Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przez Kaję spać nie mogę. Rozmawiałam przed chwilą z Budrysek- telefonów nadal o Kaję nie ma żadnych. W tej sytuacji- jedyne wyjście- zaczynamy zbierać na hotelik. Budrysek zaczyna się rozglądać za hotelikiem. Budrysek deklaruje 10 zł. Ja jak pisałam, mogę opłacić 1szy miesiąc.

Posted

Nie mogę uwierzyć, że Kajeczka ma szansę na hotelik! Strasznie się cieszę. Na razie deklaruję 10 zł, bo krucho z pieniędzmi, ale postaram się coś dorzucić. Knuję też bazarek wspólny dla Kaji i Andrzejka z mojej sygnatury (prośba o zajrzenie do niego i chociaż podnoszenie na duchu).

Posted

Dziewczyny zajmujące się pszczyńskimi psiakami mają rodziny(w których też są zwierzęta), swoje problemy dla nich nawet 48godzinna doba to byłoby za mało żeby na wszystko starczyło czasu. Czasami mam obawy żeby nie odbiło się to znacząco na ich zdrowiu. Martwię się o nie.
Właśnie z powodu braku czasu nie zawsze mają możliwość wejść na dogo. Naprawdę robią bardzo dużo.
Klaudus, Budrysku jestem z Wami sercem i myślami. Dbajcie też chociaż trochę o siebie dobrze ?!

Posted

dziś byłam na wystawie psów i widziałam czechosłowackie wilczaki, wydaje mi się, że Kaja jest bardzo podobna do tej rasy
można by ją ogłaszać jako pies w typie czechosłowackiego wilczaka, może byłoby większe zainteresowanie? co sądzicie?

Posted

deklaracje stale:

joanna.dymek- 50zl
paulinken- 10zl
Tofikowa- 20zl
Otita-10zl
BUDRYSEK- 10zl
-----------------------
100zl

SWIAT- oplaci 1wszy msc
paulinken zadeklarowala pomoc w oplaceniu 2giego msc-