarotka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kinga moze rozeslij watek, to zawsze pomaga. Quote
Recommended Posts