Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apsa, skrzynka mailowa mi wariuje, a jestem przy kompie do 28 (potem będę w szpitalu stąd zdziwienie wcześniej poszło, operacja, więc zostaną nam jak poprzednio tylko smsy, postaram się do Ciebie zadzwonić sama jak już będę mogła, oby), więc z takiej ważkiej przyczyny czy mogę najpiękniej poprosić o obiecane śniadanie na trawie (patrząc dzisiaj za okno, raczej na śniegu),

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdębiałam normalnie. Skacze? Robi salto?
Nie do wiary ile w tym dzielnym (choć niepozornym na oko) ciałku psim jest wiary i pogody ducha...ależ to radość dla mnie!!!
Ja wiedziałam, że ta suńka jest wyjątkowa. Wystarczy popatrzeć na te oczy!
Dziękuję kochana Apso za takie wspaniałe wieści i za zdjęcia. I za Rudzine uśmiechy!!!

Posted

APSA a jak robisz tą pastę? Jaki skład i proporcje? I czy poza tym że dajesz tą pastę zmieniłaś jej też dietę czy ta pasta jako dodatek poprostu?
Ponoć ta pasta też dobra przy problemach trawiennych.

A Rudzia śliczna pannica - lubię rude ;) Trzymam kciuki, za brak dalszych problemów!

Posted

Rudzia normalnie dwoi się i troi, żebyś o niej czasem nie zapomniała przy obiadku...niezła zawodniczka:-)
Fajne wszystkie Twoje/Nietwoje suńki :-)

Posted

APSA napisał(a):
Znów nas zaśnieżyło - rano było całkiem biało, teraz już odpuszcza.

Ach, nic nie mów. Obudziłam się o 5.00, dręczona jakimś koszmarem - biało, puchato, sypie śnieg.
Pomyślałam "Świetnie, idę odśnieżyć Majkę" - z nadzieją, że po prostu schroniła się w budzie, jak rozsądek nakazuje.
Niestety, zastałam bałwanka wtulonego w mokrą słomę :-/

Rudzielec słodki :)

Posted

Psy znoszą wszelkie ludzkie fanaberie:diabloti: Skoro APSA uznała, że kamizelka ma być na psim łebku w czasie spaceru, to widać tak ma być, pomyślała Rudzia. Ludzie są dość dziwaczni...

Posted

malibo57 napisał(a):
Psy znoszą wszelkie ludzkie fanaberie :diabloti: Ludzie są dość dziwaczni...

True, true ... Maja widząc jak bawię się z moimi psami (zabawa w przeciąganie pluszaków, linek, patyków etc. i rzucanie piłeczkami tenisowymi) uznała, że w dobrym tonie jest spełnić oczekiwania pańci. Ma już za sobą pierwszą wybebeszoną maskotkę :diabloti: Jeśli chodzi o piłeczki - z namysłem wkłada sobie piłkę do pyszczka, wypluwa ją i patrzy na mnie wyczekująco, czekając na aprobatę :lol:

Posted

Ech, jakie Ty masz fajne tereny spacerowe! Wiem, że tylko na weekendy, ale... ja planowany pobyt u Ciebie traktuję jak super urlop "cztery wolne dni na Natolinie!" :)