Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Olena84']Pod Krakowem - Iwanowice, ma lat no juz teraz 12,13?
Nie piszcie że ma tyle lat. Ciekawe jak wygląda po stanie uzębienia. Olena zadzwoń lub napisz do hoteliku. Niektóre pieski wczesnie siwieją.
Romuś dostanie ode mnie pieniądze na hotelik w tym miesiącu.

Olena84 dopiero zauważyłam jakie Romek ma długie pazury na zimowych zdjęciach. Bardzo jest to dziwne. U mojego psa który ma 12 lat od kilku lat nie ma potrzeby obcinać. Wychodzenie na spacer wystarczy aby ścierały się same. Jeżeli nadal nie są obcięte to Romek nie ma za ciekawie.

Edited by bakusiowa
Posted

Romek ma stwiedzony taki wiek u weta, a w ogloszeniach nie piszemy dokladnie, choc ludzie i tak widzą;/. Co do pazurow, zapytam jak tam sie sprawa ma, ostatnio dawałam na szczepienia, wiec zapytam jak z pazurami i odrobaczaniem i postaram sie dosłac na to.
Dziękuje za pieniazki!

Posted

Na dzień [SIZE=4][SIZE=4]14.0[SIZE=4]5.13r. - wpływy = [SIZE=4][SIZE=4]8 [SIZE=4]106,25

RAZEM Przelewy z konta Olena84: [SIZE=4][SIZE=4]7 [SIZE=4]858zł

[SIZE=4]Zostało na koncie: [SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4]248,25

Tak, jest na plusie

Posted

Bo Romuś jest na plusie, ale jako że kiedys miał mega długi, na początku ponad 2tys, to sie teraz mówi, czy jest na plusie czy na minusie;), co nie oznacza, że ma pełną kwotę:(. Trzeba zapłacić za maj 310zł, dobrze by było z odrobaczeniem wiec napewno brakuje 61,75zł. Powinna być jeszcze jedna wpłata stała 20zł, więc zabraknie 41,675zł + odrobaczenie

Posted

Malgoska napisał(a):
To jeśli Romus na plusie to poczekam z bazarkiem jak będzie w potrzebie
a teraz do bazarku dołącze Karo. Dajcie znać jak beda braki.

Następny bazarek ?? Biegnę choć z raz podrzucić

Posted

Olena84 napisał(a):
Bo Romuś jest na plusie, ale jako że kiedys miał mega długi, na początku ponad 2tys, to sie teraz mówi, czy jest na plusie czy na minusie;), co nie oznacza, że ma pełną kwotę:(. Trzeba zapłacić za maj 310zł, dobrze by było z odrobaczeniem wiec napewno brakuje 61,75zł. Powinna być jeszcze jedna wpłata stała 20zł, więc zabraknie 41,675zł + odrobaczenie

Nie zabraknie ponieważ dzisiaj przelałam 50 zł;)

Posted

że się tak nieśmiało zapytam: jakieś tel były?
widzę że na gumtree Romuś jest dwa razy ogłaszany:mad: jeden tekst co Olena84 tu wklejała i zdjęcia to ten pakiet co mu wykupiłam, a drugie ogłoszenia to nie wiem kto- ale kciuki zaciskamy podwójnie;)

szkoda tylko że oba są na małoposkie,

Posted

Może hotelik robił, bo wiem że czasem coś tam dla Romka zrobi;), hehe dosyć go mają :evil_lol:, żartuje, wiem że Romusia kochają tam :calus:. Telefonow zero!!!!!!

Posted

maluszek nie ma przerośniętych pazurków
odwiedzam go, w miarę możliwości, regularnie.

[quote name='bakusiowa']Nie piszcie że ma tyle lat. Ciekawe jak wygląda po stanie uzębienia. Olena zadzwoń lub napisz do hoteliku. Niektóre pieski wczesnie siwieją.
Romuś dostanie ode mnie pieniądze na hotelik w tym miesiącu.

Olena84 dopiero zauważyłam jakie Romek ma długie pazury na zimowych zdjęciach. Bardzo jest to dziwne. U mojego psa który ma 12 lat od kilku lat nie ma potrzeby obcinać. Wychodzenie na spacer wystarczy aby ścierały się same. Jeżeli nadal nie są obcięte to Romek nie ma za ciekawie.