Jump to content
Dogomania

Neska-wyrwana z koszmaru.Zostala wroclawianka:) Powodzenia !!

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania i Porto']Neska dostała na Święta prezent- 50 zł od mojej przyjaciółki:):):):)

poszedł już przelew:)

dziekujemy ,
ja jestem do 4.01 podomem ,mam strasznie wolny net, postaram sie wieczorkiem zrobic rozliczenie ,bo teraz mi sie strona otwiera pol godziny..

jak dzis za pol ceny allegro ,to wyroznione tez,tak? to jej zaraz odnowie.

edit: juz jest

http://allegro.pl/show_item.php?item=1389874763

Posted

Dzięki Monika:):):) tylko może zmienić, że sunia powinna mieszkać w domu (a nie tylko w mieszkaniu- bo to część ludzi odstraszy, a przecież nie każdy dom z ogrodem oznacza, że pies nie śpi w domku:) )

Mam wykupiony jeszcze jeden pakiet dla Ślicznotki, ale troszkę się opóźnia, bo dziewczyna miała problemy z komputerem. To akurat dobrze wyszło, bo będą świeże na Nowy Rok:):):)

Posted

Dobrze, że ma allegro, bo u Justyny skończyła się jej aukcja. Nie piszcie, że tylko w mieszkaniu ma mieszkac, bo wczoraj jak wróciła ze spaceru, a poszłam na następny z moimi małymi, to rozwaliła kołdrę. Rozerwala poszewkę, potargała cały wkład. Ona jednak powinna choć w ciągu dnia trochę wybiegać się po ogrodzie. Byle mogła spać w domu. Latem pewnie i tak będzie uciekać z domu, bo teraz też chętnie wychodzi i szaleje po sniegu. Obawiam się, że jesli ktos ją weźmie tylko do mieszkania, to może niszczyć i bedzie zwrot z adopcji.

Posted

Zawsze miałam sporo telefonów z okolic Wrocławia, może rzeczywiście to byłaby szansa? Ja też chciałbym, plakacik na maila, jakby ktoś robił, to porozwieszam w lecznicach.

Posted

Szczęścia w Nowym Roku:)!!!

Jaaga, jak Neska zniosła wczorajszą noc? Odkąd moja poprzednia sunia tak strasznie bała się strzałów i fajerwerków, jestem ich zagorzałym wrogiem. mam nadzieję, że spokojnie było...

Posted

Nieźle, najgorzej zachowywała się Sonia. Najtrudniejsze były spacery, bo ze względów bezpieczeństwa trzeba było je wyprowadzać pojedynczo.

Neska w sylwestra w ciągu dnia poszła na trochę do kojca, bo sprzątałam i mi kręciły się wkoło. Niestety, nie nadaje się już do takich warunków. Zaczęła od razu pokasływać i daję jej Synergal.
Musi więc mieszkać w domu, tylko z dłużymi pobytami w ogrodzie lub spacerami.
Dalej niszczy i nawet robi to juz przy mnie. To może być spory problem, bo u nas też narobiła już strat.

Posted

Chodzi mi o to, żeby się nie rozchorowała w kojcu, skoro się podziębiła w ciągu dwóch godzin w kojcu, gdzie przecież ma ciepłą budę. Do tego histeryzuje, jak zostaje sama w ogrodzie.

Posted

Jaaga napisał(a):
Chodzi mi o to, żeby się nie rozchorowała w kojcu, skoro się podziębiła w ciągu dwóch godzin w kojcu, gdzie przecież ma ciepłą budę. Do tego histeryzuje, jak zostaje sama w ogrodzie.

o kojec jest cięzko a co dopiero o domowy hotelik :(

Posted

To może lepiej zróbcie zmasowana akcje ogłoszeniową? Ona jest tak ladna, że powinna mieć zainteresowanie. Może w tytule zaznaczyć, ze ma niepowtarzalne marmurkowe umaszczenie? No i latem śmiało może mieszkać w budzie, byle zimę mogła spędzić w cieple.