Jump to content
Dogomania

Neska-wyrwana z koszmaru.Zostala wroclawianka:) Powodzenia !!

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam mocno kciuki za sunie dzisiaj. Jaaga daj proszę znać jak już będzie po.

czy mi się wydaje czy był już wcześniej jeden bazarek na Neskę, albo się trochę pogubiłam...:oops: jeśli tak to jak poszło?

Posted

Neska już przyjechała po zabiegu. P. doktor oceniła ją jako bardzo młodą, czyli do roku. Miała podobno gigantycznie dlugą macice i gdyby rodziła, to po kilkanaście małych. Wszystko z nią w porządku, tylko grzeczniejsza.

Posted

Właśnie nie bardzo chce dochodzic do siebie w ciepełku. Na spacer wyparowała pierwsza. Cały czas skomli pod drzwiami, niestety jeszcze kilka dni nie wyjdzie na dłuzej. Sterylka kosztowała 214 zł. Rozliczam ja na watku sterylkowym.

Posted

[quote name='Jaaga']Miała podobno gigantycznie dlugą macice i gdyby rodziła, to po kilkanaście małych.

Jak dobrze,że nie doszło do ciąży... Kilkanaście nowych bezdomniaków... :mdleje:

Posted

Przesyłam maila którego dostałam od jednej Pani:

---------------------------------------------------------------------------------
Witam czy moglabym prosic o wiecej zdjec suczki?
Ile sunia ma lat? i od razu zapytam do kiedy moze pozostac wdomu
tymczasowym?
Pozdrawiam

Posted

Może ta Pani przyjechałaby ją sobie zobaczyć "na zywo", bo takie robienie iluś tam zdjęć chyba jest bez sensu. Na tych, co ma dobrze ja widać. Rozumiem, jesli ktoś kupuje psa wystawowego za kilka tys. zł. i chce dokladnie pooglądać przyszłego championa. Jak ktoś chce psa towarzysza, to ważniejsze jest chyba jego zachowanie, cechy charakteru, a nie, jak wychodzi na kolejnych zdjęciach. Naprawdę nie mam czasu na robienie i przesyłanie kazdemu ciągle nowych zdjęć wszystkich psów. Najlepiej popros o kontakt telefoniczny. W domu tymczasowym zostanie do czasu znalezienia domu stałego, tylko na każdy miesiąc utrzymania trzeba zbierac pieniadze.

Posted

Na portalu na którym było to ogłoszenie można było dać tylko jedno zdjęcie, stąd pewnie pytanie- więc przesłałam jej resztę zdjęć które tu były. Poprosiłam ją również o kontakt telefoniczny.