akucha Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Tytuł może być :lol: Czekamy na nowe zdjęcia :loveu: Oj wzięłabym ją, wzięła, ale nie mogę :placz: Cudna jest, tak mi się podoba!!! Quote
brazowa1 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 nawet filmik mamy! Tylko Wigorowa musi mi przeslac :)) Quote
akucha Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cioteczko brązowa1, filmy i zdjęcie doszły... ale ja nie wiem, jak wstawić film :oops: Niech ktoś mi tu napisze, do jakiego programu mam wrzucić!!! Przyszły 3 filmy, ale tylko jeden działa, 2 sie nie otwierają, bo czegoś tam brak... Ten który działa ma obraz obrócony o 180 st. :evil_lol: A Delma jest superrr, skoczna, wesoła, oj lubi cioteczkę brązową, lubi!!!! Nowa fota: Pękna Delma Quote
brazowa1 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Wiesz co,Akucha?moze lepiej bez filmiku,wszystko byloby dobrze,tylko te moje okrzyki i dabbingowanie Delmy :"jestem psem debilem,zwariowalam,jaka jestem glupia!",to chyba nie za bardzo,co?:evil_lol: Quote
akucha Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Brązowa1, filmik jest :happy1:, dabbing rewelacja... i cioteczkę widać :kciuki: , tylko trzeba go na leżąco oglądać :evil_lol: A Delma lata, jak szalona, aż sie trochę rozkleiłam, jak dotarło do mnie, że to schroniskowy pies. Obie jesteście takie radosne, rozbrykane... Jaka ona musi być cudna, jak ma długie kudełki!!!! Delma, cholerka, nikt nie chce takiego cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rasowa PON-ka, ludzie ona jest niezwykła!!!!!! Quote
akucha Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 To jeszcze raz Delma na pierwszą stronę!!! Quote
akucha Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ona też jest bezdomna!!!!! Tez szuka domu!!!! Dlaczego nikt do niej nie zagląda??? Quote
akucha Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Zwariowana, skoczna, wesoła i urocza!!!! Szuka domu!!! Meczy sie w schronisku, a poszaleć lubi :lol: Nie wystawiamy na Allegro, bo boimy się rozmnażaczy... Quote
aniac50 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='akucha'] PRZECIEŻ TO CUDO JEST a nie jakaś margaryna (choćby i najlepsza !;) ) KOMU PON-kę ????? Quote
akucha Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No cudo, prawdziwe cudo!!! I jaka wesoła :lol: Bezdomna też :-( Quote
akucha Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Się cioteczka rozszalała!!!! Dziękujemy :loveu: Quote
akucha Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pozwalamy!!! odpoczywaj cioteczko, bo się na hopałaś, aż miło popatrzeć :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Jutro jak zwykle odwiedziny u Delmy...bardzo chcialabym,zeby juz nie musiala szczekac na mnie zza kraty.Zeby bawila sie ze swoim panem.To jest pies,ktory musi miec swoejgo pana i tylko wtedy jest szczesliwy.Rozkwita. Quote
aniac50 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Delma !!!! w górę na wirtualny ( niestety :placz: ) spacer !!!! Quote
akucha Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Zawsze to coś, nawet wirtualnie :lol: cioteczko!!! Przypominamy się :loveu: Quote
aniac50 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 NO to powtórka z rozrywki na DOBRANOC DELMA w górę !!!! Quote
brazowa1 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Delma jest niesamowita,jest tak bardzo spragniona kontaktu z ludzmi.Wiem,ze gdyby nie jej problemy z uszami, dawno bylaby w domu.Jest zywiolowa,cieszy sie jak wariatka.Przez pierwsze 15 minut po wyciagnieciu Delmy z boksu,cieszy sie nieprzerwanie.A doceniam jej dzikie podskoki tym bardziej,ze sunia nie jest wylewna do obcych;raczej ich unika.Co zreszta widac na powyzszym zdjeciu;przepiekny "CSik",prawda?taki ksiazkowy. Ale jak juz pokocha,to na calego! Quote
akucha Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cioteczko Brązowa1, co to jest ten "CSik" :oops: Człowiek uczy się całe życie... Delma czeka na dom!!!! Szukamy tak, aby nie trafić na rozmnażaczy!!!! Quote
aniac50 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Delam w górę sunieczko w górę !!!!!(mogę tylko podnosić !!!!!:placz: ) Quote
brazowa1 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 CS-sygnaly uspokojenia.Odwrocenie glowy jest jednym z nich.Psy uzywaja ich wzgledem siebie i wobec ludzi.Tylko,ze my nie zawsze czytamy... CSy sa teraz takie modne! Quote
Recommended Posts