Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesek bardzo spokojny, stonowany. Posłuszny.
Nie błąkał sie długo bo sierść nie byłą przemoczona, moze się zgubił.. takie moje zdanie.We czwartek ukaże się w lokalnej gazecie jego zdjęcie może ktoś rozpozna i się zgłosi. Niestety nie wszysyc wiedza co robić i gdzie zgłosić zaginięcie psa. Także poczekamy i zobaczymy. Bo piesek tęsknił. Nie było na nim śladów znęcania itp

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']troszkę tak - może sznupko-wyżełek, nie wiem, trudno tak ocenić[/QUOTE]

Dzięki Malawaszko że przybyłaś:lol:
To zdjęcie mnie ku sznupkowi skłoniło:cool3:
[url]http://images40.fotosik.pl/439/5db71ed6811ba50f.jpg[/url]

zwykle są sznupko - pudle, to czas na sznupko - wyżełka;)

Oby się okazało, że ktoś go szuka...

Posted

Zofijo, serducho mi pęka patrząc na tę mordkę :-( Mam słabość do czarnych szorstkowłosych pycholi i najchętniej zabrałabym go natychmiast do siebie. Mój obecny tymczasowicz czeka na ds a ja wraz z nim. Póki co mogę zaproponować jedynie zrobienie ogłoszeń. Daj znać, kiedy ruszyć.

Posted

[quote name='kameralna']Zofijo, serducho mi pęka patrząc na tę mordkę :-( Mam słabość do czarnych szorstkowłosych pycholi i najchętniej zabrałabym go natychmiast do siebie. Mój obecny tymczasowicz czeka na ds a ja wraz z nim. Póki co mogę zaproponować jedynie zrobienie ogłoszeń. Daj znać, kiedy ruszyć.[/QUOTE]
bardzo Ci dziękuję. dam ci znac

Posted

Była dzisiaj Dea w schronisku. Feluś jest w dużym kojcu z innymi psami. Z łapką chyba jest ok bo normalnie chodzi, powinnam mieć dzisiaj zdjęcia, a najpóźniej jutro