Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
To pewnie trzeba stale oglaszac, a ma allegro ???

No własnie, na dogo raczej domku nie znajdzie, trzeba ją poogłaszać...
Śliczna jest i młodziutka, na pewno ktoś się zakocha :)

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawiałam dzisiaj z kierownikiem,jutro dostanę Milki zdjęcia:) i uzgodniłam,że jeśli uda się nazbierać pieniążki,to Milka będzie wysterylizowana..więc jeśli ktoś chciałby wpłacić grosik to podam na pw moje konto,a potem wszystko przeleję na konto schroniska,a ja osobiście umówię ją na zabieg w Białej i zapytam jaki to będzie koszt

Posted

Witajcie po świętach!:) Znowu mi coś dogo szwankuje,ale...może mnie tym razem nie wywali...
Jak to dobrze,że Kinga założyła suni wątek! Znam Mile ,widziałam ją,była ze mną na spacerku...Strasznie jest smutna! A ta jej była "pani"...zabić to mało!!! Ona się nie spodziewała,że sunia taka urośnie!No i śmiertelnie się obraziła na kierownika Marka,kiedy ją poprosił,by już nigdy,przenigdy nie brała żadnego psa.Powiedziała mu,że jest bezczelny.:mad: I ,co? Nie kwalifikuje się do zabicia?:angryy:

Posted

tekst do ogłoszeń Milki:)
Milka to sunia która spełni Twoje najskrytsze marzenia. Wesoła, grzeczna, rezolutna, na spacerku bardzo zadowolona i radosna. Ma około 10 miesiecy. Jest żywiołową, energiczną sunia. Sprawdzi się jako przyjacółka i towarzyszka na dobre i na złe. Milka jest w schronisku od jakiegos czasu, ale ciagle nie traci nadzieji. Jak gdy tylko widzi kogoś kręcącego się niedaleko jej kojca odstawia tańce radości, skacze i krzyczy: tu jestem, chce wyjśc, zabierzcie mnie. Kiedy wolontariusze wchodzą do kojca jest przeszczęsliwa, że teraz jej kolej na spacer. Szukamy dla Milki wspaniałego domku i człowieka, który poświęci jej swoją uwage i którego psiak będzie mógł pokochac z wzajemnością!

Milka była zaadoptowana jako szczeniak,ale ze wyrosła to stała sie znudzona zabawka i spowrotem trafiła do schroniskowego kojca.Jesli jestes osoba odpowiedzialna,masz warunki i chciał bys dac Milce dom,skontaktuj się z nami:
609-118-027,[email protected] lub kierownik schroniska 504-177-547