Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem ostatnio od Budryska to Kaja nie ma domku...
Cioteczki, każda z Was ma na Dogo psa który jest mu najbliższy.Dla mnie tym psem od 3 miesięcy jest Kaja.Nie wiem już co robić...trzeci miesiąc ją ogłaszamy, Allegra miała, plakaty po knajpach wiszą...i nic...
taki "przeciętny", duży pies...
Napisałam do Budryska że jakby co- opłacę sterylkę. Niech tylko ktoś ją wreszcie pokocha...

Posted

[quote name='ŚWIAT']Z tego co wiem ostatnio od Budryska to Kaja nie ma domku...
Cioteczki, każda z Was ma na Dogo psa który jest mu najbliższy.Dla mnie tym psem od 3 miesięcy jest Kaja.Nie wiem już co robić...trzeci miesiąc ją ogłaszamy, Allegra miała, plakaty po knajpach wiszą...i nic...
taki "przeciętny", duży pies...
Napisałam do Budryska że jakby co- opłacę sterylkę. Niech tylko ktoś ją wreszcie pokocha...[/QUOTE]

w ogole z adopcjami kicha, a wlasnie bez fajnych fotek to juz w ogole tragedia, u mnie ma caly czas alletgro i niestety najmniejsza ogladalnosc..

Posted

Dziewczyny,
ja mogę pomóc. Bardzo mi zależy na Kaji.Tylko że dobry net będę mieć tylko jutro wieczorem przez godzinę czy dwie.
Pytałam kiedys Budryska, ewentualny płatny DT dla Kaji to koszt około 450 zł. Mogłabym nawet opłacić w całosci pierwszy miesiąc, ale to niewiele da, bo bez kompletu deklaracji ciotki pszczynskie dalej psa nie utrzymają. Wpadną znowu w długi. Gdzie by ją jeszcze ogłosic?????