giselle4 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Finansowo wespre ale nie mam jak inaczej, TZ nie ma wolnego i nie dam rady przyjechac do Wro. My robilismy RTG na Uniwersytecie Przyrodniczym, ale to kawal drogi od ellensilli, moze w okolicy jakis wet ma sprzet? Na Powstanców Sl. tez jest lecznica, ale nie wiem jaka cieszy sie opinia. dziękuje wiem ze moge liczyc na Krzysia ale jak moze.... Quote
giselle4 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 ..rano mialam telefon od nowego domku tymczasowego pancia jest mobilna ale pracuje po 16 moze wziac maluszka i zawiezc do weta juz sie dogadalam co i jak najwazniejsze dla mnie a własciwie dla maluszka ze pani bardzo sie przejmuje jego zdrowiem i zyciem i słuzy pomoca juz teraz":) ja moge tylko slicznie dziekowac:) zaraz przesle dokladny adres do SAMBUSIA ale prosze o numer telefonu ellensilla bo tak by było najlepiej aby pani miala do kogo zatelefonowac ze juz jest wolna i jedzie ok? to jakies 15 minut drogi z domku do domku... ciotki noooo jestescie wielkie mimo ze jestem mhhh chora to wiem ze moge na Was zawsze liczyc i na ludzi ktorym dobro psa lezy na sercu Quote
giselle4 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 margo2610 ,jestem zakrecona jak słoik ale juz wszystko uzupełniłam :) dziekuje i dziekuje Quote
giselle4 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 ellensilla, please numer telefonu:) Quote
Mysza2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jusia&Szila napisał(a):poslalam dla Koli sto zl :loveu::loveu::loveu::loveu: Ode mnie też już poszło 50 zł Quote
fochu Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 biedny Kola :( mało mu cierpienia to jeszcze te guzy... A ja nawet groszem nie śmierdzę aby coś dorzucić :( Quote
Mysza2 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Odpisała mi Demi że moglaby pomóc z dowiezieniem Samba vel Koli, bardzo dziekujemy. odpisałam że już mamy transport Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jusia&Szila napisał(a):poslalam dla Koli sto zl dziękuje kochana:) Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Mysza2 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: Ode mnie też już poszło 50 zł dziękuje Myszko:0 Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 fochu napisał(a):biedny Kola :( mało mu cierpienia to jeszcze te guzy... A ja nawet groszem nie śmierdzę aby coś dorzucić :( zawsze pomagasz i nie masz auta...dziekuje fochu Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 jak znajdziesz czas i wejdziesz na dogo ellensilla daj numer telefonu moj -664 315 852 wyslij mi sms-a teraz lece do pracy Quote
ellensilla Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No Giselka, faktycznie zakrecona ;) Ja pisalam ze jestem w szpitalu i mam operacje, nie moglam przez moment sledzic watku. Numer telefonu juz sie do mnie znalazl. Quote
Mysza2 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ellensilla napisał(a):No Giselka, faktycznie zakrecona ;) Ja pisalam ze jestem w szpitalu i mam operacje, nie moglam przez moment sledzic watku. Numer telefonu juz sie do mnie znalazl. Jak to, No jak śmiałaś w czasie operacji nie być przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystko ok? Quote
ellensilla Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A idż, czuje sie jakby po mnie pociag przejechal, we lbie mi sie kreci, nie moge oddychac...Nie zapisywalam sie na taka impreze! Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Mysza2 napisał(a):Jak to, No jak śmiałaś w czasie operacji nie być przy kompie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystko ok? ja tez tego nie rozumiem ale wybaczcie i zrozumcie mnie:) Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 ...trzymam kciuki pewnie juz MALUSZKU JEDZIESZ DO WETA? Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/202982-Nero-brat-blizniak-Bazylka-to-powinno-wystarczyc-za-rekomendacje-anioł?p=16381417#post16381417zapraszam Quote
ellensilla Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Giselko. jak wygladaja finanse Kolki? Dzisiaj musze wykupic jeszcze antybiotyk na nastepny tydzień. Zostalo nam 40 zł, nie wiem ile bedzie lek kosztowal. Przelewalas moze tamte 50 zł? Quote
ellensilla Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no wiec tak: Kola juz jest z powrotem. I ja nic juz nie rozumiem! Gosc zrobil zdjecie, ale nie wysilil sie na zaden opis! Czyli mamy zdjecie i nic nie wiemy, w jakim stanie sa te pluca! Czyli wiemy tyle ile przed zdjeciem. a jak pani zadzwonila do kliniki zapytac o opis to gosc powiedzial ze lekarz opisze na wizycie. Nie podoba mi sie to, wedlug mnie to sposob na mnozenie wizyt i kosztow. Nie macie takiego wrazenia? w zwiazku z tym sama nie wiem co dalej. Operowac, nie operowac? gdzie, za ile i kiedy? Leb mi peka od myslenia. Koszty: pani zaplacila za RTG 50 zl ze swoich, ja doplacilam 20 zlotych za kontynuacje antybiotyku. Czyli zostalo nam 20 zlotych. Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 ellensilla napisał(a):no wiec tak: Kola juz jest z powrotem. I ja nic juz nie rozumiem! Gosc zrobil zdjecie, ale nie wysilil sie na zaden opis! Czyli mamy zdjecie i nic nie wiemy, w jakim stanie sa te pluca! Czyli wiemy tyle ile przed zdjeciem. a jak pani zadzwonila do kliniki zapytac o opis to gosc powiedzial ze lekarz opisze na wizycie. Nie podoba mi sie to, wedlug mnie to sposob na mnozenie wizyt i kosztow. Nie macie takiego wrazenia? w zwiazku z tym sama nie wiem co dalej. Operowac, nie operowac? gdzie, za ile i kiedy? Leb mi peka od myslenia. Koszty: pani zaplacila za RTG 50 zl ze swoich, ja doplacilam 20 zlotych za kontynuacje antybiotyku. Czyli zostalo nam 20 zlotych. pani zapłacila ze swoich bo tak sie dogdałysmy Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 ellensilla napisał(a):Giselko. jak wygladaja finanse Kolki? Dzisiaj musze wykupic jeszcze antybiotyk na nastepny tydzień. Zostalo nam 40 zł, nie wiem ile bedzie lek kosztowal. Przelewalas moze tamte 50 zł? zaraz Ci przeleje kase Quote
giselle4 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 ...zaraz tez porozmawiam z pania a operacja jak wet zaleci to bedzie Quote
Recommended Posts