wandul 66 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 kto przygarnie wspaniała kotke , która bez ludzkiej pomocy nie ma szans na przetrwanie ? jestem od lat kociarą i ona naprawde jest niesamowitym kotem , jest jedną wielką potrzebą głasków , miłości i kopntaktu z człowiekiem . Quote
syla00 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 wandul 66 napisał(a):kto przygarnie wspaniała kotke , która bez ludzkiej pomocy nie ma szans na przetrwanie ? jestem od lat kociarą i ona naprawde jest niesamowitym kotem , jest jedną wielką potrzebą głasków , miłości i kopntaktu z człowiekiem . szkoda, że mój Filip taki nie jest:angryy: Quote
wandul 66 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 syla , on wyrośnie z tego bzikowania , mój Mruczek ma już dośc Kluski , chodzi dumny i odpędza ją od siebie. Jeszcze będzie Ci brakować jego zwariowanych podskoków. Quote
syla00 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 wandul 66 napisał(a):syla , on wyrośnie z tego bzikowania , mój Mruczek ma już dośc Kluski , chodzi dumny i odpędza ją od siebie. Jeszcze będzie Ci brakować jego zwariowanych podskoków. tylko, że on ma coraz to nowe i gorsze pomysły na to bzikowanie!! Generalnie to mi te jego psoty nie przeszkadzaja (no moze czasami), ale on sobie kiedyś przy tym wszystkim krzywde zrobi. Już tyle razu huknął głową o coś twardego, że zaraz chyba wstrząsu mózgu dostanie! A najgorsze jest to, że zaraz po jedzeniu zaczyna robić fikołki, skoki, przewrotki i potem rzyga (najcząściej na mnie)! Quote
wandul 66 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Korka , nikt nie zagląda , a Ty tak bardzo domku potrzebujesz!!! Quote
syla00 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jak to!! ja zaglądam...szkoda tylko że ja to nie potencjalne domki:-( Quote
wandul 66 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 tylu nowych ludzi , dzięki Ozziemu weszło na dogomanie , może ktoś zlituje się nad kicią , która miała już nie zyć a ma taką wolę życia Quote
wandul 66 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 dzisiaj alanowak zrobiła Korze nowe fotki , jutro wklei Quote
wandul 66 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Korka już nawet po schodach chodzi , choć trochę kuleje , ale sama już sobie pięknie radzi. Quote
wandul 66 Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 szkoda , że na wątek nie zagląda nikt , zwłaszcza Ci , dzięki którym kot jest u mnie . Serdeczne dzięki za pomoc. Quote
BasiaD Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 podnoszę mruczącą Kiciałkę do góry. Nich wreszcie jej domek ją wypatrzy! Quote
supergoga Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Wandul, tak jak obiecałam, wyslij mi emailem bieżące foty - zrobię jej sliczna aukcję na allegro, wstawię na eurocity, jesli jej nie ma, na aaaby i kupsprzedaj. Jest kochanym mruczakiem i musi mieć najlepszy dom na świecie. Quote
wandul 66 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 supergoga napisał(a):Wandul, tak jak obiecałam, wyslij mi emailem bieżące foty - zrobię jej sliczna aukcję na allegro, wstawię na eurocity, jesli jej nie ma, na aaaby i kupsprzedaj. Jest kochanym mruczakiem i musi mieć najlepszy dom na świecie.czekam na alenowak z fotami , ma jakąs awarie netu Quote
syla00 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 no i gdzie te foty?? Przepraszam cię Wandulku, że ostatnio nie zagladałam, ale ja tylko wskakuje na to Dogo i zaraz znikam bo bardzo kiepsko u mnie z czasem. Quote
bunia50 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A w jakim wieku jest Kora? Chyba jeszcze bardzo młodziutka? Quote
syla00 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Bunia, ale śliczny banerek zrobiłaś dla Kory:lol: Quote
Recommended Posts