anett Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 też zaglądam do Diunki i proszę o reklamowanie aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=1436124756 Quote
Negrita8 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 a jak się sunia czuje? chodzi coraz lepiej? wszystko w porządku? mizianki dla ślicznoty Quote
beka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Wizyta u chirurga w poniedziałek o 9.30 Quote
swagnieszka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='beka']Wizyta u chirurga w poniedziałek o 9.30[/QUOTE] to trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści :) Quote
*Gajowa* Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Diuna czuje sie dobrze tzn. ma humor, apetyt , jest grzeczna, kochana ale o lepsze chodzenie musimy powalczyć. Rozmawiałam długo na jej temat ze "swoją" wetką. Rehabilitacja po takim zabiegu trwa długo, a do pełnej sprawności psiak dochodzi po roku. Jeżeli łapa nie będzie pracowała intensywnie /oczywiście nie od razu/ to efekt operacji może być mizerny. Diuna łape obciąża prawidłowo tylko w marszu , nie powinna podbiegać, skakać, nawet przystawać bo wtedy łapę automatycznie podkurcza. Tak więc chodzimy na smyczy po ulicach 2 razy po 15 minut , mamy wydłużać stopniowo czas spacerów. Nie jest to dla mnie łatwe - jestem sama, a moi podopieczni /6 raczej dużych psiaków/ denerwują się jak wychodzimy z Diunką. Pytałam też o sterylizację - najwcześniej można robić w połowie marca. Quote
*Gajowa* Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Odpoczywam sobie na ulubionym dywaniku Quote
ania_to_ja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ależ ona fantastyczna :D A jak się mają finanse Diuny? Quote
swagnieszka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Witam Wszystkie Dziewczynki:) Piękne fotki panienki! Właśnie ja też pytam jak tam finanse? Pewnie nie za wesoło... Quote
*Gajowa* Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Maszerujemy z Diunką dwa razy dziennie... jutro rano wizyta kontrolna ! Quote
milka74 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Allegro na pewno trochę podreperuje finanse suni. Quote
anett Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Czekamy na dobre wieści po wizycie:lol: Allegro Diunki trwa jeszcze tylko 5 dni, jeżeli ktoś może zareklamować aukcję bardzo prosimy: http://allegro.pl/show_item.php?item=1436124756 A fotki Diunki na ulubionym dywaniku rozkoszne!!:loveu: Quote
beka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Byłyśmydziś u pani dr. Staw nadal luźny, nie do końca trzyma. Pani dr sugeruje rehabilitacje i masaże. Jutro jadę do dr rehabilitanki. Poza tym Diuna czuje sie dobrze jest słodka i kochana. Lubi mnie chyba ale przy Gajowej moge nie istnieć. Diuna jest w nia totalnie zapatrzona.. Quote
milka74 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Gajowa wie jak to rozkochać w sobie psa:lol: Quote
*Gajowa* Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 milka74 napisał(a):Gajowa wie jak to rozkochać w sobie psa:lol: Aż sie zarumieniłam :oops:... Jestem po prostu pierwszą osobą, która ją dobrze traktuje... Dziś Diuna pierwszy dzień bez środków przeciwbólowych , wczoraj wymiotowała wiec robimy przerwę. Zobaczymy czy wytrzyma nasze spacery - dziś nie zauważyłam różnicy . Quote
Recommended Posts