Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
mona , ja niestety oprócz zakocenia jestem i zapsiona , o czym zresztą wiesz najlepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :razz: :razz: :razz: ;) ;) ;)

Nie myślcie sobie, że ja nie jestem zapsiony! ;) Całe lata w domu były dwa psy i cztery koty. Jeden z tych psów, ON-kowata Katka, odszedł w lipcu za TM, ale od 29 września jest Perełka na tymczasie - tak więc ilość zakocenia i zapsienia pozostała na stałym poziomie :razz:

A Korę zapraszamy na szczyt, po domek! :)

Posted

Gem napisał(a):
Nie myślcie sobie, że ja nie jestem zapsiony! ;) Całe lata w domu były dwa psy i cztery koty. Jeden z tych psów, ON-kowata Katka, odszedł w lipcu za TM, ale od 29 września jest Perełka na tymczasie - tak więc ilość zakocenia i zapsienia pozostała na stałym poziomie :razz:

A Korę zapraszamy na szczyt, po domek! :)
kurcze , jaka szkoda ,że nie trafilam na takiego TZ jak Ty , choc może lepiej mieć w domu jedną normalną osobę;) ;) ;) bo pewno w domu i ogrodku brakłoby miejsca ,żeby stopę postawić:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

:evil_lol: to ja lepiej niewspominam jak wyglondam i ile mam psow hihihihi Wioletka hihihihi.
Pewnego razu slyszalam takie slowa ,gdy wracalam z spacerku z ferajną.....Druga Wioletta:angryy:

Posted

A to wszystko przez to,że Korci jest dobrze u Wandul i wcale nie chce jej opuszczać;) Korusia, dość tych sentymentów biegaj domku szukać!