Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

Posted

kto przygarnie wspaniała kotke , która bez ludzkiej pomocy nie ma szans na przetrwanie ? jestem od lat kociarą i ona naprawde jest niesamowitym kotem , jest jedną wielką potrzebą głasków , miłości i kopntaktu z człowiekiem .

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
kto przygarnie wspaniała kotke , która bez ludzkiej pomocy nie ma szans na przetrwanie ? jestem od lat kociarą i ona naprawde jest niesamowitym kotem , jest jedną wielką potrzebą głasków , miłości i kopntaktu z człowiekiem .

szkoda, że mój Filip taki nie jest:angryy:

Posted

wandul 66 napisał(a):
syla , on wyrośnie z tego bzikowania , mój Mruczek ma już dośc Kluski , chodzi dumny i odpędza ją od siebie. Jeszcze będzie Ci brakować jego zwariowanych podskoków.

tylko, że on ma coraz to nowe i gorsze pomysły na to bzikowanie!! Generalnie to mi te jego psoty nie przeszkadzaja (no moze czasami), ale on sobie kiedyś przy tym wszystkim krzywde zrobi. Już tyle razu huknął głową o coś twardego, że zaraz chyba wstrząsu mózgu dostanie! A najgorsze jest to, że zaraz po jedzeniu zaczyna robić fikołki, skoki, przewrotki i potem rzyga (najcząściej na mnie)!

Posted

Wandul, tak jak obiecałam, wyslij mi emailem bieżące foty - zrobię jej sliczna aukcję na allegro, wstawię na eurocity, jesli jej nie ma, na aaaby i kupsprzedaj.
Jest kochanym mruczakiem i musi mieć najlepszy dom na świecie.

Posted

supergoga napisał(a):
Wandul, tak jak obiecałam, wyslij mi emailem bieżące foty - zrobię jej sliczna aukcję na allegro, wstawię na eurocity, jesli jej nie ma, na aaaby i kupsprzedaj.
Jest kochanym mruczakiem i musi mieć najlepszy dom na świecie.
czekam na alenowak z fotami , ma jakąs awarie netu

Posted

no i gdzie te foty?? Przepraszam cię Wandulku, że ostatnio nie zagladałam, ale ja tylko wskakuje na to Dogo i zaraz znikam bo bardzo kiepsko u mnie z czasem.