Mona4 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 skad ja to znam? wy jestescie zakoceni a ja zapsiona:evil_lol: Ale musze powiedziec ze moj TZ ma Anielska Cierpliwosc:lol: Quote
wandul 66 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 mona , ja niestety oprócz zakocenia jestem i zapsiona , o czym zresztą wiesz najlepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :razz: :razz: :razz: ;) ;) ;) Quote
Gem Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 wandul 66 napisał(a):mona , ja niestety oprócz zakocenia jestem i zapsiona , o czym zresztą wiesz najlepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :razz: :razz: :razz: ;) ;) ;) Nie myślcie sobie, że ja nie jestem zapsiony! ;) Całe lata w domu były dwa psy i cztery koty. Jeden z tych psów, ON-kowata Katka, odszedł w lipcu za TM, ale od 29 września jest Perełka na tymczasie - tak więc ilość zakocenia i zapsienia pozostała na stałym poziomie :razz: A Korę zapraszamy na szczyt, po domek! :) Quote
wandul 66 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Gem napisał(a):Nie myślcie sobie, że ja nie jestem zapsiony! ;) Całe lata w domu były dwa psy i cztery koty. Jeden z tych psów, ON-kowata Katka, odszedł w lipcu za TM, ale od 29 września jest Perełka na tymczasie - tak więc ilość zakocenia i zapsienia pozostała na stałym poziomie :razz: A Korę zapraszamy na szczyt, po domek! :)kurcze , jaka szkoda ,że nie trafilam na takiego TZ jak Ty , choc może lepiej mieć w domu jedną normalną osobę;) ;) ;) bo pewno w domu i ogrodku brakłoby miejsca ,żeby stopę postawić:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Gem Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Obawiam się, że szybko osiągnęlibyśmy stopień zakocenia i zapsienia porównywalny jedynie z wynikami pani Violetty Villas :cool3: Quote
Mona4 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :evil_lol: to ja lepiej niewspominam jak wyglondam i ile mam psow hihihihi Wioletka hihihihi. Pewnego razu slyszalam takie slowa ,gdy wracalam z spacerku z ferajną.....Druga Wioletta:angryy: Quote
wandul 66 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Ja z moimi nie muszę spacerować , ale sąsiedzi tylko przez płot zaglądają , co u mnie lata , oprócz stałych domowników!!! PS . dobrze ,że w domu nie widzą!!!! Quote
syla00 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ja już się gubie w tych wątkach i gdzies mi się Kora zapodziała. Już miałam nadzieje że znajde ja w nowym domku, ale niestety... Quote
marmar Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Kora w gore,Kajka sie doczekala teraz kolej na ciebie Quote
marmar Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Korucha nie mozesz tak nisko spadac,juz w gore Quote
jo_joanna Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ślicznotka - nikt jej nie chce?? nowy domek jeszcze nie wie, że ją chce.... Quote
Patsi Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 A to wszystko przez to,że Korci jest dobrze u Wandul i wcale nie chce jej opuszczać;) Korusia, dość tych sentymentów biegaj domku szukać! Quote
wandul 66 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Korusia może iśc ode mnie , ale tylko do najlepszego domku na świecie !!!!! kto da jej taki????? Quote
marmar Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 ciociu Wandul,Kajka długo czekała i znalazla cudowny domek,to i korusia go znajdzie Quote
Patsi Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Po pierwsze-Korusia na pierwszą stronę! Po drugie, skąd mam wziąć taki korusiowy banerek? Quote
wandul 66 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Patsi , wytnij banerk i wstaw , a jakbyś chciała dla Piotrusia , to zgłoś się do buni 50!!! Quote
syla00 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Kora zaprezentuj się ładnie na pierwszej stronie! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ciężko z tymi kotami...domów brak. Trikolorka u Formiki, i jeszcze kilka czeka w kolejce:( Quote
marmar Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ciezko,ale trzeba byc dobrej mysli,kuchnia,ludzie sie po......,cos mnie trafia,biedulek przybywa a domu :shake: :shake: Quote
Recommended Posts