meganka5 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 kolejnym maleństwom grozi schron...pomóżcie szukać Dt albo DS małe dwie sunie(brązowa i czarna) 1.5 mcs i 4 miesięczny maksio-w typie jamnika (foty na dole postu) szczeniaki odłowione, czekają na transport do schronu około 20.12 proszę o pomoc w szukaniu DT, DS kto ma miejsce w sercu i w domu, pilne aktualne foto strona 2-3 trzy labki pojechały już do krakowa do nowych domków-beżowy chłopiec i dwie czarne dziewczyny(dziękuję wszystkim zaangażowanym) domku nadal szukają : dwa puchate(8-9tyg) chłopak i dziewczyna sunia bez ogonka ( 3 mcs) krówka sunia (4-5mcs)-krówka od 1.01. nie bedzie miała ani tymczasu ani stałego kontakt [email protected] 512 370 424-dzwonić do upadłego o każdej porze szukają domku - proszą o ogłoszenia miś chłopak w typie owczrkowatych grube łapcie, futro zaniedbane, wiek 8-9 tyg miś-mały miś, mięciutki malutki ale człowiek dla niego nie zrobił jeszcze nic dobrego-pozwolił żyć...ale czy życie bez dobrego dotyku, bez własnego miejsca na ziemi warte jest by być? miś-pierwszy kontakt z człowiekiem paraliżuje małe ciałko, potem maciupki ogonek niesmiało zaczyna żyć własnym życiem by w końcu w małych czarnych oczkach zabłysła iskierka nadziei że to może już dziś, już teraz wezmą na ręce i więcej nie puszczą, i tulić będą i kochać jak nigdy wczesniej.... maja-siostra misia sunia 8-9 tyg., mała puchata kula jej historia łączy się z historią misia, obydwoje porzuceni w kartonowym pudle na ulicy-tak zaczyna się udręka dwóch niechcianych miłosci... ktoś zauważył, ktoś zadzwonił, ktoś zabrał i wsadził do klatki gdy małe oczy patrzą na człowieka serce zamiera, tyle samotności, tyle niepewności ...a mogło być inaczej-nie ten człowiek, nie to miejsce i życie miałoby odcienie tęczy . jelonka-sunia bez ogonka, 3 mcs, drobna, waga 5 kg , bardzo żywiołowa, ciekawska, przylepka, kolanka to miejsce w którym czuje się najlepiej ... jej histori też już nikt nie pozna, ....miała dom-to pewne, pełna energi, wszedzie wciska swój ciekawski nosek i teskni...jest spragniona obecności człowieka, nieszczęsliwa gdy nie ma go w pobliżu....malutka, drobniutka, słodziutka . krówka-śliczna drobniutka pięknie umaszczona, wiek 4-5 mcs, waga 5kg, małe cudo które najlepiej czuje się na rękach, słodziak okropny, siedziała w małej klatce przez miesiąc, nikt jej nie chciał nikt nie pokochał, a to małe ciałko aż rozsada miłość do człowieka-to tak jakby nic się nie stało, jakby nie człowiek był temu winny świetnie dogaduje się z innymi psiakami, baraszkując po śniegu drąży w nim tunele, nie oddala się jakby z obawy że znowu zostanie sama mięciutkie futerko różowy brzuszek i oczki czarne jak węgielki-moja miłość...i serce pęka że ta miłosć taka nieszczęśliwa jest... kolejne maleństwa mili i mimi-sunie 6 tyg. oraz maksio-ma 4 mcs w nowym domku już są : 3. sunia 2 mcs 4. piesek 3 mcs 5. piese 2.5 mcs Quote
enia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jezuuu, każdy inny.... biedne maluszki... Quote
Luna007 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Meganka to Ty dla nich szukasz tego TD? Quote
Luna007 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a może można coś powiedzieć jakie one jakie będą jak urosną? Quote
bela_azi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 gdzie sa teraz te szczeniaki ? czy dowoz do Wawy w razie co bedzie mozliwy ? Napisz pls cos wiecej i jakis kontakt do siebie. Quote
Fela Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Maluchy są w Siedlcach. Transport do Wawy jakby co będziemy kombinować. Jak nic nie uda się dla nich znaleźć, trafią do schroniska. A tam nie tylko parwo, ale i mróz - nie ma żadnych ogrzewanych pomieszczeń dla szczeniąt. Quote
meganka5 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 ta biała z czarną główką będzie pewnie średniaczkiem...reszta nie wiem musiałabym do tego weta pojechać i popytać- a przyznam szczerze że aż wątroba na samą myśl o tym mnie boli-szczeniory znalezione więc nie wiadomo jaka mama i tatko...jeść przez to nie mogę....tak maluchy w sds-transport nie problem-problem gdzie Quote
Fela Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Maluchy są w Siedlcach. Transport do Wawy jakby co będziemy kombinować. Jak nic nie uda się dla nich znaleźć, trafią do schroniska. A tam nie tylko parwo, ale i mróz - nie ma żadnych ogrzewanych pomieszczeń dla szczeniąt. Quote
mestudio Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Podniosę maluszki, może ktoś im pomoże bardziej. Quote
enia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 bela_azi napisał(a):hej wyslalam Ci pw:) bierzesz wszystkie? Quote
meganka5 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 enia ...no co ty-sama pod most wtedy trafię...szukam im DT, DS tyle mogę , z wami może będę bardziej skuteczna nie doczytałam....dla jednego znajdzie się miejsce u bela_azi...dziękuju Quote
Sylwia K Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 kurde, ale słodziaki im tez zrobię zaraz allegro Quote
Sylwia K Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1372215521 resztę ogłoszeń porobię wieczorem Quote
mimiś Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 może wrzucić info na ogólny-tu nie wszyscy zaglądaja .. Quote
auraa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jakie one będą, chyba będzie wiadomo jak trafią do dobrych domów. Zostaną wykarmione i wyleczone. Pixi, ze schroniska w Ostrowi, trafiła do mnie maleńka a po miesiącu urosła kilkakrotnie. Quote
enia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 mimiś napisał(a):5 domków potrzeba ! na już!:shake::-( Quote
auraa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie mogę na nie patrzeć a tymczas mam zajęty! Quote
Luna007 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Halo halo pinie potrzebuję wiedzieć jak duże będą ten biały i czary - tak orientacyjne - to pilne Quote
Sylwia K Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dziś już nie dam rady porobić ogłoszeń:oops: postaram się zrobić jutro Quote
Recommended Posts