KWL Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Rudzielcu kochany, na zawsze pozostanie mi w pamięci Twój rozmerdany cudny ogonek, szalejący wbrew wszystkiemu i zawsze mówiący jest fajnie! Zdążyłem poznać Ciebie i czegoś mnie nauczyłaś. Quote
bea100 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Do widzenia Rudeńko. Kochałam Cię suńku i kocham nadal. Niech moje pieski TAM się Tobą zaopiekują. APSA, tulę do serca. Quote
APSA Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Jutro minie miesiąc, odkąd nie ma Rudzielca. To był wyjątkowo niekłopotliwy psiak, nawet przy dolegliwościach związanych z chorobą nie wymagała zachodu przy swojej psiej osobie. W schronisku mamy innego, podobnego rudzielca, czeka na dom już 5 lat :shake: Zapraszam miłośników rudzielców na wątek Durszlaka - klik. Noemi, powinnaś go znać: pawilon VII, od strony kwarantanny, w boksie z dobermanką. Quote
Noemi1 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zanm Durszlaka tylko z widzenia. Ja głównie chadzam z VIII od strony kwarantanny i wybiórczo z innymi :) APSA mam dla Ciebie płytkę ze zdjęciami i filmikiem z wczoraj, bo trochę się tego nazbierało i wyszło prawie 700 MB :) Quote
Equus Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 O rany... ostatnio wpadałam sporadycznie na dogo i teraz nadrabiałam zaległości i jak tu weszłam to jakbym dostała obuchem w głowę... niespodziewałam się takiej informacji... Żegnaj Rudzielcu... Trzymaj się APSA... Quote
Recommended Posts