Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia się martwi, więc trzeba koteczkę podnosić!!!!

Kto chce kicię, która cioteczka z dogo jeszcze nie ma???? Każdy porządny pies musi mieć swojego kota!!! Kto mu będzie wieczorem do uszka bajki opowiadał, jak Pancia na dogo siedzi???

Posted

Oby ten domek okazał się być tym wymarzonym. Biedna Kora tyle już przeszła...
Przypomina mi zresztą moją Mruczkę - ona też była białym kotem z czarnym ogonem, ale czarną plamkę miała tylko wokół jednego ucha.

Wiele szczęście dla pięknej Kory :)

Posted

Nikt o kici nie zapomniał :mad: cały czas szukamy tego jedynego domku dla niej. Wierzę, że się znajdzie. Taki na zawsze, kochający i wspaniały - choć rozumiem wątpliwości Wandul.
Wandul, Ty się przyznaj - już kochasz tą kiciunię i tyle!!!:evil_lol:

Posted

supergoga , ja je wszystkie kocham , i to jest ten problem , gdyby nie kubły zimnej wody wylewane przez rodzinę na moją głowę , brakłoby u mnie miejsca na fotelach i łózkach , bo wszędzie zwinięte w kłębek leżałyby kociska !!!

Posted

Mona4 napisał(a):
Wandlul,przyznaj sie ze KORA zostaje u ciebie:evil_lol: A ty tu tylko tak piszesz aby TZ widzial ze szukasz jej domu.:evil_lol:

Eh, to wcale nie jest wesoła sytuacja i rozumiem problem, jaki ma wandul. U mnie było podobnie: przy czwartym kocie żona powiedziała "dość" i nawet jestem w stanie zrozumieć jej stanowisko. Na tymczas może dałaby się namówić, ale pod warunkiem, że byłby to naprawdę tymczas. Gdyby okazało się, że teoretyczny tymczas trwałby w nieskończoność, to atmosfera w domu byłaby nieciekawa, a i żaden więcej tymczas nie wchodziłby w rachubę.

Koro, wracaj na górę i szukaj nowego domku :)

Posted

oj , Gem , masz racje , moj TZ zaczyna już stukać się nieraz po głowie , czasem jak wraca do domu po paru dniach , to mówi ,że boi się wjeżdzać autem na podwórko i wchodzić do domu , bo nie wie , jaki stwór go zaatakuje , przygarnięty przez niespełna rozumu żonę:diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: ;)

Posted

wandul 66 napisał(a):
oj , Gem , masz racje , moj TZ zaczyna już stukać się nieraz po głowie , czasem jak wraca do domu po paru dniach , to mówi ,że boi się wjeżdzać autem na podwórko i wchodzić do domu , bo nie wie , jaki stwór go zaatakuje , przygarnięty przez niespełna rozumu żonę:diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: ;)

Czyli podnosimy kotkę :)