Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cleo2008']Bruno jest w Lublinie? A jaki hotel jest najblizej? U Murki?
Ile kosztuje?
Zbieramy?[/QUOTE]
Bruno jest w lubelskim schronisku.

Posted

Czy w przypadku Brunusia, ktory jak rozumiem jest spragniony milosci i czlowieka, lepszym wyjsciem nie bylby DT? Nawet platny? Jak to jest w hotelikach? Prosze nie krzyczec, jestem tu nowa i jeszcze sie na tym nie znam.

Posted

[quote name='MaDi']Bruno jest w lubelskim schronisku.[/QUOTE]
poniewaz nie bardzo sie orientuje jak to jest z hotelikami (co dla niektorych jasne jak slonce...) tez jestem zdania ze trzeba zaczac dla brunusia zbierac na DT, gdzie on tam w schornisku...
co Wy na to?

Posted

[quote name='marta0731']Najpierw chyba trzeba znaleźć jakiś bliski dt, bo z tego co [U]mi się kojarzy[/U] musi być blisko - inaczej schronisko nie wyda psa... ? Dobrze pamietam?[/QUOTE]

Nie nie musi być blisko, ale to musi być DS a jesli w Lublinie to Dt wchodzi w grę. Bruno jest ciągle leczony u Dr z mojej uczelni i chciałabym już dokończyć badania u niego.

Posted

[quote name='paulinken']Poproszę o nr konta, na bazarku ciuchowym zebrało się 155,05 zł dla Bruna :)[/QUOTE]
hej ciotki założycielki i księgowe bruna :)
Nikt nie jest zainteresowany?

Posted

Są, są. Przepraszamy, już wysyłamy.
I bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie. Brunuś lizki i merdki przesyła.
Ja ostatnio z doskoku na dogo - takie tam różne.
Bruno zaopiekowany w schronisku, porasta. Niunia ma doniesienia, że je i rozrabia.

Posted

Witamy u Brunusia. Na razie biedak jest pod opieką lubelskiej kliniki, tam jest diagnozowany i leczony. Zastanawiamy się, czy hotelik to dobre wyjście- a poza tym, jak już pisałam, z opłatami nie jest łatwo. Bruno ma zgromadzone fundusze (post 24.), ale one są na leczenie.