Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ellensilla']Nie chce jesc, nie moze zrobic kupy, siku tez tak slabo, chodzi powolutku, jest osowialy...Dzisiaj chyba podjedziemy do weta, bo ja nie mam pomyslu co mu jest...[/QUOTE]

Trzmam kciuki, by to nie było nic poważnego!

Posted

[quote name='ellensilla']Kola wlasnie dwa razy wysikal sie z krwia w lazience. Co to moze oznaczac?[/QUOTE]
oooo i jeszcze to:(
moze przeziebiony? a moze cos innego
mysle ze wet zleci zrobienie wynikow z krwi

Posted

Trzymam kciuki. To może być wszystko albo "tylko" przeziębienie. Pogoda do niczego to wszystkie zarazy fruwają jak oszalałe ! Kola teraz mają być rzeczy dobre bo złe zostawiłeś za sobą

Posted

[quote name='margo2610']Trzymam kciuki. To może być wszystko albo "tylko" przeziębienie. Pogoda do niczego to wszystkie zarazy fruwają jak oszalałe ! Kola teraz mają być rzeczy dobre bo złe zostawiłeś za sobą[/QUOTE]
witaj Margo:)

Posted

No wiec Kola już po wizycie. Prawdopodobnie pecherz albo prostata. wyniki krwi sa w normie. Jutro musimy zawiezc mocz do badania. Kola dostac antybiotyk i kroplowke. Jutro bedzie powtorka. wet pomgl mu tez pozbyc sie nagromadzonego kalu.
Z Kolusiowych pieniazkow zeszlo 125 zl. Czyli mamy jeszcze w zapasie 109 zl :)
Napisze jutro jak samopoczucie psiaka, ale dzisiaj po kroplowie i zastrzyku juz jest duzo zywszy :)

Posted

[quote name='ellensilla']No wiec Kola już po wizycie. Prawdopodobnie pecherz albo prostata. wyniki krwi sa w normie. Jutro musimy zawiezc mocz do badania. Kola dostac antybiotyk i kroplowke. Jutro bedzie powtorka. wet pomgl mu tez pozbyc sie nagromadzonego kalu.
Z Kolusiowych pieniazkow zeszlo 125 zl. Czyli mamy jeszcze w zapasie 109 zl :)
Napisze jutro jak samopoczucie psiaka, ale dzisiaj po kroplowie i zastrzyku juz jest duzo zywszy :)[/QUOTE]
Dobrze że byłaś u weta. Kola zdrowiej!

Posted

Dzisiaj Kolucha dostal druga kroplowe i antybiotyk, wyniki moczu wyszly cos nie bardzo. Jutro znowu kroplowa i byc moze antybiotyk zostanie zamieniony na tablety. Doktor zadecyduje czy robic USG, bo sa podejrzenia, ze to wszystko jednak od prostaty.
Dzisiejszy koszt wizyty to 46 zl. mamy jeszcze 63 zl.
Mam w zwiazku z tym pytanie: czy decydujemy sie na USG? kosztuje 60 zl...

Posted

[quote name='ellensilla']Dzisiaj Kolucha dostal druga kroplowe i antybiotyk, wyniki moczu wyszly cos nie bardzo. Jutro znowu kroplowa i byc moze antybiotyk zostanie zamieniony na tablety. Doktor zadecyduje czy robic USG, bo sa podejrzenia, ze to wszystko jednak od prostaty.
Mam w zwiazku z tym pytanie: czy decydujemy sie na USG? kosztuje 60 zl...[/QUOTE]

USG trzeba zrobić koniecznie. Wysyłam dziś 60. Dotrą pewnie w poniedziałek. Proszę podać konto

Posted

[quote name='ellensilla']Dzisiaj Kolucha dostal druga kroplowe i antybiotyk, wyniki moczu wyszly cos nie bardzo. Jutro znowu kroplowa i byc moze antybiotyk zostanie zamieniony na tablety. Doktor zadecyduje czy robic USG, bo sa podejrzenia, ze to wszystko jednak od prostaty.
Mam w zwiazku z tym pytanie: czy decydujemy sie na USG? kosztuje 60 zl...[/QUOTE]
Tak kochana
kase przeleje w poniedziałek

Posted

[quote name='margo2610']USG trzeba zrobić koniecznie. Wysyłam dziś 60. Dotrą pewnie w poniedziałek. Proszę podać konto[/QUOTE]
dziękuje margo 2610
cos nam kochany maluszek choruje
mam nadzieje ze bedzie ok
aby tylko nie cierpiał