wandul 66 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Kora zadomowila się już na całego , rzeczywiście , a jak śmiesznie wygląda , lekko kulejąca , z ogonem w górze , goniąca albo uciekająca przed KLUSKĄ , bo pan Mruczek , to się wogóle z babami nie zadaje .CZYŻBY TO WPŁYW WYDMUSZKOWANIA????:lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
Gem Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 wandul 66 napisał(a):Kora zadomowila się już na całego , rzeczywiście , a jak śmiesznie wygląda , lekko kulejąca , z ogonem w górze , goniąca albo uciekająca przed KLUSKĄ , bo pan Mruczek , to się wogóle z babami nie zadaje .CZYŻBY TO WPŁYW WYDMUSZKOWANIA????:lol: :lol: :lol: :eviltong: Jak możesz tak okrutnie żartować z kota pozbawionego... hm, istoty kocurowatości! ;) A Kora do góry! Quote
Patsi Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mruczek jest moim idolem :loveu: Kawał kocura:evil_lol: A Korusia szuka domku... Quote
wandul 66 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Gem napisał(a):Jak możesz tak okrutnie żartować z kota pozbawionego... hm, istoty kocurowatości! ;) A Kora do góry! Gem , a najlepsze jest to ,że on chyba wie ,że wydmuszkowanie zostało przeze mnie zaordynowane , to jedyny w moim życiu kot , który mnie nie lubi , nawet na kolana mi nie wskoczy:evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o Quote
syla00 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 wandul 66 napisał(a):Gem , a najlepsze jest to ,że on chyba wie ,że wydmuszkowanie zostało przeze mnie zaordynowane , to jedyny w moim życiu kot , który mnie nie lubi , nawet na kolana mi nie wskoczy:evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o Kurcze...ja mam nadzieje, że mój Filip też się na mnie potem nie obrazi. Wydmuszkowanie coraz bliżej:evil_lol: Wanda mój TZ (Sobek - żeby nie było) mówi, że nam to słowo zbył łatwo przychodzi:evil_lol: Quote
Gem Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 wandul 66 napisał(a):Gem , a najlepsze jest to ,że on chyba wie ,że wydmuszkowanie zostało przeze mnie zaordynowane , to jedyny w moim życiu kot , który mnie nie lubi , nawet na kolana mi nie wskoczy:evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o A widzisz :P Nie śmiej się z kota, bo nasika na Twój fotel ;) Quote
MARCHEWA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ogłosiłam Kore w Jasnecie i dziś był w jej sprawie telefon!Wysłałam Wandul nr tel zainteresowanej Korą,zobaczymy co z tego wyniknie.;) Quote
wandul 66 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 niestety pani ktora zgłosiła się z ogłoszenia , szuka wychodzącego kota a Korusia napewno się do tego nie nadaje , choc chce i to bardzo . Dałam nr telefonu dziewczynom z Żor , może inny znajdzie dom!!! Quote
marmar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 zobaczymy ciociu czy dom dobry,babka wydaje sie dziwna. Wyjezdzam z kocica o 8 rano ,na miejscu bede ok.8-20,jesli bedzie cos nie tak,kot wraca z powrotem Quote
wandul 66 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 mam od Marchewy kolejny numer , jeżeli KORA nie spełni warunków , podrzuce wam!!! Quote
Patsi Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Trzymam kciuki za cudowny domek dla Korci! Quote
MARCHEWA Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wandul,ta pani,której nr tel dałam ci wczoraj,dzisiaj czeka na telefon od ciebie.Ja posłałam jej na maila zdjęcia Kory,z tego co mi ta pani powiedziała,to chce kota do bloku i nie przeszkadza jej,że Kora trochę kuleje.Pani wydaje się sympatyczna.Ale sama zadzwoń i oceń sytuację. Quote
wandul 66 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Patsi napisał(a):Wandul, dzwoniłaś? Jakie wieści?zadzwonie dzisiaj , wczoraj była walka o życie kota a jak odszedł , nie miałam siły rozmawiać o KORZE!!!:placz: :placz: :placz: Quote
syla00 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 w oczekiwaniu na wieści Kora wędruje na pierwszą! Quote
wandul 66 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 pani nie spodobały się za żólte oczy Kory i to ,że kuleje , nie mogę dodzwonic się do marmar!!!! chce dac jej nr telefonu!!! Quote
jo_joanna Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 oooo jeżuuuuu, za ŻÓŁTE oczy?? ja nie wiem, mnie tam podobają się za żólte, za zielone i wszystkie inne. Widać to nie był TEN domek i ten człowiek... Quote
Patsi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Są ludzie, którzy lubią Andrzeja Leppera-oczywiście-szanujemy ich. Są ludzie, którzy nie lubią kotów "o zbyt żółtych oczach"-oczywiście-sznujemy ich.:evil_lol: :mad: Quote
Recommended Posts