Ania i Porto Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Czy Neska ma jeszcze allegro (próbowałam znaleźć, ale nie udało mi się)? Z innego wątku się dowiedziałam (mam nadzieję, że to pawda:oops:), że jutro podobno jest o połowę tańsze wyróżnienie. Quote
Jaaga Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jusstyna85 chyba cały czas robi, zapytam Na PW dla pewności. Dostałam tez info na maila, że dziś za pół ceny. Quote
monika083 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='Ania i Porto']Neska dostała na Święta prezent- 50 zł od mojej przyjaciółki:):):):) poszedł już przelew:) dziekujemy , ja jestem do 4.01 podomem ,mam strasznie wolny net, postaram sie wieczorkiem zrobic rozliczenie ,bo teraz mi sie strona otwiera pol godziny.. jak dzis za pol ceny allegro ,to wyroznione tez,tak? to jej zaraz odnowie. edit: juz jest http://allegro.pl/show_item.php?item=1389874763 Quote
Ania i Porto Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzięki Monika:):):) tylko może zmienić, że sunia powinna mieszkać w domu (a nie tylko w mieszkaniu- bo to część ludzi odstraszy, a przecież nie każdy dom z ogrodem oznacza, że pies nie śpi w domku:) ) Mam wykupiony jeszcze jeden pakiet dla Ślicznotki, ale troszkę się opóźnia, bo dziewczyna miała problemy z komputerem. To akurat dobrze wyszło, bo będą świeże na Nowy Rok:):):) Quote
Jaaga Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dobrze, że ma allegro, bo u Justyny skończyła się jej aukcja. Nie piszcie, że tylko w mieszkaniu ma mieszkac, bo wczoraj jak wróciła ze spaceru, a poszłam na następny z moimi małymi, to rozwaliła kołdrę. Rozerwala poszewkę, potargała cały wkład. Ona jednak powinna choć w ciągu dnia trochę wybiegać się po ogrodzie. Byle mogła spać w domu. Latem pewnie i tak będzie uciekać z domu, bo teraz też chętnie wychodzi i szaleje po sniegu. Obawiam się, że jesli ktos ją weźmie tylko do mieszkania, to może niszczyć i bedzie zwrot z adopcji. Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 czyli musimy szybko znalezc dom z ogrodem...marzenie.... pilnie szukamy czegokolwiek! Quote
Ania i Porto Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ja cały czas do suni zaglądam... i trzymam kciuki, żeby wreszcie dobry domek zadzwonił. czekam też na kolejny pakiet ogłoszeń, mam nadzieję, że a dniach będą Quote
monika083 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 kurcze ,ja tu nie mam drukarki w opolu, szkoda ,ze w domu nie pomyslalam i nie wydrukowalam ,moze gdzies mi sie uda jeszcze to bym porozwieszala plakaty w opolu i wrocku. Quote
Jaaga Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Zawsze miałam sporo telefonów z okolic Wrocławia, może rzeczywiście to byłaby szansa? Ja też chciałbym, plakacik na maila, jakby ktoś robił, to porozwieszam w lecznicach. Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='monika083']kurcze ,ja tu nie mam drukarki w opolu, szkoda ,ze w domu nie pomyslalam i nie wydrukowalam ,moze gdzies mi sie uda jeszcze to bym porozwieszala plakaty w opolu i wrocku. poprosze też na @ plakacik [email protected] Quote
monika083 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Neseczko szczescia w Nowym Roku!! uzupelnilam finanse w 1wszym poscie. Quote
grzenka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 monika083 napisał(a): -------- ANNA F. rzeszow-----20zl To stała deklaracja od mojego brata. Quote
Ania i Porto Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Szczęścia w Nowym Roku:)!!! Jaaga, jak Neska zniosła wczorajszą noc? Odkąd moja poprzednia sunia tak strasznie bała się strzałów i fajerwerków, jestem ich zagorzałym wrogiem. mam nadzieję, że spokojnie było... Quote
Jaaga Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nieźle, najgorzej zachowywała się Sonia. Najtrudniejsze były spacery, bo ze względów bezpieczeństwa trzeba było je wyprowadzać pojedynczo. Neska w sylwestra w ciągu dnia poszła na trochę do kojca, bo sprzątałam i mi kręciły się wkoło. Niestety, nie nadaje się już do takich warunków. Zaczęła od razu pokasływać i daję jej Synergal. Musi więc mieszkać w domu, tylko z dłużymi pobytami w ogrodzie lub spacerami. Dalej niszczy i nawet robi to juz przy mnie. To może być spory problem, bo u nas też narobiła już strat. Quote
BUDRYSEK Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 załatwiamy dla niej hotel, czekamy na odp Quote
Jaaga Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Byłaby tam w domu? Ona jest bardzo towarzyska, no i ciepłolubna. Quote
BUDRYSEK Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jaaga napisał(a):Byłaby tam w domu? Ona jest bardzo towarzyska, no i ciepłolubna. w tej chwili szukamy czegokolwiek Quote
Jaaga Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Chodzi mi o to, żeby się nie rozchorowała w kojcu, skoro się podziębiła w ciągu dwóch godzin w kojcu, gdzie przecież ma ciepłą budę. Do tego histeryzuje, jak zostaje sama w ogrodzie. Quote
BUDRYSEK Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jaaga napisał(a):Chodzi mi o to, żeby się nie rozchorowała w kojcu, skoro się podziębiła w ciągu dwóch godzin w kojcu, gdzie przecież ma ciepłą budę. Do tego histeryzuje, jak zostaje sama w ogrodzie. o kojec jest cięzko a co dopiero o domowy hotelik :( Quote
Jaaga Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 To może lepiej zróbcie zmasowana akcje ogłoszeniową? Ona jest tak ladna, że powinna mieć zainteresowanie. Może w tytule zaznaczyć, ze ma niepowtarzalne marmurkowe umaszczenie? No i latem śmiało może mieszkać w budzie, byle zimę mogła spędzić w cieple. Quote
Ania i Porto Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ja cały czas czekam na ten pakiet ogłoszeń, ale nie wiem kiedy będą:( dzisiaj niestety ogłoszeń nie porobię, ale może jutro trochę wrzucę. Quote
Recommended Posts