sylwiaso Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Już wiem co zrobię Figusia zostanie w "lasku"nadwornym fotografem!Bardzo DZIĘKUJEMY jakie CUDO ten nasz Zoranuś! Quote
majqa Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Smyku napisał(a):Zoranku a śmigaj no na górę . Zdecydowanie na samą..., tylko, że pewno da to taki sam efekt jak do tej pory... Quote
irenaka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 majqa napisał(a):Zdecydowanie na samą..., tylko, że pewno da to taki sam efekt jak do tej pory... Więcej optymizmu;) Witajcie dziewczyny:loveu::loveu: po przerwie, melduję się u Zoranka:loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 aż się uśmiechnęłam do tego postu i jaśniej się zrobiło :-) Quote
majqa Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Sylwuś, co z tym badaniem kupki Zoranka? Edit: Sylwio, uregulowałam Zorankowy czerwiec (w tytule wpłaty masz info o przelanej kwocie pomniejszonej o rozliczenie z bazarku Freya73). Quote
sylwiaso Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 I na tym wątku też witamy ciocie Irenkę,mamusiunabank masz racje jaśniutko sie zrobiło:multi::loveu::multi::loveu::loveu:Irenko już nas nigdy nie opuścisz nie ma takiej opcjii!!!! Quote
sylwiaso Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Kupka Zoranka czeka i ja czekam na wieści z lecznicy!mam nadzieje,że dziś już test dojedzie! Quote
Jasza Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ale mu zazdroszczę....poleżeć w zielonej trawie, w cieniu lub słonku, do wyboru, wypiaszczyć się i nie zwracać na to uwagi, poleniuchować...ech.. Quote
irenaka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 sylwiaso napisał(a):I na tym wątku też witamy ciocie Irenkę,mamusiunabank masz racje jaśniutko sie zrobiło:multi::loveu::multi::loveu::loveu:Irenko już nas nigdy nie opuścisz nie ma takiej opcjii!!!! Ślubowałam tylko mojej drugiej połowie:evil_lol:, dogo nigdy ślubować nie będę. Przewałów, złodziejstwa i krzywdy psów nigdy nie daruję:angryy:. Ale mogę się zastanowić nad ślubami ;)z Tobą, tylko co na to Krzyś?:evil_lol::evil_lol: Zoran jest tak szczęśliwy u Ciebie, że jak patrzę na zdjęcia z pierwszej strony, to trudno uwierzyć, że to ten sam pies:loveu::loveu::loveu:. Quote
majqa Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='Jasza']Ale mu zazdroszczę....poleżeć w zielonej trawie, w cieniu lub słonku, do wyboru, wypiaszczyć się i nie zwracać na to uwagi, poleniuchować...ech.. Nie wygłupiaj się Jaszo, przecież tę piękną psinę jakowyś paraliż dopadł! :angryy: Sylwuś, cóżeśTycóżeś mu uczyniła??? :mad: :placz: Quote
elik Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Witaj :)Piszę na prośbę Emilka2280, która jest w drodze i do wieczora nie będzie miała dostępu do kompa. Emilka odstąpiła dla potrzebujących maluchów 2 ampułki surowicy - koszt 12 euro za sztukę. Emilka chce przeznaczyć te pieniądze dla psiaków w potrzebie - Twoich psiaków. Prosiła, żebym w Jej imieniu zapytała Cię, czy zechcesz przyjąć tą kasę i jeśli tak, to prosi o podanie Jej nr konta, na które dziewczyna mogłaby wpłacić pieniądze za otrzymaną surowicę.Pozdrawiam serdecznie Ela O rety jak to się stało ? Pisałam PW do majga, a wpisało się na wątek, z którego weszłam na Jej profil, żeby wysłać wiadomość. Do tego edycja otwarła się html-em. Kolejny numerek dogo. Quote
majqa Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 O matko... no to niespodzianka i to po całości. :lol: :lol: :lol: Oczywiście, że przyjmę taką pomoc i rozliczę ją na wątku/ wątkach. Daj mi sekundkę, zaraz napiszę do Ciebie na PW. :lol: Quote
majqa Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Serdecznie dziękuję Emilii2280 za pomoc Zorankowi (wpłata wpisana w rozliczenie). :loveu: Quote
sylwiaso Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Irenko ja dla Ciebie wszystko przecież wiesz Kochana;) Quote
sylwiaso Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Czas płynie wolno a ja czekam na swój kochany domek! Quote
sylwiaso Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Zoranuś pozdrawia wszystkie swoje ukochane cioteczki!!! Quote
Smyku Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Zoranku Twój domek się zagubił ,ale wierzę w to , że się znajdziecie . A takiego fajnego , beztroskiego życia jakie masz u Sylwii to ja zazdroszczę . Quote
majqa Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Należność za Zorana - standardowe badanie kupki 25zł i odrobaczenie 30zł - uregulowana wraz z płatnością za Niunię (wsio w tytule wpłaty). Quote
Recommended Posts