Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

Posted

Dr Szczypka stosuje tylko szwy rozpuszczalne , nie widać ich, pies nie ma o co zahaczyć zębem.Miejmy nadzieję, żę jest wszystko dobrze.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ellensilla']Ufff...dopiero mogłam usiąść do kompa...Przyjechaliśmy do domu dopiero przed 22! Tak że dzięki Pokerku, że ulżyłaś dziewczynom szybciej, bo faktycznie by do tego czasu jajo zniosły ;)
Tak jak Poker pisała Kola dał radę :) Dość długo się wybudzał, a potem jak to po narkozie miał niezłą fazę, czyli próbował łazić, gadać i tak dalej, jak to na fazie ;)
Teraz grzecznie sobie śpi, chociaż od czasu do czasu cos mu sie przypomina i włącza mu się szwendacz, ale dr Szczypka mówił, że to normalne.
Jutro i pojutrze podam mu lek przeciwbólowy, a w srodę wieczorem mamy sie pojawić u doktora. Tak więc póki co, wszystko poszło z planem. Teraz tylko szybka rekonwalescencja i Kola jak nówka może pojść do jakiegoś super domku! :)
O rokowaniach pewnie pogadamy w środę podczas wizyty, bo dzisiaj doktor robił jeszcze kotu cesarkę więc był na maksa zabiegany. Swoją drogą to jest Gość- przez duże G. Serio, szacunek do tego człowieka mam ogromny!
Jutro dalsza częśc wieści.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie nic złego się działo jak będziemy w pracy. Jak myslicie, jest jakies zagrożenie?[/QUOTE]
dziekuje
teraz to juz z gorki:)

Posted

[quote name='Poker']Dr Szczypka stosuje tylko szwy rozpuszczalne , nie widać ich, pies nie ma o co zahaczyć zębem.Miejmy nadzieję, żę jest wszystko dobrze.[/QUOTE]
Też mam taką nadzieję. Na pewno prześpi otumaniony jeszcze lekami

Posted

[quote name='ellensilla']Zazdroszczę ci...ja niestety pracuje w szkole i nie przysługuje mi żaden dzień wolny, bo mam wakacje. Choćby mi się dach zawalił na łeb, muszę być rano w pracy...
Super, nie?[/QUOTE]
wiele osob tak ma ...
ale mam nadzieje ze bedzie wszystko ok
Szaronka byla ,,niemrawa ,,po operacji wyciecia listwy mlecznej

Posted

Kolucha jest nie do pokonania :)
Ładnie je, siusia, kupka i chodzi bez problemu. Dr Szczypka mówił, żeby mu w ogóle nie zakładać kubraczka, więc nie zakładam. Dzisiaj tylko raz zainteresował się raną i troszkę się polizał, ale to chyba dobre na gojenie nie? :)
Ugotowałam mu ryż z kurczakiem i warzywkami, bo pamiętam że to pożywne dla rekonwalescentów :)

Posted

i tak trzymać chłopaku!
dobrze słyszeć że nasz ślepaczek tak dobrze sobie radzi :)
miziaki dla chłopaka i pozdrowionka dla Ciebie cioteczko :)

Posted

[quote name='Mysza2']no to można odetchnąć. Tak trzymaj chłopaku. Buziaczki Ellensilla dla Ciebie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
nie tylko , bo dla TZta też nie mniejsze.

Posted

[quote name='Poker']nie tylko , bo dla TZta też nie mniejsze.[/QUOTE]
no właśnie:):):) juz się poprawiam:):)
TZ-cie kochany buziaczki dla Ciebie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='ellensilla']Kola już chyba nie pamięta o zabiegu :) Nawet go własny brzucho nie interesuje. Chodzi, wcina, załatwia się, doprasza o głaskanie. Więc wszystko wróciło do normy :)[/QUOTE]
Tak się cieszę! Ellensilla, mam nadzieję, że z Twoim zdrowiem kłopoty się skończyły:lol:

Posted

[quote name='ellensilla']Kola już chyba nie pamięta o zabiegu :) Nawet go własny brzucho nie interesuje. Chodzi, wcina, załatwia się, doprasza o głaskanie. Więc wszystko wróciło do normy :)[/QUOTE]
Wspanialy pies, dzielny i silny!
Ulga...uffff - Kolus, jestem naszym bohaterem!

Posted

Zaslugi Pana doktora sa niepodważalne i chyba wszyscy na watku po cichutku mu dziekujemy. Ja juz mam wpisane w glowie jego nazwisko i jak tylko bede potrzebowala fachowca dla swoich zwierzaków, pojade do Dr Szczypki. Podziwiam Pana doktora jako lekarza oraz szanuje jako czlowieka.

Posted

[quote name='Poker']Koluś jest bohaterem , opiekunowie, ale może by docenić i dr Szczypkę?[/QUOTE]
doceniamy i bardzo dziękujemy:)

Ellensilla 30 zł za kubraczek poszło