brzośka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Aimez_moi napisał(a):Witam serdecznie......:) przepraszam za wproszenie sie na watek....... Wplacilam dla Kai 30zl...na szczescie......:):) I mam pytanie....moge poczytac i pozostac????? kobieto!!! przepraszasz za wproszenie się?? wpraszaj się ile tylko chcesz, a my Ci za to wdzieczne jesteśmy :Rose: pytasz, czy możesz zostać??? bądź z nami i Kają, dopóki nie znajdzie kochającego domku i jeszcze dłużej! :cunao: no chyba że jest coś, co czy nie wiem... :roll: Quote
Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Aimez_moi napisał(a):Witam serdecznie......:) przepraszam za wproszenie sie na watek....... Wplacilam dla Kai 30zl...na szczescie......:):) I mam pytanie....moge poczytac i pozostac????? Jak możesz zadawać takie pytanie Kajunia jak i cioteczki bardzo się ucieszą :-) Zostań już z nami :-) Quote
LILUtosi Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Brzośka nosa ma. Kaja właśnie pojechała do własnego domku na razie na probę. Nie ma się co na razie cieszyć i zapeszać. Pojechała do mieszkania i obawiam sie że może być zbyt energrtyczna jak na mieszkanie. Trzymajcie kciukasy. Quote
Iljova Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Trzymam mocno kciuki żeby to był właśnie już ten właściwy stały domek Kajuni :-) Quote
brzośka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ooo, a to nowina!!! kciuki mocno zaciśnięte! :thumbs: Quote
ŚWIAT Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Aimez_moi dziękuję:) i czekam na linki od Ciebie:) Quote
Isiak Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Aimez_moi witaj na wątku! Dziękuję w imieniu Kaji za wpłatę, jak tylko wpłynie na konto, oczywiście poinformuję na wątku i w poście rozliczeniowym. LILUtosi, aż się boję oddychać, żeby nie zapeszyć... Mam podobne obawy, że Kaja może być zbyt energiczna do mieszkania. Ale zależy, jacy ludzie, jak aktywni i ile czasu mogą poświęcić psu. I jak Kaja przyjmie taką zmianę. Trzymam kciuki z całych sił... Quote
IVV Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 zapisuje Kaje czy macie konto paypal ??? Quote
Iljova Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Cześć Kajuniu kochana. Wspaniałego dnia życzę wszystkim :-) Quote
LILUtosi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Na razie cisza. Wiem że Kaja została wczoraj na godzinę w domu sama ale nie wiem jaki efekt był tej samotności. Nie dzwonią, nie piszą to chyba tragedii ne było. Quote
Olena84 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ale nowiny! Oby wszystko bylo dobrze. Quote
Isiak Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 IVV napisał(a):zapisuje Kaje czy macie konto paypal ??? Nie mam takiego konta. Quote
otita Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bardzo mocno trzymam kciuki! Oby Kajeczka pokazała się z jak najlepszej strony i oby zakochali się na wieki! Quote
Isiak Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Melduję zaksięgowanie wpłaty Aimez_moi - 30 zł. Raz jeszcze dziękuję :) I dalej trzymam kciuki za Kajeczkę :) Quote
otita Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 To ja zaproszę na wątek Bazylka - kolegi Kajeczki : http://www.dogomania.pl/threads/207811-ONEK-BAZYL-Pan-zmar%C5%82-zostawi%C5%82-przygarni%C4%99t******.-Prosz%C4%99-o-pomoc-w-og%C5%82aszaniu! Quote
LILUtosi Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pan mi dzisiaj odpisał że Kajeczka jest bardzo grzeczna tylko wielkość Kaji przeraża Panią.... Jak się nie uda to przynajmniej będzie wiadomo jak się zachowuje sama w domu. Ale musi się udać. Quote
BUDRYSEK Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 napiszLILUtosi napisał(a):Pan mi dzisiaj odpisał że Kajeczka jest bardzo grzeczna tylko wielkość Kaji przeraża Panią.... Jak się nie uda to przynajmniej będzie wiadomo jak się zachowuje sama w domu. Ale musi się udać. UDA SIE!!!! :) Quote
grzenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Trzymamy kciuki i równocześnie proszę ciocie o zaglądnięcie do Pirusia, który nie ma opłacenie hotelu: http://www.dogomania.pl/threads/195499-Piru%C5%9B-Jego-bezpiecze%C5%84stwo-kosztuje-210-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji...Do%C5%82o%C5%BCysz-Mu-PI%C4%84TAKA?p=17703859#post17703859 Każde 5 zł się liczy... Quote
Isiak Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 LILUtosi napisał(a):Pan mi dzisiaj odpisał że Kajeczka jest bardzo grzeczna tylko wielkość Kaji przeraża Panią.... Jak się nie uda to przynajmniej będzie wiadomo jak się zachowuje sama w domu. Ale musi się udać. Trzeba Panią przekonać, że dzięki tej wielkości Kaja ma właściwości "odstraszające". Mnie by się taki odstraszacz, a właściwie budzik przydał, bo miałam próbę włamania przez balkon. Śpię zaraz obok balkonowych drzwi i nic nie słyszałam. A moja pluszowa psica spała razem ze mną :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Kurcze... Oby się udało... :kciuki: Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Uda sie......szczescie musi Jej pomoc....:) Quote
Iljova Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [FONT=Trebuchet MS]Cześć Kajuniu kochana ....:lol:[/FONT]:loveu: [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Jumalan asioita, Kaja on tassa talossa okuisesti, ja oli hyvin rakastama ihmisia[/FONT] Quote
LILUtosi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jestem co dziennie z państwem w kontakcie. Wczoraj Kaja została na 8h sama w domu i tylko wygryzła dziurę w kapie (podobno była stara i nie żal). Państwo robią już zakupy karmy jak innych potrzebnych akcesorii. Byli dzisiaj u weta, odrobaczywią maleństwo. Chyba nie bedzie tak źle. Choć po jamniku to spora zmiana. ;-) Dziś prześlę wątek to może sami będą pisać. Quote
Recommended Posts