Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam maila o Kaję..dałam namiary do Budryska..ale boję się cieszyć..bo tyle maili już było o inne psy i nic z tego nie wyszło...z moich doświadczen (krótkich) wynika, że jak ktoś jest naprawdę zdecydowany to raczej telefonuje a nie pisze...
Ale daj Boziu Kaji dom..

Posted

Pani sie niestety nie odezwała. Trudno.
Kajka będzie na stronie Radia Bielsko- jak to nie zadziała, to już nie wiem:(

Kaja ma nowy plakacik - podałam telefon Budryska - przesłać komuś?

Posted

Ja jej powolutku odświeżam ogłoszenia. I mam nadzieję na jeszcze jeden sposób lansowania Kajki -ale będę wiedzieć dopiero w piątek więc nie zapeszam na razie...

Posted

A jednak już dziś Kaja dziś jest już na stronie Radia Bielsko:) z rewelacyjnymi zdjęciami Otity:)

Udało się co planowałam- plakat Kaji zawiśnie w jednej z bielskich restauracji:) oby to coś dało.
I właśnie jeszcze jedna restauracja zgodziła mi się powiesić plakat:)

Posted

otita napisał(a):
Kurcze, tak czułam! Szarutek biedny, szary, duży, nie wzbudza instynktów opiekuńczych! Trzeba dalej knuć!

Dokładnie:(( ja już nie wiem co zrobić....:((

Posted

Światku, chyba dalej trzeba ją ogłaszać. Do bólu! Na naszej klasie można by też ją ogłaszać przez znajomych i śledzika i na facebooku jakoś rozdmuchiwać. (ta Dorota na facebooku, która Cię "nagabuje" to ja)

Posted

otita napisał(a):
Światku, chyba dalej trzeba ją ogłaszać. Do bólu! Na naszej klasie można by też ją ogłaszać przez znajomych i śledzika i na facebooku jakoś rozdmuchiwać. (ta Dorota na facebooku, która Cię "nagabuje" to ja)

Otitka zaakceptowałam zaproszenie, miło Cię widzieć:)
Nie poddaję się w sprawie Kaji, bo nie można...matko niech ktoś zadzwoni...ale ogólnie znów jak widać przestój adopcyjny..