Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sambo mi wybaczy jak zapytam tutaj. Kogo poprosić o banerek dla tego biednego:(? [url]http://www.dogomania.pl/threads/198005-Terierek-w-TRAGICZNYM-stanie-wy%C5%82ysienia-ko%C5%82tuny-rany!-W-schronisku-w-Ostrowi-Maz[/url].
On nic nie ma...:(

Posted

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Ewa/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]http://ewakwiatek.webpark.pl/schronisko20101106044.jpg[/IMG]
Nie wiem, czy dobrze wkleiłam?? Nie za bardzo mogłam sobie poradzić z dodaniem grafiki, więc wysłałam na serwer na moje konto...
Trochę duże, ale nie wiedziałam, jakie mają być rozmiary. Zmniejszyć zawsze można...

Posted

[quote name='giselle4']nie ma kompletu deklaracji:(
ale jak zawsze mam nadzieje na pomoc Waszą:oops:[/QUOTE]OK, w takim razie "slepaczki" maja chody:) 20 zł, jesli to uratuje pięknisia ,z tej samej skarbonki, co dla Amorka:) Giselle- tez na Twoje konto???WYslę od razu dwie wpłaty ok??

Posted

[quote name='gonia66']OK, w takim razie "slepaczki" maja chody:) 20 zł, jesli to uratuje pięknisia ,z tej samej skarbonki, co dla Amorka:) Giselle- tez na Twoje konto???WYslę od razu dwie wpłaty ok??[/QUOTE]
Goniu , następny aniołku :multi::multi::multi::multi:
Wstawiłam Sambusia na metamorfozy

Posted

Sambusia wypatrzyła cioteczka eski, dzieki której między innymi mam pieniazki w skarbonce:) Jej sie dzięki należą:) Pieniązki wyslalam na konto giselle...mam nadzieje, ze dobrze wyczulam, ze to ta cioteczka zbiera na ślepaczka...;)

Posted

Ja na chwilke, doczytam jutro - chcialam zobaczyc zdjecia Sambo :diabloti:
I teraz przyznac sie, ktora ciotka podmienila nam psa :mad: Gdzie jest azylowy Sambo?! Toz do zdjec wstawiacie sobie powiekszona wersje Yorka? Nie wierze!
Gdzie Sambo! :mad::evil_lol::eviltong:

Jutro przygotuje podziekowania dla Pan fryzjerek i umieszcze metamorfoze - przypadek Samba to najlepsza reklama!

Miziam moooocnooo przystojniaka!:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']OK, w takim razie "slepaczki" maja chody:) 20 zł, jesli to uratuje pięknisia ,z tej samej skarbonki, co dla Amorka:) Giselle- tez na Twoje konto??
dziekuje Goniu:)

Posted

Edi, dzisiaj o 19, ale dr Szczypka chyba nie ma USG na miejscu. Chciałam go spytać czy dałoby się załatwić to jakoś taniej na weterynarii. Tak że dzisiaj nic więcej raczej nie będziemy wiedzieć. Jedziemy na powtórkę antybiotyku i ogólny przegląd :)

Posted

[quote name='ellensilla']Edi, dzisiaj o 19, ale dr Szczypka chyba nie ma USG na miejscu. Chciałam go spytać czy dałoby się załatwić to jakoś taniej na weterynarii. Tak że dzisiaj nic więcej raczej nie będziemy wiedzieć. Jedziemy na powtórkę antybiotyku i ogólny przegląd :)[/QUOTE]
To czekamy na pomyslne wieści o zdrówku.
A jak Sambo vel Kola się sprawuje?:)

Posted

[quote name='ellensilla']Edi, dzisiaj o 19, ale dr Szczypka chyba nie ma USG na miejscu. Chciałam go spytać czy dałoby się załatwić to jakoś taniej na weterynarii. Tak że dzisiaj nic więcej raczej nie będziemy wiedzieć. Jedziemy na powtórkę antybiotyku i ogólny przegląd :)[/QUOTE]
czy przyszly szelki?
wysłałam priorytetem

Posted

Giselko, szeleczek jeszcze nie ma. Napiszę jak tylko dojdą.
A Kola właśnie władował się na mój materac, zwinął się w kłębek i śpi. Nic sobie nie robi z moich protestów :) Przedtem ciamkał taką psią kostkę, na którą wcześniej nie zwracał uwagi. Wygląda na to, że wychodzi z psiej depresji skoro interesują go przyjemności. O, nie wspominając o świńskim uchu, które normalnie moje tymczasy męczyły przez tydzień a Kola wtrynił je w pół godziny! :)

Posted

[quote name='ellensilla']Giselko, szeleczek jeszcze nie ma. Napiszę jak tylko dojdą.
A Kola właśnie władował się na mój materac, zwinął się w kłębek i śpi. Nic sobie nie robi z moich protestów :) Przedtem ciamkał taką psią kostkę, na którą wcześniej nie zwracał uwagi. Wygląda na to, że wychodzi z psiej depresji skoro interesują go przyjemności. O, nie wspominając o świńskim uchu, które normalnie moje tymczasy męczyły przez tydzień a Kola wtrynił je w pół godziny! :)[/QUOTE]

czyli zabki w porzadku.....:)