Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli mamy deklaracje stale:

joanna.dymek- 50zl
paulinken- 10zl
Tofikowa- 20zl
Otita-10zl
BUDRYSEK- 10zl
atena21 - 15 zł
grzenka - 10 zł
isiak-20 zł
-----------------------
145zl
Melka - 10 zł (kwiecien, maj i czerwiec)
/czyli za kwiecień, maj i czerwiec 155 zł w sumie/
SWIAT- oplaci 1wszy msc
paulinken zadeklarowala pomoc w oplaceniu 2giego msc-

Posted

Dziewczyny, ja kiepska jestem z matematyki, ale deklarowałam nie 10 zł (po 3,33 :P ) tylko 10 za każdy miesiąc, chyba, że ze zmęczenia coś źle czytam.. Za dalsze miesiące może też, po prostu teraz wolę złożyć tylko deklarację za 3 miesiące.
Za tydzień będę w mojej zaprzyjaźnionej lecznicy (nota bene lecznicy Marcina z Radia B...), może przywiesiłabym tam jakiś plakacik... Mamy takiego gotowca?

Posted

Melka napisał(a):
Dziewczyny, ja kiepska jestem z matematyki, ale deklarowałam nie 10 zł (po 3,33 :P ) tylko 10 za każdy miesiąc, chyba, że ze zmęczenia coś źle czytam.. Za dalsze miesiące może też, po prostu teraz wolę złożyć tylko deklarację za 3 miesiące.
Za tydzień będę w mojej zaprzyjaźnionej lecznicy (nota bene lecznicy Marcina z Radia B...), może przywiesiłabym tam jakiś plakacik... Mamy takiego gotowca?

Oczywiscie, źle się wyraziłam..chodziło mi o to, że w kwietniu, maju i czerwcu Kaja ma deklaracje na 155 zł. Plakacik jest, na jaki mail podesłać?

Posted

magenka1 napisał(a):
ja mam taką cichą nadzieje, że jak Stasiu pójdzie do domku to na jego miejsce wskoczyła by Kaja

byloby na prawde super, i jeszcze gdyby cioteczki zgodzily sie Stasia spadek na Kaje przeznaczyc:)
oj pomarzyc mozna:P