Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daj na busa, odbiorę i zawiozę na Stefczyka..

Kochane to nie tak DAJ bo ja mam problem po pierwsze dostanie się do Warszawy (dwójka dzieci w tym jedno roczne) druga sprawa nie będę jeździła po Warszawie (mieszkanie mam na bemowie) jeśłi już się dostanę do Wawy z dwójką dzieci by podać na busa więc dlatego w razie "W" prosiłam o adres.

Posted

niunia448 napisał(a):
Ciotki Bruno jest w schronie. Na Stefczyka ma mieć robione resztę badań. Nie martwcie się ma ciepło - jest w wewnętrznym ocieplanym boksie:) Tam są dobrzy weterynarze - nie dadzą mu umrzeć. Dr Magda powiedziała właśnie żeby do czasu postawienia ostatecznej diagnozy zamiast vetmedin dostawał enarenal. Jak wrócę po świętach, Bruna zabieram na pełnokompleksowe badanie! U nas w schronie jest sporo wolontariuszy;)Każda osobą ( mająca ukończone 18 lat) jest mile widziana jako wolontariusz;)

.to kamień z serca...Dzięki

romenka napisał(a):
Kochane to nie tak DAJ bo ja mam problem po pierwsze dostanie się do Warszawy (dwójka dzieci w tym jedno roczne) druga sprawa nie będę jeździła po Warszawie (mieszkanie mam na bemowie) jeśłi już się dostanę do Wawy z dwójką dzieci by podać na busa więc dlatego w razie "W" prosiłam o adres.

..tylko podpowiedziałam rozwiazanie bo ludzie tak robią;)

Wiedźma napisał(a):
Chyba łatwiej dojechać z Warszawy do Lublina niż przejechać przez stolicę, zwłaszcza w okresie świątecznym. A do niuni mogłabyś je wysłać? Dziękujemy!

...nawet Lublin zakorkowany...:shake:, był bo moze teraz fala juz przeszła..

Posted

romenka napisał(a):
Tak jak tylko uda mi się dostać do Wawy (liczę tutaj na TZta ) bo autobus odpada z Zuzią w wózku.W każdym bądź razie jak tylko będę miała to od razu wyślę.

Czy to odpłatne ubranko?

Posted

Dziewczyny ale ja zaznaczam że może mi się nie udać przed Nowym Rokiem pojechać do Warszawy!!! Na pewno podaruje wam go jak tylko będę na Bemowie a zaraz po Nowym Roku będę chciała tam być na pewno. Pasuje Wam?

Posted

andegawenka napisał(a):
W Lublinie nie bardzo miło, śnieg brudny, mokry, buty przesiąkają...teraz troszkę łapie mrozik i ślisko okropnie...:tree1:

U mnie tak samo.
Ale przynajmniej te biedy w schroniskach albo bezdomne nie marzną.
Tyle tych wielkich słów dookoła o tym magicznym czasie, wszyscy tacy szlachetni. Ci co wyrzucili swoje psy też choinki ubierają i zasiądą ze spokojnym sumieniem jutro do Wigilii.
No i na pewno niejedno dziecko szczeniaczka jutro dostanie w prezencie :(:(