Jump to content
Dogomania

PONka Delma po 2 latach w schronisku,ma swoj dom.Jak cudowniie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko brązowa1, filmy i zdjęcie doszły... ale ja nie wiem, jak wstawić film :oops: Niech ktoś mi tu napisze, do jakiego programu mam wrzucić!!! Przyszły 3 filmy, ale tylko jeden działa, 2 sie nie otwierają, bo czegoś tam brak... Ten który działa ma obraz obrócony o 180 st. :evil_lol: A Delma jest superrr, skoczna, wesoła, oj lubi cioteczkę brązową, lubi!!!!

Nowa fota: Pękna Delma

Posted

Wiesz co,Akucha?moze lepiej bez filmiku,wszystko byloby dobrze,tylko te moje okrzyki i dabbingowanie Delmy :"jestem psem debilem,zwariowalam,jaka jestem glupia!",to chyba nie za bardzo,co?:evil_lol:

Posted

Brązowa1, filmik jest :happy1:, dabbing rewelacja... i cioteczkę widać :kciuki: , tylko trzeba go na leżąco oglądać :evil_lol:
A Delma lata, jak szalona, aż sie trochę rozkleiłam, jak dotarło do mnie, że to schroniskowy pies. Obie jesteście takie radosne, rozbrykane... Jaka ona musi być cudna, jak ma długie kudełki!!!!

Delma, cholerka, nikt nie chce takiego cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rasowa PON-ka, ludzie ona jest niezwykła!!!!!!

Posted

Jutro jak zwykle odwiedziny u Delmy...bardzo chcialabym,zeby juz nie musiala szczekac na mnie zza kraty.Zeby bawila sie ze swoim panem.To jest pies,ktory musi miec swoejgo pana i tylko wtedy jest szczesliwy.Rozkwita.

Posted

Delma jest niesamowita,jest tak bardzo spragniona kontaktu z ludzmi.Wiem,ze gdyby nie jej problemy z uszami, dawno bylaby w domu.Jest zywiolowa,cieszy sie jak wariatka.Przez pierwsze 15 minut po wyciagnieciu Delmy z boksu,cieszy sie nieprzerwanie.A doceniam jej dzikie podskoki tym bardziej,ze sunia nie jest wylewna do obcych;raczej ich unika.Co zreszta widac na powyzszym zdjeciu;przepiekny "CSik",prawda?taki ksiazkowy.

Ale jak juz pokocha,to na calego!