Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Dużym może też jakaś dobra ciotka się zajmie ;););););)[/QUOTE]

:) :) :)....

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oj tam, bez tych pokłonów poproszę ;) Kolejna nocka przespana spokojnie, siku i kupa na dworze, tylko coś z tym robieniem kupy ma chyba problem, widać że coś go męczy, robi na raty i się złości. Zatwardzenie?

Posted

[quote name='ellensilla']Oj tam, bez tych pokłonów poproszę ;) Kolejna nocka przespana spokojnie, siku i kupa na dworze, tylko coś z tym robieniem kupy ma chyba problem, widać że coś go męczy, robi na raty i się złości. Zatwardzenie?[/QUOTE]

Szkoda bo ja bardzo lubię wklejać np takie:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_10.gif[/IMG]

Ostatnio moja ulubiona[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_114.gif[/IMG]

...może nastepna będzie normalna. On nie był uderzony np w wypadku....

Posted

biedaczek, po tych wszystkich przejsciach ma napewno jelita rozregulowane....ja mojej 14 latce kupuje kleik ryzowy taki dla dzieci i gotuje skrzydelka kurczaka, tylko miesko bez skory, to jest wiecej do lizania niz gryzienia bo moja nie ma przednich zabkow i dwoch tylnych tez jej brakuje :(

Posted

[quote name='wieso']biedaczek, po tych wszystkich przejsciach ma napewno jelita rozregulowane....ja mojej 14 latce kupuje kleik ryzowy taki dla dzieci i gotuje skrzydelka kurczaka, tylko miesko bez skory, to jest wiecej do lizania niz gryzienia bo moja nie ma przednich zabkow i dwoch tylnych tez jej brakuje :([/QUOTE]

To ta z avatara?

czemu skrzydełka, tam mało mięska....u nas się nie opłaci, tylko na zupę i to raczej korpusy.Piersi z kurczaka są drogie, ale za to kości nie ma i wspólny obiad mozna zrobić...

Posted

tak ta, ale to zdjecie jest juz starszawe.....albo szyje z indyka, tam jest wiecej miesa i tez mozna zupe na niej ugotowac i to jaka....a miesko miecutkie...

Posted

[quote name='wieso']tak ta, ale to zdjecie jest juz starszawe.....albo szyje z indyka, tam jest wiecej miesa i tez mozna zupe na niej ugotowac i to jaka....a miesko miecutkie...[/QUOTE]

Czemu tych avatarów nie można powiększyć. Indyka nie próbowałam, dłużej się gotuje?

Sambo, gdy zaczniesz na spacerki chodzić to jelitka się rozruszają...;)

Posted

z tam gotowaniem to jest tak.....probuje widelcem :) troche dluzej ale miesko samo odchodzi od kosci i jest przepyszne...miesko dla piesia a ja sysam kosci :)
kliknij na Kredke...to my i zdjecie jest wieksze :)

Posted

[quote name='wieso']z tam gotowaniem to jest tak.....probuje widelcem :) troche dluzej ale miesko samo odchodzi od kosci i jest przepyszne...miesko dla piesia a ja sysam kosci :)
kliknij na Kredke...to my i zdjecie jest wieksze :)[/QUOTE]

Dzięki....szczęśliwe zwierzaki i dają dużo radości...

Sambuś trzymaj się chłopaku bedzie dobrze...

Posted

[quote name='ellensilla']Oj tam, bez tych pokłonów poproszę ;) Kolejna nocka przespana spokojnie, siku i kupa na dworze, tylko coś z tym robieniem kupy ma chyba problem, widać że coś go męczy, robi na raty i się złości. Zatwardzenie?[/QUOTE]
Fajnie że są postępy:):) Na koopa na raty może być wynikiem zatkanych gruczołów około odbytowych. Niech wet sprawdzi, jak będziecie na wizycie.

Posted

Jeśli jego z tyłu coś boli to może ma problemy z ustaniem w odpowiedniej pozycji dłuzej żeby się wypróżnić, Nie wiem co z tym szczekaniem, coś sygnalizuje jeśli wcześniej tego nie robił. Spacer zawsze wskazany
A może słyszy coś na zewnatrz, inne psy ....

Posted

Ellensilla, pokłony i szacunek dla Ciebie!
Co do weta, Szczypka jest niezwykle sympatyczny, widać, że naprawdę kocha psy. Jednak my jeździmy do Kanzawy, bo on ma na miejscu laboratorium, chociaż tanio nie jest.

Posted

Po spacerku póki co, odpukać cisza jest :) Dzwoniłam do dr Szczypki, dzisiaj nie przyjmuje, jutro dopiero, ale ja dam radę dopiero w sobotę. Powiedział, że można u niego od razu krew zrobić i mocz, zbada mu ten tył i ogólnie poogląda, bo powiedziałam że psiak schroniskowy. Brzmi naprawdę na sympatycznego gościa. Spróbuję poprosić o rabat, jak sądzicie ile może kosztować taka wizyta?

Posted

[quote name='ellensilla']Po spacerku póki co, odpukać cisza jest :) Dzwoniłam do dr Szczypki, dzisiaj nie przyjmuje, jutro dopiero, ale ja dam radę dopiero w sobotę. Powiedział, że można u niego od razu krew zrobić i mocz, zbada mu ten tył i ogólnie poogląda, bo powiedziałam że psiak schroniskowy. Brzmi naprawdę na sympatycznego gościa. Spróbuję poprosić o rabat, jak sądzicie ile może kosztować taka wizyta?[/QUOTE]
To czekamy na sobotnią wizytę.
Jest dla Sambo bazarek na weta.Jedna cioteczka wielbicielka juz tam zajrzała i zrobiła zakup:) Na razie sprzedał sie jeden fancik za 15zł, ale to zawsze początek:)

Posted

[quote name='Edi100']To czekamy na sobotnią wizytę.
Dziekuje EDI...DAJ LINKA
ON tak szaleje ze sie martwie jak tylko wejde na dogo
teraz ten łobuziak szczekał...
Sambo spokoj aniolku
teraz tylko lepiej bedzie:)

Posted

[quote name='ellensilla']Po spacerku póki co, odpukać cisza jest :) Dzwoniłam do dr Szczypki, dzisiaj nie przyjmuje, jutro dopiero, ale ja dam radę dopiero w sobotę. Powiedział, że można u niego od razu krew zrobić i mocz, zbada mu ten tył i ogólnie poogląda, bo powiedziałam że psiak schroniskowy. Brzmi naprawdę na sympatycznego gościa. Spróbuję poprosić o rabat, jak sądzicie ile może kosztować taka wizyta?[/QUOTE]
Dr Szczypka może nawet ani grosza od Ciebie nie wziąć ,za dobre serce facet ma,ja jak byłam u niego ze swoim psem to na siłę kasę wpychałam ;)

Posted

jutro wysylam szelki,juz zapakowane:)

Posted

[quote name='giselle4'][quote name='Edi100']To czekamy na sobotnią wizytę.
Dziekuje EDI...DAJ LINKA
ON tak szaleje ze sie martwie jak tylko wejde na dogo
teraz ten łobuziak szczekał...
Sambo spokoj aniolku
teraz tylko lepiej bedzie:)[/QUOTE]
Link do bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199572-Bazarek-ubrankowy-dla-niewidomego-i-bezradnego-Sambo.-Zapraszamy[/url]
Sambo wcale nie szaleje przecież szczekanie to psia mowa:)
Moje szczekają np w momencie, kiedy wołam Kropke a Ona nie reaguje. Psy wtedy dają czadu, oburzone na brak reakcji Kropki hihi. Foka ( niewidoma) szczeka tez kiedy wołam Dropsa a jej nie. Szczeka z zazdrości. Normalka:)