Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora zadomowila się już na całego , rzeczywiście , a jak śmiesznie wygląda , lekko kulejąca , z ogonem w górze , goniąca albo uciekająca przed KLUSKĄ , bo pan Mruczek , to się wogóle z babami nie zadaje .CZYŻBY TO WPŁYW WYDMUSZKOWANIA????:lol: :lol: :lol: :eviltong:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Kora zadomowila się już na całego , rzeczywiście , a jak śmiesznie wygląda , lekko kulejąca , z ogonem w górze , goniąca albo uciekająca przed KLUSKĄ , bo pan Mruczek , to się wogóle z babami nie zadaje .CZYŻBY TO WPŁYW WYDMUSZKOWANIA????:lol: :lol: :lol: :eviltong:

Jak możesz tak okrutnie żartować z kota pozbawionego... hm, istoty kocurowatości! ;)

A Kora do góry!

Posted

Gem napisał(a):
Jak możesz tak okrutnie żartować z kota pozbawionego... hm, istoty kocurowatości! ;)

A Kora do góry!

Gem , a najlepsze jest to ,że on chyba wie ,że wydmuszkowanie zostało przeze mnie zaordynowane , to jedyny w moim życiu kot , który mnie nie lubi , nawet na kolana mi nie wskoczy:evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o

Posted

wandul 66 napisał(a):
Gem , a najlepsze jest to ,że on chyba wie ,że wydmuszkowanie zostało przeze mnie zaordynowane , to jedyny w moim życiu kot , który mnie nie lubi , nawet na kolana mi nie wskoczy:evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o

Kurcze...ja mam nadzieje, że mój Filip też się na mnie potem nie obrazi. Wydmuszkowanie coraz bliżej:evil_lol: Wanda mój TZ (Sobek - żeby nie było) mówi, że nam to słowo zbył łatwo przychodzi:evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):

A widzisz :P Nie śmiej się z kota, bo nasika na Twój fotel ;)

Posted

niestety pani ktora zgłosiła się z ogłoszenia , szuka wychodzącego kota a Korusia napewno się do tego nie nadaje , choc chce i to bardzo . Dałam nr telefonu dziewczynom z Żor , może inny znajdzie dom!!!

Posted

Wandul,ta pani,której nr tel dałam ci wczoraj,dzisiaj czeka na telefon od ciebie.Ja posłałam jej na maila zdjęcia Kory,z tego co mi ta pani powiedziała,to chce kota do bloku i nie przeszkadza jej,że Kora trochę kuleje.Pani wydaje się sympatyczna.Ale sama zadzwoń i oceń sytuację.

Posted

Patsi napisał(a):
Wandul, dzwoniłaś? Jakie wieści?
zadzwonie dzisiaj , wczoraj była walka o życie kota a jak odszedł , nie miałam siły rozmawiać o KORZE!!!:placz: :placz: :placz:

Posted

Są ludzie, którzy lubią Andrzeja Leppera-oczywiście-szanujemy ich.
Są ludzie, którzy nie lubią kotów "o zbyt żółtych oczach"-oczywiście-sznujemy ich.:evil_lol: :mad: