ela020 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 wieso napisał(a):horror po prostu horror......jak pomoc.....?????? po takich zdjeciach spac nie mozna......... serce pęka...... Quote
AMIGA Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jambi napisał(a)::Cool!: tchnęło nadzieją! :kciuki: Owszem nadzieją tchnęło, a jakże. No ale jeszcze by trzeba trochę deklaracji zebrać, bo u Sylwii :loveu: doba to 10 zl + karma Można osiwieć ja się mysli ile tych sznupiastych jest teraz w potrzebie :shake: Quote
Andzike Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 AMIGA napisał(a):Owszem nadzieją tchnęło, a jakże. No ale jeszcze by trzeba trochę deklaracji zebrać, bo u Sylwii :loveu: doba to 10 zl + karma Można osiwieć ja się mysli ile tych sznupiastych jest teraz w potrzebie :shake: aaaa... to ja w swej naiwności myślałam, że jakiś BDT się uchował... Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Andzike napisał(a):aaaa... to ja w swej naiwności myślałam, że jakiś BDT się uchował... :lol: nie ma lekko.... Quote
Andzike Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 malawaszka napisał(a)::lol: nie ma lekko.... w sumie nie ma się co dziwić - po co pomagać za darmo jak można z tego wyciągnać 300zł miesięcznie?:angryy: Ale to nie jest kolejny wątek nt dogobiznesu, więc już się zamykam ;) Quote
jambi Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 wnioskuję po zdjęciach - ta laleczka "z uszami" jest chyba mniejsza od tej drugiej panny co? (normalnie wymiękam na jej pyszczek...) Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 jambi napisał(a):wnioskuję po zdjęciach - ta laleczka "z uszami" jest chyba mniejsza od tej drugiej panny co? (normalnie wymiękam na jej pyszczek...) tak - ona jest pomiędzy mini i średniakiem Quote
irenaka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Andzike napisał(a):w sumie nie ma się co dziwić - po co pomagać za darmo jak można z tego wyciągnać 300zł miesięcznie?:angryy: Ale to nie jest kolejny wątek nt dogobiznesu, więc już się zamykam ;) Lepiej się nie zamykaj, bo zostanę tu sama:evil_lol:. Ja też jestem przeciwna darmozjadom i dogobiznesom na dogo:angryy:. Ale jeżeli nie będzie dla tych małych BDT, to jestem za tym, aby choć jedna z nich znalazła się u Sylwii. Mam u Sylwii Patosa ( a to nie koniec współpracy) i wiem, że Sylwia nie bierze kasy za to, że przytuli pieska. To DT, który pracuje z psem i przygotowuje psa do adopcji. Jeżeli znajdzie się BDT z takim samym podejściem do tematu, to też będę za. Quote
AMIGA Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dzięki irenaka - właśnie z ust mi wyjęłaś te argumenty. Wiem jaką przeokropnie wycofaną sunię jej wcisnęłam na wakacjach. Suczka nie byla w stanie przejść paru kroków z samochodu do gabnetu na sterylkę. To byl horror. Au Sylwii po paru dniach lania i koopkania w domu suczka się zupelnie odmienila dzięki pracy Sylwii. Tak że ten płatny dt nie jest równy innym platnym dt Quote
irenaka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 AMIGA napisał(a):Dzięki irenaka - właśnie z ust mi wyjęłaś te argumenty. Wiem jaką przeokropnie wycofaną sunię jej wcisnęłam na wakacjach. Suczka nie byla w stanie przejść paru kroków z samochodu do gabnetu na sterylkę. To byl horror. Au Sylwii po paru dniach lania i koopkania w domu suczka się zupelnie odmienila dzięki pracy Sylwii. Tak że ten płatny dt nie jest równy innym platnym dt Dobrze, że się odezwałaś :evil_lol: Bo znowu bym wyszła na pierwszą zołzę dogo:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Malawaszko, czy jedna z tych sznaucerek nie ma ektopasożytów na uszkach? Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Helga&Ares napisał(a):Malawaszko, czy jedna z tych sznaucerek nie ma ektopasożytów na uszkach? nie mam bladego pojęcia czemu one są łyse :shake: Quote
sylwiairys Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 irenaka napisał(a):A ja Cię będę pilnować:diabloti:;), jak się dziewczyny zgodzą:evil_lol: chcesz się cichcem wkręcić na DT a masz swoje spanie i co lubisz jeść :eviltong: bo ja ci taką dietę przyszykuje że uciekniesz szybko :diabloti: pilnuj pilnuj każdy musi mieć od czasu do czasu kontrolę :cool3: Quote
AniaGucio Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Wiadomo może co z dziewczynami tzn. czy/kiedy da się je wyciągnąć ze schronu?? Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='AniaGucio']Wiadomo może co z dziewczynami tzn. czy/kiedy da się je wyciągnąć ze schronu?? jak będzie gdzie to można w kazdej chwili - z tego co wyczytałam to sylwiairys dopiero po 3 stycznia może Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 No i czy ktoś pomoże je utrzymać? potrzebne deklaracje, tak jak pisała AMIGA u Sylwiairys miesięczny koszt to 300 zł+karma za jedną suczkę Quote
AMIGA Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Powtarzam to, co zadeklarowalam ustnie malawaszce. Ja się zajmę karmą dla dziewczynki jeśli się znajdzie u Sylwiirys Quote
wieso Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ja tez cos dorzuce...ale dopiero w styczniu.... Quote
AMIGA Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 To wspaniale, że zgłaszacie chęć pomocy w opłaceniu dt Ale mamy prośbę - żeby małą dać do dt to musimy mieć konkretne deklaracje, żebyśmy wiedzały na czym stoimy. Bardzo prosimy albo tu na wątku, albo na pw o podanie w miarę możliwości kwoty. Quote
zerduszko Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='AMIGA']Powtarzam to, co zadeklarowalam ustnie malawaszce. Ja się zajmę karmą dla dziewczynki jeśli się znajdzie u Sylwiirys To bierzcie jedną do Sylwirys, a my druga weźmiemy na Śląsk. Tak będzie najlepiej, bo na odległość ciężko się sprawę koordynuje. Kto się zajmie finansami tej suni, która pojedzie do Sylwirys? Potrzebne są deklaracje dla suniek! Najlepiej chyba w takim razie zbierać osobno? Quote
AniaGucio Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Na dzień dzisiejszy mogę zaoferować jedynie 10zł miesięcznie na jedną sunię. Może później będę mogła coś dorzucić. Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Deklaracje stałe: AMIGA - karma dla jednej suczki AniaGucio 10 zł Aneta D. 100 zł Kto jeszcze pomoże dzikusom??? :modla: Quote
Recommended Posts