Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Finansowo wespre ale nie mam jak inaczej, TZ nie ma wolnego i nie dam rady przyjechac do Wro.
My robilismy RTG na Uniwersytecie Przyrodniczym, ale to kawal drogi od ellensilli, moze w okolicy jakis wet ma sprzet? Na Powstanców Sl. tez jest lecznica, ale nie wiem jaka cieszy sie opinia.

dziękuje
wiem ze moge liczyc na Krzysia
ale jak moze....

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

..rano mialam telefon od nowego domku tymczasowego
pancia jest mobilna ale pracuje
po 16 moze wziac maluszka i zawiezc do weta
juz sie dogadalam co i jak
najwazniejsze dla mnie a własciwie dla maluszka ze pani bardzo sie przejmuje jego zdrowiem i zyciem i słuzy pomoca juz teraz":)
ja moge tylko slicznie dziekowac:)
zaraz przesle dokladny adres do SAMBUSIA
ale prosze o numer telefonu ellensilla
bo tak by było najlepiej aby pani miala do kogo zatelefonowac ze juz jest wolna i jedzie
ok?
to jakies 15 minut drogi z domku do domku...
ciotki
noooo jestescie wielkie
mimo ze jestem mhhh chora
to wiem ze moge na Was zawsze liczyc
i na ludzi ktorym dobro psa lezy na sercu

Posted

fochu napisał(a):
biedny Kola :(
mało mu cierpienia to jeszcze te guzy...
A ja nawet groszem nie śmierdzę aby coś dorzucić :(

zawsze pomagasz i nie masz auta...dziekuje fochu

Posted

ellensilla napisał(a):
No Giselka, faktycznie zakrecona ;) Ja pisalam ze jestem w szpitalu i mam operacje, nie moglam przez moment sledzic watku. Numer telefonu juz sie do mnie znalazl.

Jak to, No jak śmiałaś w czasie operacji nie być przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszystko ok?

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jak to, No jak śmiałaś w czasie operacji nie być przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszystko ok?

ja tez tego nie rozumiem
ale wybaczcie i zrozumcie mnie:)

Posted

no wiec tak: Kola juz jest z powrotem. I ja nic juz nie rozumiem! Gosc zrobil zdjecie, ale nie wysilil sie na zaden opis! Czyli mamy zdjecie i nic nie wiemy, w jakim stanie sa te pluca! Czyli wiemy tyle ile przed zdjeciem. a jak pani zadzwonila do kliniki zapytac o opis to gosc powiedzial ze lekarz opisze na wizycie. Nie podoba mi sie to, wedlug mnie to sposob na mnozenie wizyt i kosztow. Nie macie takiego wrazenia?
w zwiazku z tym sama nie wiem co dalej. Operowac, nie operowac? gdzie, za ile i kiedy?
Leb mi peka od myslenia.
Koszty: pani zaplacila za RTG 50 zl ze swoich, ja doplacilam 20 zlotych za kontynuacje antybiotyku. Czyli zostalo nam 20 zlotych.

Posted

ellensilla napisał(a):
no wiec tak: Kola juz jest z powrotem. I ja nic juz nie rozumiem! Gosc zrobil zdjecie, ale nie wysilil sie na zaden opis! Czyli mamy zdjecie i nic nie wiemy, w jakim stanie sa te pluca! Czyli wiemy tyle ile przed zdjeciem. a jak pani zadzwonila do kliniki zapytac o opis to gosc powiedzial ze lekarz opisze na wizycie. Nie podoba mi sie to, wedlug mnie to sposob na mnozenie wizyt i kosztow. Nie macie takiego wrazenia?
w zwiazku z tym sama nie wiem co dalej. Operowac, nie operowac? gdzie, za ile i kiedy?
Leb mi peka od myslenia.
Koszty: pani zaplacila za RTG 50 zl ze swoich, ja doplacilam 20 zlotych za kontynuacje antybiotyku. Czyli zostalo nam 20 zlotych.

pani zapłacila ze swoich bo tak sie dogdałysmy

Posted

ellensilla napisał(a):
Giselko. jak wygladaja finanse Kolki? Dzisiaj musze wykupic jeszcze antybiotyk na nastepny tydzień. Zostalo nam 40 zł, nie wiem ile bedzie lek kosztowal. Przelewalas moze tamte 50 zł?

zaraz Ci przeleje kase