DuDziaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 kkanarekk napisał(a):Backbone ja zartowalam chodzilo mi o to ze psiak jest taki idealny a ja przeciez wiem ze on byl bezdomny. Niestety w najblizszym czasie musze zrobic przerwe w dt bo wyjezdzam pod koniec stycznia na miesiac. A poza tym domownicy by mnie zamordowali jakbym od razu nowa bide przyniosla Eee tam.. mowiłam Ci, że podmienisz :eviltong: no coż to psiak pieknie trafil, ciotka go nie odda :evil_lol: Quote
kkanarekk Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Chyba mam dobre wieści :) zadzwoniła do mnie rodzina z Sosnowca zainteresowana Dudkiem i w piątek jedziemy z nim na wizytę. :) Rodzina z 2 dzieci (4 i 8 lat) Pani się w nim zakochała widząc zdjęcie, mówiła , że mieli jechać do schroniska adoptować jakiego malucha ale tak się zakochała w Dudku , że jego bardzo by chciała. Pani nigdy nie miała psa i jest on jej marzeniem ale jej mąż miał (z nim też rozmawiałam ) zgadzają się na wizyty, umowę, kastrację :) Pani pytała czy to, że często podróżują nie jest problemem bo jeżdżą dużo pod namiot i on by z nimi zawsze jeździł :D mieszkałby w bloku. Pani miała do mnie jutro oddzwonic bo chciała jeszcze z mężem porozmawiać ale za 15 miałam telefon, że jeżeli jest możliwość to chcieliby go adoptować jeszcze przed świętami :D bo chcieliby z nim święta spędzić :) Pan podobno już szukał legowiska :) i bedzie miał Dudek posłanie w sypialni Państwa. Wiedzą jakie mogą być problemy z takim psiakiem po przejściach i że dzieci nie mogą go od razu przytulać i zagłaskać. Pani prosiła, że gdyby wizyta przeszła pomyślnie to czy mogłabym chwilkę zostać u nich i o nim poopowiadać :). Co wy o tym sądzicie ? :) Bo ja uważam, że brzmi super. Tylko trzymajcie kciuki :D Aha i potrzebuję kogoś kto w piątek ze mną tam pojedzie :) Quote
erka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Mam nadzieję,że to nie ci sami, przeklejam z CzK, nie ma tam żadnych namiarów, trzeb by pytać MartynyP: Sosnowiec: panstwo z Sosnowca -malzenstwo z dwojka dzieci wyszukali moje ogloszenie wszystko bylo ok,umowa-po 5 dniach panstwo sunie mi zwrocili.z okropna biegunka-powod podali to iz zona idzie do pracy niezastosowali sie do tego co im powiedzialam w kwesti jedzenia dla suni dali jej puszke choc mowilam ze sunia nie je takiej karmy tylko ryz.dla suni skonczylo sie to okropna biegunka podejrzewalismy juz parwo i antybiotykiem. nr telefonu i gg podam na pw.panstwo umawiaja sie ponoc zawsze na statoilu na wawelu-tak tez bylo ze mna – MARTYNAP Quote
kkanarekk Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Wlasnie mialam dzis sprawdzic ck eh juz napisalam do martynyP Quote
kkanarekk Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Już rozmawiałam z MartynąP i to nie ta sama rodzina :) Ci od Dudka mają małe dzieci 4 i 8 lat a tamte były dużo większe i Ci Państwo są dużo młodsi od tych od MartynyP. Aha i już dziś z Państwem rozmawiałam i Pani nie pracuje i będzie z Dudkiem cały czas w domu i nie będzie sam. Tylko koniecznie chcę z kimś jechać na wizytę. Zadzwonię do Elik i ją poproszę ale może któraś z Ciotek tu da radę ze mną jechać? Może Jagienka dasz rade? Quote
Jagienka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Z opisu rodzina się faktycznie wydaje super. Ja w pt przyjeżdżam późnym wieczorem niestety do Krakowa i na weekend jestem wyłączona przez mojego niespodziewanego tymczasowicza Kofiego. Także mimo, że bardzo bym chciała w ten weekend nie pomogę. Quote
kkanarekk Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ciotki proszę pomózcie mi kogś znaleźć na tą wizytę. Bardzo potrzebuję żeby ktoś ze mną jechał... Quote
Soema Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wysłałam Ci na maila listę osób z Sosnowca. Quote
kkanarekk Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Wlaśnie odebrałam dziękuję bardzo bardzo:Rose::Rose::Rose: Elik zgodziła się ze mną pojechać, Bardzo Ci dziękuję Elu :) zwłaszcza, że burzy Ci to cały dzień Quote
Nadziejka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [FONT=Arial Black]Witam cioteczki z nadzieja dla cudnego Dudzia:loveu:cudnyyy jest! kanareczku podaj mi na pw adres tych panstwa , prosze , moze akurat znam tych ludzi ? trzymam kciuki za malentasa , jesli chodzi o wizyty poadopcyjne , moge z radoscia , ale aniolkiem nie jestem , wszedzie wszystko sprawdzam , tak dla pewnosci serca , choc pewnosci nigdy dosyc takiej na sto procent1:thumbs::thumbs::painting:cudny Dudzin:loveu:pozdrawiam[/FONT] Quote
Nadziejka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 :iloveyou::thumbs::thumbs::bye:kochani mocno trzymam za was , za malentasa cudownego! Quote
DuDziaczek Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dudek juz w nowym domku! :loveu::loveu::loveu::loveu: sprawdzony, suuuperowy domek! :cool3: pani bardzo przejętą, wszystko zapisywała na karteczce :evil_lol: godziny spacerów nawet :razz: wiecej napisze kkanarekk jak się dorwie do neta :lol: Quote
Nadziejka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 :loveu::painting::modla::tree1:[FONT=Arial Narrow]ale wiesci ! Aby maluszkowi niczego nie braklo , milosci najwiecej dla niunia w domciu nowym i caluni czas trzymamyyyyyyy!:thumbs::bye:[/FONT] Quote
weszka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jak szybko się udało! Super! I żeby już było tylko dobrze! Quote
erka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Bardzo dziękujemy kkanarekk za pomoc:loveu::loveu::loveu:! Udało sie maluszkowi:lol:, gdyby jeszcze ktos dzownił z ogłoszeń, może udało by sie wydać braciszków:roll:. Quote
ewelinka_m Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 super, że chłopak już w nowym domku :multi::multi: Quote
kkanarekk Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Wreszcie mam internet !! Maluch już w domu a ja ciągle za nim tęsknie! Kurcze jest na prawdę wyjątkowym psiakiem cała moja rodzina się w nim zakochała. Dziś Tata nawet miał do mnie pretensje i mówił, że jak ja mogłam go oddać :) Ale Dudek trafił do na prawdę wspaniałego domu, gdzie będzie członkiem rodziny. wczoraj mały miał depresję ale dziś już biega za dziewczynkami i chce się bawić. Państwo byli bardzo przejęci, Pani zapisała wszystkie ważne inf, tzn. daty szczepień, odrobaczeń itd. Wczoraj jeszcze ja podjechałam z Dudim do weta i został zaszczepiony na wirusówki. Mały będzie z Państwem dużo jeździł pod namiot i w Krakowie mnie odwiedzą :) Będą zdjęcia a może Pani sama coś napisze o Dudusiu bo zaraz wyślę jej wątek. Cieszę się, że dzieciak tak trafił. Oby udało się znaleźć dom jego rodzeństwu. Aha i Dudek zostaje Dudkiem i ma do towarzystwa świnkę morską :) Państwo kupili Dudkowi nowe posłanko które już na niego czekało jak przyjechaliśmy. Bardzo dziękuję Elik, że ze mną pojechała, :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Soema Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Zmień tytuł! Nie ukradniesz go ;) masz nadal i wciąż szczęśliwą rękę! Rodzice pewnie też tęsknią! Takie DT to SKARB! Quote
elik Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 kkanarekk napisał(a):... Kurcze jest na prawdę wyjątkowym psiakiem cała moja rodzina się w nim zakochała... To prawda, Duduś jest wyjątkowym psiakiem, pod wieloma względami :) Jest śliczny, zrównoważony, super grzeczny i delikatny. U tak młodego psiaka, są to wyjątkowe cechy. A mordeczkę ma taką, że nie mogłam się powstrzymać, żeby jej nie wycałować, co on przyjął ze stoickim spokojem. Jakby uważał, że słusznie mu się to należy :evil_lol: kkanarekk napisał(a):...Ale Dudek trafił do na prawdę wspaniałego domu, gdzie będzie członkiem rodziny... Tak, to było widzać, słychać i... czuć :loveu: Słodziak ma szczęście, bardzo dobrze trafił. Od razu został zaakceptowany bezwarunkowo. Już czekało na niego nowe posłanko, jeszcze z ceną, coby można było wymienić, gdyby wielkość nie była odpowiednia, ale była :) Duduś z zaciekawieniem zwiedzał mieszkanie i wygląda na to, że przypadło mu do gustu, zwłaszcza pokój z zabawkami i świnką morską :evil_lol: Na koniec ułożył się w legowisku i było mu w nim całkiem do twarzy. Pozostaje tylko cieszyć się, że to właśnie ta Radzinka wypatrzyła Dudusia na allegro. Byłoby super, gdyby na wątku pojawiły się informacje o Dudusiu. kkanarekk napisał(a):...Bardzo dziękuję Elik, że ze mną pojechała, :Rose::Rose::Rose::Rose: Aguś, wiesz, że nie mogło być inaczej ;) Cała przyjemność po mojej stronie. Quote
kkanarekk Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Soema napisał(a):Zmień tytuł! Nie ukradniesz go ;) masz nadal i wciąż szczęśliwą rękę! Rodzice pewnie też tęsknią! Takie DT to SKARB! Jeszcze się zastanawiam :P żartuję zaraz zmienię :) Potrzebuję zdjęć 2 maluchów, które dalej są na ulicy chcę porobić im ogłoszenia ale potrzebuję zdjęć. Backbone czy mógłbyś je porobić? Quote
kkanarekk Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 :) właśnie moja Mama stwierdziła, że weźmiemy brata Dudiego na Dt tylko teraz konkurs na historię skąd ja tego psa mam. Musicie mi jakoś pomóc bo nie wiem co mam tacie powiedzieć. Może go do drzewa przed domem przywiązać żeby tata znalazł? Bo jak przywiozę i powiem, że specjalnie do na DT wzięłam to mnie zabije. Aha i jak napiszecie to później skasujcie te posty bo ostatnio już prawie wpadłam z Dudkiem jak zostawiłam otwartą stronę na komputerze i mój tata zaczął przeglądać dlatego teraz 1szy post jest zmieniony. Niestety tylko tak mogę wziąć jakiegoś psiaka. Tata już taki jest i tego nie zmienię ale jak historia jest dobra to później tak psiaka lubi że go oddać nie chce :) Quote
Nadziejka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 :iloveyou::cool2::thumbs::x-mas:ale wiesci! no to trzymamy caly czas jeszcze za Duduniowe szczescie i za nowego twego tymczasika:loveu: Quote
elik Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 kkanarekk napisał(a)::) właśnie moja Mama stwierdziła, że weźmiemy brata Dudiego na Dt ... :multi: Kochana Mama :loveu: Quote
kkanarekk Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Tylko co zrobić z Tatą... :) Quote
Recommended Posts