Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Zdecydowanie na samą..., tylko, że pewno da to taki sam efekt jak do tej pory...

Więcej optymizmu;)
Witajcie dziewczyny:loveu::loveu: po przerwie, melduję się u Zoranka:loveu::loveu:

Posted

Sylwuś, co z tym badaniem kupki Zoranka?

Edit:
Sylwio, uregulowałam Zorankowy czerwiec (w tytule wpłaty masz info o przelanej kwocie pomniejszonej o rozliczenie z bazarku Freya73).

Posted

I na tym wątku też witamy ciocie Irenkę,mamusiunabank masz racje jaśniutko sie zrobiło:multi::loveu::multi::loveu::loveu:Irenko już nas nigdy nie opuścisz nie ma takiej opcjii!!!!

Posted

Ale mu zazdroszczę....poleżeć w zielonej trawie, w cieniu lub słonku, do wyboru, wypiaszczyć się i nie zwracać na to uwagi, poleniuchować...ech..

Posted

sylwiaso napisał(a):
I na tym wątku też witamy ciocie Irenkę,mamusiunabank masz racje jaśniutko sie zrobiło:multi::loveu::multi::loveu::loveu:Irenko już nas nigdy nie opuścisz nie ma takiej opcjii!!!!

Ślubowałam tylko mojej drugiej połowie:evil_lol:, dogo nigdy ślubować nie będę.
Przewałów, złodziejstwa i krzywdy psów nigdy nie daruję:angryy:.
Ale mogę się zastanowić nad ślubami ;)z Tobą, tylko co na to Krzyś?:evil_lol::evil_lol:
Zoran jest tak szczęśliwy u Ciebie, że jak patrzę na zdjęcia z pierwszej strony, to trudno uwierzyć, że to ten sam pies:loveu::loveu::loveu:.

Posted

[quote name='Jasza']Ale mu zazdroszczę....poleżeć w zielonej trawie, w cieniu lub słonku, do wyboru, wypiaszczyć się i nie zwracać na to uwagi, poleniuchować...ech..
Nie wygłupiaj się Jaszo, przecież tę piękną psinę jakowyś paraliż dopadł! :angryy:
Sylwuś, cóżeśTycóżeś mu uczyniła??? :mad: :placz:

Posted

Witaj :)Piszę na prośbę Emilka2280, która jest w drodze i do wieczora nie będzie miała dostępu do kompa. Emilka odstąpiła dla potrzebujących maluchów 2 ampułki surowicy - koszt 12 euro za sztukę. Emilka chce przeznaczyć te pieniądze dla psiaków w potrzebie - Twoich psiaków. Prosiła, żebym w Jej imieniu zapytała Cię, czy zechcesz przyjąć tą kasę i jeśli tak, to prosi o podanie Jej nr konta, na które dziewczyna mogłaby wpłacić pieniądze za otrzymaną surowicę.Pozdrawiam serdecznie Ela
O rety jak to się stało ? Pisałam PW do majga, a wpisało się na wątek, z którego weszłam na Jej profil, żeby wysłać wiadomość. Do tego edycja otwarła się html-em. Kolejny numerek dogo.

Posted

O matko... no to niespodzianka i to po całości. :lol: :lol: :lol:
Oczywiście, że przyjmę taką pomoc i rozliczę ją na wątku/ wątkach.
Daj mi sekundkę, zaraz napiszę do Ciebie na PW. :lol:

Posted

Zoranku Twój domek się zagubił ,ale wierzę w to , że się znajdziecie .
A takiego fajnego , beztroskiego życia jakie masz u Sylwii to ja zazdroszczę .

Posted

Należność za Zorana - standardowe badanie kupki 25zł i odrobaczenie 30zł - uregulowana wraz z płatnością za Niunię (wsio w tytule wpłaty).