Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolejnym maleństwom grozi schron...pomóżcie szukać Dt albo DS
małe dwie sunie(brązowa i czarna) 1.5 mcs i 4 miesięczny maksio-w typie jamnika
(foty na dole postu)

szczeniaki odłowione, czekają na transport do schronu około 20.12
proszę o pomoc w szukaniu DT, DS kto ma miejsce w sercu i w domu, pilne

aktualne foto strona 2-3

trzy labki pojechały już do krakowa do nowych domków-beżowy chłopiec i dwie czarne dziewczyny(dziękuję wszystkim zaangażowanym)

domku nadal szukają :

dwa puchate(8-9tyg) chłopak i dziewczyna
sunia bez ogonka ( 3 mcs)
krówka sunia (4-5mcs)-krówka od 1.01. nie bedzie miała ani tymczasu ani stałego

kontakt [email protected] 512 370 424-dzwonić do upadłego o każdej porze

szukają domku - proszą o ogłoszenia

miś chłopak w typie owczrkowatych grube łapcie, futro zaniedbane, wiek 8-9 tyg

miś-mały miś, mięciutki malutki ale człowiek dla niego nie zrobił jeszcze nic dobrego-pozwolił żyć...ale czy życie bez dobrego dotyku, bez własnego miejsca na ziemi warte jest by być?
miś-pierwszy kontakt z człowiekiem paraliżuje małe ciałko, potem maciupki ogonek niesmiało zaczyna żyć własnym życiem by w końcu w małych czarnych oczkach zabłysła iskierka nadziei że to może już dziś, już teraz wezmą na ręce i więcej nie puszczą, i tulić będą i kochać jak nigdy wczesniej....

maja-siostra misia

sunia 8-9 tyg., mała puchata kula
jej historia łączy się z historią misia, obydwoje porzuceni w kartonowym pudle na ulicy-tak zaczyna się udręka dwóch niechcianych miłosci...
ktoś zauważył, ktoś zadzwonił, ktoś zabrał i wsadził do klatki
gdy małe oczy patrzą na człowieka serce zamiera,
tyle samotności, tyle niepewności ...a mogło być inaczej-nie ten człowiek, nie to miejsce i życie miałoby odcienie tęczy

.

jelonka-sunia bez ogonka, 3 mcs, drobna, waga 5 kg , bardzo żywiołowa, ciekawska, przylepka, kolanka to miejsce w którym czuje się najlepiej ...
jej histori też już nikt nie pozna, ....miała dom-to pewne, pełna energi, wszedzie wciska swój ciekawski nosek i teskni...jest spragniona obecności człowieka, nieszczęsliwa gdy nie ma go w pobliżu....malutka, drobniutka, słodziutka

.

krówka-śliczna drobniutka pięknie umaszczona, wiek 4-5 mcs, waga 5kg,
małe cudo które najlepiej czuje się na rękach, słodziak okropny,
siedziała w małej klatce przez miesiąc, nikt jej nie chciał nikt nie pokochał, a to małe ciałko aż rozsada miłość do człowieka-to tak jakby nic się nie stało, jakby nie człowiek był temu winny
świetnie dogaduje się z innymi psiakami, baraszkując po śniegu drąży w nim tunele, nie oddala się jakby z obawy że znowu zostanie sama
mięciutkie futerko różowy brzuszek i oczki czarne jak węgielki-moja miłość...i serce pęka że ta miłosć taka nieszczęśliwa jest...

kolejne maleństwa

mili i mimi-sunie 6 tyg.

oraz

maksio-ma 4 mcs

w nowym domku już są :

3. sunia 2 mcs

4. piesek 3 mcs

5. piese 2.5 mcs

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluchy są w Siedlcach. Transport do Wawy jakby co będziemy kombinować. Jak nic nie uda się dla nich znaleźć, trafią do schroniska. A tam nie tylko parwo, ale i mróz - nie ma żadnych ogrzewanych pomieszczeń dla szczeniąt.

Posted

ta biała z czarną główką będzie pewnie średniaczkiem...reszta nie wiem musiałabym do tego weta pojechać i popytać- a przyznam szczerze że aż wątroba na samą myśl o tym mnie boli-szczeniory znalezione więc nie wiadomo jaka mama i tatko...jeść przez to nie mogę....tak maluchy w sds-transport nie problem-problem gdzie

Posted

Maluchy są w Siedlcach. Transport do Wawy jakby co będziemy kombinować. Jak nic nie uda się dla nich znaleźć, trafią do schroniska. A tam nie tylko parwo, ale i mróz - nie ma żadnych ogrzewanych pomieszczeń dla szczeniąt.

Posted

enia ...no co ty-sama pod most wtedy trafię...szukam im DT, DS tyle mogę , z wami może będę bardziej skuteczna
nie doczytałam....dla jednego znajdzie się miejsce u bela_azi...dziękuju

Posted

Jakie one będą, chyba będzie wiadomo jak trafią do dobrych domów. Zostaną wykarmione i wyleczone. Pixi, ze schroniska w Ostrowi, trafiła do mnie maleńka a po miesiącu urosła kilkakrotnie.