Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cholerka. Zajrze dzisiaj do Arkad, moze tam bedzie. Ale kompletnie nie bede miala ani w sobote ani w poniedzialek czasu żeby pojezdzic po sklepach. mam milion szkoleń, pacjentów, pierdów, co do minuty wyliczone, pochlastać się idzie!

Posted

ellensilla napisał(a):
Cholerka. Zajrze dzisiaj do Arkad, moze tam bedzie. Ale kompletnie nie bede miala ani w sobote ani w poniedzialek czasu żeby pojezdzic po sklepach. mam milion szkoleń, pacjentów, pierdów, co do minuty wyliczone, pochlastać się idzie!

cholerka,cholerka.....
moze na pierwsze dni jakies podkoszulki
ja ubieralam takie Labuni.....juz sama nie wiem:(

Posted

Dzwoniłam tutaj, mają kubraczki
dla psa ok 15 kg rozm L - 20 zł
Dzisiaj czynne do 14, w poniedziałek 9-12 i 16-21

Przychodnia weterynaryjna “KANZAWA”
ul. Czajkowskiego 73
51-147 Wrocław (Karłowice)
tel. 71-325-56-88
autobusy; A,105,116,118,119,130,132,147.
(pl.Daniłowskiego)
telefonicznie udzielamy wszelkich informacji organizacyjnych--nie udzielamy porad lekarskich.

Ellensilla, zadzwoniłam do pierwszej lepszej przychodni we Wrocławiu, nie wiem jak to daleko od Ciebie.
Może jest coś bliżej , musiałabyś sama popatrzyć w necie.
Jaki sens coś wysyłać, przecież we Wrocławiu nie w tej jednej przychodni na pewno są kubraczki

Posted

OK, poszukam w sklepie , kupię i podwiozę do dr Szczypki w poniedziałek.
Mój kubraczek jest za mały na Kolę , a poza tym Gusia ma sterylkę w piątek.

Posted

Poker, kupilas juz?
Wlasnie do Interwetu dzwonilem, jest dostepny wiec moge kupic spokojnie, szczegolnie, ze to rzut kamieniem od nas.
Daj znac, zebysmy sie nie zdublowali ;)

Posted

nie, nie kupiłam jeszcze.Wybieram się pod wieczór po zakupy.Ale jak możesz , to kup.
Właśnie dzwonił Hakamairi i ustaliliśmy wszystko.Oni kupią ubranko,a w poniedziałek jadąc na zabieg wstąpią do mnie po Arnikę.

Posted

Widziałam dziś Kolę.Fajny krótkołapki wilczurek. Jest spokojny i pogodny, oczka ma całkiem białe. Trzymam kciuki za jutro i jestem optymistyczna co do przebiegu operacji.

Posted

Poker napisał(a):
Widziałam dziś Kolę.Fajny krótkołapki wilczurek. Jest spokojny i pogodny, oczka ma całkiem białe. Trzymam kciuki za jutro i jestem optymistyczna co do przebiegu operacji.

To juz jutro i bardzo sie martwie, ale jak Poker jest dobrej mysli to i my bedziemy.
Kola, trzymaj sie!!!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
To juz jutro i bardzo sie martwie, ale jak Poker jest dobrej mysli to i my bedziemy.
Kola, trzymaj sie!!!

Też trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze:)
Za kubraczek zapłacę tylko nie wiem komu ma przelać.
Poprosze o kwotę i nr konta