Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Witam serdecznie......:) przepraszam za wproszenie sie na watek.......
Wplacilam dla Kai 30zl...na szczescie......:):)
I mam pytanie....moge poczytac i pozostac?????

kobieto!!!
przepraszasz za wproszenie się?? wpraszaj się ile tylko chcesz, a my Ci za to wdzieczne jesteśmy :Rose:
pytasz, czy możesz zostać??? bądź z nami i Kają, dopóki nie znajdzie kochającego domku i jeszcze dłużej! :cunao:

no chyba że jest coś, co czy nie wiem... :roll:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Witam serdecznie......:) przepraszam za wproszenie sie na watek.......
Wplacilam dla Kai 30zl...na szczescie......:):)
I mam pytanie....moge poczytac i pozostac?????

Jak możesz zadawać takie pytanie Kajunia jak i cioteczki bardzo się ucieszą :-)
Zostań już z nami :-)

Posted

Brzośka nosa ma.
Kaja właśnie pojechała do własnego domku na razie na probę. Nie ma się co na razie cieszyć i zapeszać. Pojechała do mieszkania i obawiam sie że może być zbyt energrtyczna jak na mieszkanie. Trzymajcie kciukasy.

Posted

Aimez_moi witaj na wątku! Dziękuję w imieniu Kaji za wpłatę, jak tylko wpłynie na konto, oczywiście poinformuję na wątku i w poście rozliczeniowym.
LILUtosi, aż się boję oddychać, żeby nie zapeszyć... Mam podobne obawy, że Kaja może być zbyt energiczna do mieszkania. Ale zależy, jacy ludzie, jak aktywni i ile czasu mogą poświęcić psu. I jak Kaja przyjmie taką zmianę. Trzymam kciuki z całych sił...

Posted

Pan mi dzisiaj odpisał że Kajeczka jest bardzo grzeczna tylko wielkość Kaji przeraża Panią....
Jak się nie uda to przynajmniej będzie wiadomo jak się zachowuje sama w domu. Ale musi się udać.

Posted

napisz

LILUtosi napisał(a):
Pan mi dzisiaj odpisał że Kajeczka jest bardzo grzeczna tylko wielkość Kaji przeraża Panią....
Jak się nie uda to przynajmniej będzie wiadomo jak się zachowuje sama w domu. Ale musi się udać.

UDA SIE!!!! :)

Posted

LILUtosi napisał(a):

Trzeba Panią przekonać, że dzięki tej wielkości Kaja ma właściwości "odstraszające". Mnie by się taki odstraszacz, a właściwie budzik przydał, bo miałam próbę włamania przez balkon. Śpię zaraz obok balkonowych drzwi i nic nie słyszałam. A moja pluszowa psica spała razem ze mną :evil_lol:

Posted

[FONT=Trebuchet MS]Cześć Kajuniu kochana ....:lol:[/FONT]:loveu:
[FONT=Trebuchet MS][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Jumalan asioita, Kaja on tassa talossa okuisesti, ja oli hyvin rakastama ihmisia[/FONT]

Posted

Jestem co dziennie z państwem w kontakcie. Wczoraj Kaja została na 8h sama w domu i tylko wygryzła dziurę w kapie (podobno była stara i nie żal). Państwo robią już zakupy karmy jak innych potrzebnych akcesorii. Byli dzisiaj u weta, odrobaczywią maleństwo. Chyba nie bedzie tak źle. Choć po jamniku to spora zmiana. ;-)
Dziś prześlę wątek to może sami będą pisać.