malagos Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Zajrzałam i ja..... Myślę, ze trochę serca i duzo cierpliwosci zmieni ją w śliczną damę. Jak juz sie da głasac i nie bedzie bac sie człowieka, trzeba jej załozyc szelki, nie obrożę. Nie powinna sie wtedy bac i smyczy. Quote
katarzyna09 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jestem psinko:smile:Plakaty już porozwieszane(sklepy zoologiczne,także w centrach handlowych,lecznice, u znajomego w warzywniaku;) Czekamy teraz na dobry domek:smile:Jak coś, dorzucę się do transportu. Quote
olivetshka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Też o szeleczkach pomyslałam... Norduś wszystkiego dobrego Ci zyczymy, psinko. Hopaj w górę po dobry domek. Quote
Tattoi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jutro napiszę, co myślę, bo padam na pyszczek. Quote
Tattoi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Czy ona się zgodzi z innym psem- samcem wykastrowanym, podobnym do niej? (też taki chartowaty). Bo miałaby miejsce w pokoju ze Spajkiem. Ale- dziewczyny pamiętajcie, że to nie są żarty. Nie wiadomo, jak długo potrwa odkręcanie jej schizy do obroży. Może szelki zaakceptuje. Nie wiemy. Wyciągnięcie jej ze schronu obliguje do znalezienia jej domu, nie można będzie jej zwrócić, jeśli się np. okaże, że ona nadaje się tylko do domu z ogrodem. A każdy miesiąc kosztuje. Przemyślcie to. Ja nie robię ogłoszeń i nie szukam domu. Tz. informuję ludzi, że jest taki pies do adopcji, nie ukrywam go, ale nie zajmuję się ogłoszeniami w necie. Mogę udzielać informacji na watku, co się dzieje i jak pies się zachowuje. Zdjęcia też się znajdą. Natomiast tu sprawa może potrwać. Więc zastanówcie się dobrze dwa razy. Pozdrawiam- Quote
nika28 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Nordi toleruje inne psy, w kojcu nie ma sprzeczek. Tattoi, jaki jest miesięczny koszt u Ciebie ? Ona sięga tak trochę za kolano. Ogłoszeniami ja się zajmę, ale muszę mieć jej ładne zdjęcia. Quote
Tattoi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Zdjęcia dostaniesz, nie ma problemu. Reszta do dogadania. Quote
Nadziejka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 :cool2:Nordunia w gore! dziewczyny , jaki bylby koszt utrzymania suni w hoteliku?pozdrawiam serdecznie:multi: Quote
Salo Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jak Tattoi wejdzie na Wasz wątek, to Wam napisze, bo to ona ustala cenę za pieski, a mi nic do tego :). Tak więc nie mogę pomóc w kwestii finansowej hoteliku, no i transport też troszku kosztuje. Tattoi "przyjdzie" na wątek pewno późnym wieczorkiem, bo ma dużo pracy u siebie w Centrum :). Pozdr. Quote
nika28 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Hotelik kosztuje 350 zł... :( Nie wiem czy tyle uzbieramy :( Jakieś deklaracje ? Ja niestety nie mogę zadeklarować stałej wpłaty, bo mam Rafiego w hoteliku, ale jakieś jednorazowe wpłaty oczywiście. Quote
katarzyna09 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja w tej chwili nie mogę dać stałej,jakieś jednorazówki na pewno się znajdą;) Quote
nika28 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Podnoszę... Dziękuję katarzyna09 :) Quote
olivetshka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ja też coś wyskrobię - nie wiem, czy stałe, ale postaram się. Zaprosiłam swoją koleżankę Renię na wątek - to ta, która wzięła wirtualnie w opiekę 4 psiaki z Głowna :) Jest tam m.in. Sonieczka. Quote
nika28 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='olivetshka'] Zaprosiłam swoją koleżankę Renię na wątek[/QUOTE] Zapraszamy do nas :) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jestem na zaproszenie. Mogę dac stałą deklarację - 20 zł. Tak na dobry początek. No i reklamować trzeba sunię na DGm i FB. Mam koleżankę Ingę, która ma sporo rzeczy na bazarek, ale ktoś musiałby się tym bazarkiem zająć. Zaraz do Ingi wyslę maila z linkiem do wątku. Pzdr. Quote
Rumi. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Nordi ma wydarzenie na FB [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=172119132827212[/url] ale nadal nic :( Quote
nika28 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Dziękuję Asiaczek. Teraz brakuje "tylko" 330 zł :( [B]Ktoś jeszcze się dołoży do hoteliku Nordi ?[/B] Suńka byłaby bardzo wdzięczna... Quote
Salo Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Hejka. A więc Nordi jedzie do hoteliku, tam, do Tattoi?? Quote
nika28 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='salo'] A więc Nordi jedzie do hoteliku, tam, do Tattoi??[/QUOTE] Ja bym bardzo chciała, ale jak widzisz małe zainteresowanie wątkiem :( Nie wyciągnę kolejnego psiaka bez deklaracji, sama nie dam rady jej utrzymać :( Mam nadzieję że jednak ktoś jeszcze się dołoży i wyciągniemy ją ze schroniska do Tattoi. Quote
Salo Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Zobaczymy jak to będzie, my jeszcze zbieramy pieniążki na nasze szczeniaki, bo musimy marzec opłacić. A jeszcze może ich matka - Pimpa - pojedzie do hoteliku. A Wy ile musicie zebrać na ten hotelik? Quote
Recommended Posts