Jump to content
Dogomania

Neska-wyrwana z koszmaru.Zostala wroclawianka:) Powodzenia !!

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniko, w roztargnieniu usunęłam wątek Bariego, tam jeszcze jedna osoba przekazała deklarację jednorazowej wpłaty na Neskę.

Z Neską są trudności w domu. Nie jest nauczona i całą noc chce wyjść. Myślałam, że tak bedzie za pierwszym razem, ale ona stoi całą noc pod drzwiami i trzaska w nie. Nad ranem zaczęła szczekać i o godz. 4 wyprowadziłam ją do ogrodu. Od razu się uspokoiła. Nie pomaga obecność innych psów, do mieszkania trzeba ją wnosić na rękach, tak panicznie boi się wejść. Może ktoś ją karał za ładowanie się do domu? najbardziej zadowolona jest, jak się jest z nią w ogrodzie.

Czy były jakieś zapytania o nią?

Posted

Myśle, że to dobry pomysł, bo jakby w bloku komuś zaczęła tak szaleć nocami, to byłoby kiepsko. Tak zawsze można wypuścić i stopniowo oswajać z domem.
Ona lubi spać w budzie, widać że tak była nauczona. Najlepiej jakby miała do dyspozycji wolno stojącą budę i mozliwość przebywania w domu.

Posted

Neska ma się dobrze cały czas. Jest wesoła, pogodna i zawsze skora do zabawy. Może ktoś zrobić jej drugą serie ogłoszeń? Jutro jedzie na sterylkę, wiec za kilka dni mogłaby iść do swojego domu.

Andrzej kupił jej Aniprazol, jednak lekarz policzył po 8 zł, dlatego odrobaczyłam ją dwa dni po 2,5 tabl. Czyli 5 tabl.= 40 zł. mam rachunek na osiem, ale zapłaciłam ze swoich te pozostałe i najwyżej na swoje psy bedę mieć. Pisze, żebyście się nie zdziwily kwotą, jaka jest na rachunku (wstawię póxniej, bo teraz wstawiam zdjęcia innych psów do ogłoszeń). Robali w kupie nie było.

Posted

monika083 napisał(a):
Jaaga ,ja wyslalam Ci 40 zl na te tabletki ,doszly te pieniazki juz?

Tak, dziękuję doszły dziś.
Ciekawa jestem, jak sobie neska poradzi tylko w domu po sterylce :roll:? Aż się boję.