grzenka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Lilu, który psiak jest w najgorszej sytuacji finansowej? Quote
Isiak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='brzośka']nie usunęłam wcześniej zlecenia stałego i moja dyszka za październik poszła; jak będzie potrzebna jeszcze na opłacenie hoteliku to ok, a jak już nie to prosze o zwrot - zasili konto jakiegoś innego psiaczka ;)[/QUOTE] Zrobiłam zwrot - dziękuję za pomoc Kajuni :) Quote
LILUtosi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='grzenka']Lilu, który psiak jest w najgorszej sytuacji finansowej?[/QUOTE] Chyba wszystkie maja deficyt. Na poczatku wszyscy placą a później deklarację się wykruszają. Zawsze można podzielić na trzy ;-) Jeśli gremium wyrazi zgodę. Quote
brzośka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Isiak']Zrobiłam zwrot - dziękuję za pomoc Kajuni :)[/QUOTE] dostałam, dzięki :) chyba trzeba zmienić tytuł wątku Kajeczki Quote
ŚWIAT Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='mila-ada']Dzięki za info. Kaja zostaje u nas ( jeżeli nas sąsiedzi nie wymeldują bo ona bawiąc się rzuca różnymi rzeczami do góry a one z hałasem spadają na podłogę). Można więc zdjąć banerek Kaji, choć byłabym wdzięczna za przesłanie mi go na pamiątkę na maila ([email protected]).[/QUOTE] Mila-ada, ja prawie nie piję alkoholu. Ale postanowiłam pół roku temu, że w dzień w który Kaja znajdzie dom, wypiję szampana. I w weekend go wypiję- za Wasze zdrowie. Mam nadzieję że dotrą do Was z Bielska wszelkie dobre myśli które posyłam. Dla Was i suni, której choć nie widziałam, pokochałam. Quote
mila-ada Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cieszę się, że wszystkim Wam , tyle radości sprawiła adopcja Kaji. Jednocześnie jesteśmy ogromnie zdumieni wielkim powodzeniem Kaji. W momencie adopcji nie byliśmy w ogóle tego świadomi, a prawdę mówiąc celem naszej podróży była dużo mniejsza suczka Grina. Przez półtorej godziny oglądaliśmy różne psy w hoteliku, a Kaję przedstawiono nam dopiero na końcu. I prawdę mówiąc, w suczce zakochał się mój mąż(moim celem był piesek do kolan). Starania i popularność Kaji jest dla nas dużym zobowiązaniem, aby stworzyć jej szczęśliwy dom. Co do szampana, to my dołączymy się z lampka wina :evil_lol: choć Wrocław daleko od Bielska. (Mam pytanko: Kto z Dogomaniaków jest z Wrocka?) Pozdrawiam Quote
brzośka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ooo, Wrocław! ja wprawdzie z Oleśnicy, no ale to przecież rzut beretem ;) a wrocławianki znajdziesz m.in. tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny. Quote
Iljova Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Świat wiesz co ja szampana nie znoszę alkoholu w sumie nie piję, ale z tej radości nże Kajunia ma wspaniały domek wypiję z Tobą na odległość :-) mila-ada dziękujemy że daliście Kaji wspaniały domek, a to dla Was: Quote
Klaudus__ Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Fantastyczne wieści :) Tytuł już zmieniam :Cool!: Mila-ada - czy mogę podesłać Wam moją umowę adopcyjną? Podesłałabym na maila - odesłalibyście pocztą. Quote
mila-ada Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Witaj! Nie bardzo rozumiem, bo myśmy podpisali umowę adopcyjna w hoteliku i dostaliśmy jej książeczkę zdrowia. Quote
Isiak Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 To już ściągam Kaję z kącika adopcyjnego na moim blogu :) Quote
diana79 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 cudownie że Kaji trafił się tak wspaniały domek :multi::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Klaudus__ Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 A może któreś Cioteczki przerzucą deklaracje z Kajki na tę biedną sunię? http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-ON-ka-pogryziona-i-pobita.Kuleje.Zbieramy-na-hotel-i-diagnostyk%C4%99!Do%C5%82%C3%B3%C5%BC-cho%C4%87-5z%C5%82/page15 Quote
mila-ada Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 :lol:[quote name='brzośka']Ooo, Wrocław! ja wprawdzie z Oleśnicy, no ale to przecież rzut beretem ;) a wrocławianki znajdziesz m.in. tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny. W kierunku Oleśnicy jeżdżę na grzyby.:lol: Quote
LILUtosi Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Klaudus ja już podpisalam umowę adopcyjną, zeskanuję i Ci prześlę. Quote
Isiak Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Klaudus__']A może któreś Cioteczki przerzucą deklaracje z Kajki na tę biedną sunię? http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-ON-ka-pogryziona-i-pobita.Kuleje.Zbieramy-na-hotel-i-diagnostyk%C4%99!Do%C5%82%C3%B3%C5%BC-cho%C4%87-5z%C5%82/page15 Swoją deklarację przeniosłam na Bolka i nie wiem, czy on dalej zbiera kasę, czy nie? Quote
mila-ada Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Kaja chyba czuje się już u siebie, bo zaczęła rozrabiać. Zaczęła ściągać różne rzeczy z blatu w kuchni albo stołu. Postanowiłam ją tego oduczyć i za radą weta kupiliśmy TABASCO. Kładłam na blacie różne smakołyki umoczone w tym specyfiku. Czekałam , kiedy się skusi i jaka będzie reakcja. Kiedy Kajka ściągała kawałek boczku z blatu, udawałam, ze nie widzę. Kaja natomiast zjadła to piekące mięso i nawet się nie skrzywiła. Popiła wodą i ok. Następnym razem mocniej umoczyłam, ale efekt był ten sam. Zdjęła sobie na podłogę, zaczęła lizać i zjadła. Wczoraj kupiliśmy w sklepie zoologicznym specjalny spray z gorzką substancją do spryskiwania rzeczy, które psy podgryzają. Dzisiaj położyłam na blacie wędlinę spryskaną ta goryczą. I co się stało? Dokładnie to samo. Kaja w ogóle nie zareagowała. To jakiś kosmiczny pies... Quote
brzośka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 poznałam dziś Kaję i oczywiście jej wpanialych właścicieli :) Kaja jest super suczką! - przyjazną i baaardzo żywiołową :cool3: i ma świetny domek! Quote
NikaEla Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='mila-ada'] (Mam pytanko: Kto z Dogomaniaków jest z Wrocka?) Pozdrawiamdużo nas :) a na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/489-Spacer-we-Wroc%C5%82awiu?p=17787228#post17787228 umawiamy się na spacery z psami Quote
ŚWIAT Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Witam, doszłam do siebie po tym szampanie w weekend:) bardzo się cieszę że u Kajki OK, zdjęcia super, a że to kosmiczna sunia...cóż:) wiedzieliśmy od razu że jest nieprzeciętna:) Quote
brzośka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Nikaragua']dużo nas :) a na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/489-Spacer-we-Wroc%C5%82awiu?p=17787228#post17787228 umawiamy się na spacery z psami o, nawet nie wiedziałam :) Quote
wapiszon Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='mila-ada']Kaja chyba czuje się już u siebie, bo zaczęła rozrabiać. Zaczęła ściągać różne rzeczy z blatu w kuchni albo stołu. Postanowiłam ją tego oduczyć i za radą weta kupiliśmy TABASCO. Kładłam na blacie różne smakołyki umoczone w tym specyfiku. Czekałam , kiedy się skusi i jaka będzie reakcja. Kiedy Kajka ściągała kawałek boczku z blatu, udawałam, ze nie widzę. Kaja natomiast zjadła to piekące mięso i nawet się nie skrzywiła. Popiła wodą i ok. Następnym razem mocniej umoczyłam, ale efekt był ten sam. Zdjęła sobie na podłogę, zaczęła lizać i zjadła. Wczoraj kupiliśmy w sklepie zoologicznym specjalny spray z gorzką substancją do spryskiwania rzeczy, które psy podgryzają. Dzisiaj położyłam na blacie wędlinę spryskaną ta goryczą. I co się stało? Dokładnie to samo. Kaja w ogóle nie zareagowała. To jakiś kosmiczny pies... Mam podobną sytuację z przygarniętym Reksem Na początku był bardzo grzeczny. A teraz tylko się odwrócę to ściągnie ze stołu lub blatu i zje wszystko ( ostatnio 30 dag ostrej papryczki nadziewanej serem ;) ) A gdybym te różne ,,smakołyki" dała do miski to by nie ruszył ! Teraz staramy się wszystko chować lub stawiać wysoko. Jeśli zapomnimy to ..... żegnaj jedzonko :) Quote
Recommended Posts