Mysza2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 martwią mnie te schody, ja też bym próbowała ze śmierdziuszkami , może się przełamie pomalutku. Śliczny jest. Ellensilla głowa do góry. Popatrz jaki piękny pies i to dzięki Tobie:):) Quote
giselle4 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 wieso napisał(a):ach Gisellko, on w swej urodzie jedyny :) o tak...jedyny:) Quote
giselle4 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Poker napisał(a):Fajnie Kola wygląda, spokojnie. ellesilla, a może by tak klin klinem? My tak robimy. :evil_lol: A teraz pytanie i ostrzeżenie po strasznym wydarzeniu ze ślepym maluszkiem , który wypadł z balkonu na 7 piętrze:placz: i zginął na miejscu.:-(. Czy u p. Iwonki jest balkon, a jeżeli tak to czy zabezpieczony ? jest balkon i jest zabezpieczony Cioteczka Iwonka ma sie na bacznosci ...bo to poczatki ale mamy nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy:) Quote
Mysza2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Grażynko, a Sambo jest na minusie, bo nie mogę się jakoś połapać Quote
basia34 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dziekuje Pani Iwonce za opieke i domek dla Sambula. Quote
fiorsteinbock Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ellensilla napisał(a):Aż mi się łezka w oku zakręciła, jak zobaczyłam tego kochanego nochalka :) Brakuje mi go...Przywiązaliśmy się do niego z Błażejem... Ellensilla, on wyglada cudownie i to dzieki waszej opiece, zaangazowaniu. No i jak radzi Poker, klina - klinem ;) Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 ciocia Iwonka telefonuje codziennie i mowi co fajnego zrobił Sambo,Kola,Misiek...bo jest taki misiowaty ,tylko do pieszczenia:) słowa cioci Iwonki.... z siostra fajnie jest we dwoje odpoczynek w nowym Dt Poleć na: nie widze ,ale jest mi dobrze Poprzedni tyle mam do pilnowania :) Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Mysza2 napisał(a):Grażynko, a Sambo jest na minusie, bo nie mogę się jakoś połapać Tak,jest na minusie ale moze jakis bazarek zmontujemy lub cos ise wyklaruje..... Poprzedni Następny Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 ciocia Iwonka zaloguje sie moze w sobote... to juz sama badzie pisac nie potrzebny bedzie przekaznik-ja. szczescia masz maluszku w tym calym nieszczesciu inne nie dostały takiej szansy dlatego bedę zawsze dziekowac cioteczkom:) Quote
fochu Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ślicznie chłopiec wygląda :) drapię za uszkiem chłopczyka ,choć wirtualnie Quote
fochu Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Asia a nie chcesz takiej psiny w potrzebie skoro jak cioteczki mówią klina klinem ;) http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowana-z-rzeki-czeka%C5%82a-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno.-DT-NA-CITO Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 fochu napisał(a):Asia a nie chcesz takiej psiny w potrzebie skoro jak cioteczki mówią klina klinem ;) http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowana-z-rzeki-czeka%C5%82a-ca%C5%82y-dzie%C5%84-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-pr%C3%B3%C5%BCno.-DT-NA-CITO hihihi ,molestujecie ,molestujcie a mozę? Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 mam jeszcze fotki wstawie wieczorem teraz pappapap i trzymajcie kciuki dzisiaj zostal z siostra na 8 godzin w domku ciocia w pracy a oni łobuzują pewnie:) Quote
fiorsteinbock Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Grazynko, a dt u Pani Iwony jest płatne? Jakie mamy zadłużenie na koncie Sambo? Quote
Mysza2 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, a dt u Pani Iwony jest płatne? Jakie mamy zadłużenie na koncie Sambo? no właśnie, trzeba by może jakimś bazarkiem wspomóc. Ma ktoś może jakieś fanty? Quote
fiorsteinbock Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mysza2 napisał(a):no właśnie, trzeba by może jakimś bazarkiem wspomóc. Ma ktoś może jakieś fanty? Myszko, ja ksiazkowo moge wspomoc. Wystawilabys bazarek? Zdjecia i opis oczywiscie wysle. Quote
Mysza2 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Myszko, ja ksiazkowo moge wspomoc. Wystawilabys bazarek? Zdjecia i opis oczywiscie wysle. Wysyłaj, ale zmontuję dopiero po niedzieli bo brykam dzisiaj na działkę. Mojej Suni też się coś od życia należy :p Quote
Jusia&Szila Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mysza a dasz mi adres na pw? Ja przejrze ksiazki, cos tam bym znalazla na bazar... Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, a dt u Pani Iwony jest płatne? Jakie mamy zadłużenie na koncie Sambo? juz odpowiadam U pani Iwonki Dt nie jest płatne obiecalam tylko zabezpieczenie -200zł dla Sambusia w razie ..lekarza,czy innego wyskoku. Niech te pieniazki ma aby pozniej nie bylo problemu . Zadłuzenie wynosi-100zł 50zł do operacji 50zł do poprzedniego miesiaca Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Mysza2 napisał(a):Wysyłaj, ale zmontuję dopiero po niedzieli bo brykam dzisiaj na działkę. Mojej Suni też się coś od życia należy :p pewnie ja chce jutro na 2-3 godzinki na działke z nasza malutka:) Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 ...pani Iwonka codziennie wysyla fotki i telefonuje ..... martwi sie schodami ale na razie daje rade i probuje uczyc jego.... ale jest ciezko Quote
Mysza2 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jusia&Szila napisał(a):Mysza a dasz mi adres na pw? Ja przejrze ksiazki, cos tam bym znalazla na bazar... świetnie, już wysłałam :):) Jakby ktoś jeszcze miał coś bo mnie do niedzieli nie będzie to na [email protected] Quote
fiorsteinbock Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 giselle4 napisał(a):juz odpowiadam U pani Iwonki Dt nie jest płatne obiecalam tylko zabezpieczenie -200zł dla Sambusia w razie ..lekarza,czy innego wyskoku. Niech te pieniazki ma aby pozniej nie bylo problemu . Zadłuzenie wynosi-100zł 50zł do operacji 50zł do poprzedniego miesiaca Cholerka, myslalam, ze mialysmy KOMPLET deklaracji na operacje :( Gisellko, uzbieramy - bazarki sie porobi i bedzie ok :) Dziekujemy przy okazji P. Iwonie za pomoc i darmowe Dt. Quote
Recommended Posts