Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Oba bazarki zostały zamknięte... Mam nadzieje że jesteś z siebie dumna [B]black_sheep.... [/B]Mam dość.... PDT działają nie rozliczają się (podałam link) mają kilka psów A ja mam jednego i jest źle... Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Dość... mam po prostu dość...zbyt dużo łez wylałam prze ostatnie 2 dni... Poszukajmy Agrze innego tymczasu bo mam dość oszczerstw... nie dam rady wysiadam mam dość.... Quote
Pianka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Aż normalnie się odechciewa:shake: Szkoda, że Gisic nie chce współpracować:roll: Kiedy dostałam powiadomienie do wątku, weszłam i próbowałam załagodzić konflikt, tak żeby każda strona była zadowolona, ale jak widać tego się nie docenia. Pewnie co niektórzy oczekiwali, że wejdę, walne bana i koniec. Wybaczcie, ale mnie to nie bawi wogóle, każdy dostaje szanse poza tym co mi po banie, jak ona sobie założy nowe konto. Raz już tak zrobiła, nikt jej nie zezwolił na zakładanie nowego konta. Za poprzednie ban poleciał za oszustwa, owszem naprawiła to, ale oszustwo pozostaje oszustwem. Gisic już dawno powinna dostać bana za kolejne konto, jednak go nie dostała i nie docenia tego, że dostała kredyt zaufania, daje coraz więcej powodów, żeby jej nie ufać. Gisic twierdzi, że nie ma na utrzymanie Agry, ze chce zwrotu, ale jak już zostało policzone wszystkie wpłaty spokojnie starczyły na karmę i zostało jeszcze ponad tysiąc złotych. Gisic twierdzi, że kupuje jeszcze dodatki i za to chce też zwrotu, dlatego jest dług, no ale chwila z podliczenia wyszło, że został tysiąc, więc dodatki są spłacone. Gisic twierdzi, że zapożyczyła się na Agre i musi to spłacić, no ale z podliczeń wynika, ze Agra jest już spłacona, wiec jeśli Gisic ma jakiś dług to za co inne, może za Milke, może za sama siebie? Nieistotne, ale trudno napisać prawdę, że ma długi za co innego. Nie prościej przyznać się, że chce się zarabiać jakieś grosze na opiece? W pw do mnie Gisic przyznała, ze z tych 300 zł zostawałyby jej pieniądze. A wiec jednak Gisic chce zarabiać na tym, a wiec chce pełnić role hotelu. Sorry ale dla mnie płatny Dt to Dt tylko za zwrot utrzymania psa, a jak ktoś odpala jeszcze coś dla siebie to jest hotelem. Gisic ciągle w kółko jedno i to samo, że inni biorą ileś tam za Dt, sorry Gisic to nie Dt, to hotel, który zarabia i jawnie o tym pisze. Jawnie ogłasza swoja usługę, a kto chce to daje tam psa. A że nazywa siebie PDT, to jego sprawa, chyba robi to tylko po to zeby lepiej brzmiało. Ale o tym sie kilka razy ci pisało, a ty dalej swoje. Chcesz zarabiać to ogłoś swoja usługę i niech ktoś ci da psa i za niego płaci. Gisic twierdzi, że już od dawna tak prowadzi rozliczenia i wcześniej nikt się nie czepiał. tak nie czepiał, bo nie widział. Wiesz ile wątków jest na dogo? Na pewno wiele jest nie rozliczanych, ale wybacz, ja nie policjant, ani detektyw żeby non stop szukać i wszystkich gonić. A do prowadzenia wątków w taki sposób przyczyniają sie sami userzy będący na wątku, którzy nie widzą w tym nic złego Ciągle Gisic krzyczy, że biedna, że nie ma kasy, jednak na taki post [quote name='tatankas']Czy te dodatkowe rzeczy to konieczność,jeżeli nie ma na utrzymanie,to się takich rzeczy nie kupuje i tyle,na samej suchej spokojnie przeżyje pies.[/QUOTE] odpowiada tak [quote name='Gisic87'] "Jeśli nie ma na utrzymanie to się nie kupuje" ale jeśli jakieś dodatkowe pieniążki są to kupujemy [/QUOTE] czyli jednak ma pieniądze? kupuje dodatki bo ma pieniądze? przyznam, że jak zobaczyłam ten post to mnie wmurowało:shake: Gisic swoim postępowaniem i brakiem mówienia prawdy, że chcesz zarobić (nie istotne na co, czy na Milke czy na siebie, ale jednak) stawia cię w złym świetle, pokazujesz, że nie warto ci ufać. [B]Chcesz to sobie trzymaj ten dług, niech ci go spłacają osoby broniące cie, umówmy sie że masz z nimi umowe o hotel, przecież nikomu nie będziemy mówić co i komu ma płacić, jego pieniądze, chce to niech płaci. Jednak część userów ma wątpliwości co do twojej uczciwości, dlatego wszystkie bazarki zostają zamknięte i proszę nie zakładać żadnych bazarków na Agre, wszystkie będą usuwane. W związku z tym prosze też zaprzestać dyskusji o Dt Gisic, niech sobie zbiera na swój hotelik, kto będzie chciał będzie płacił.[/B] (innego rozwiązania odpowiedniego nie widze w tym wypadku) taka mała dygresja na temat tego hotelu za 300 zł i ze takiego nie ma ja mam Teriego u Ani za 300 zł Ibisa u Ani za 300 zł Bakusia w Przebieczanach za 300 zł karma jest wliczona w cene + te hotele odprowadzają podatek, maja zarejestrowaną działalność. I one na tym zarabiają, wiec Gisic nie odprowadzjac podatku tym bardziej zarabiała by na tym Quote
black sheep Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Nic dodać nic ująć, mam nadzieję, że teraz otworzycie oczy i zabierzecie jej psa Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Założyłam kolejne konto na TZ a raczej on założył w tedy nawet chyba Ciebie pytałam o zgodę... Pianka zajrzałaś na wątek Ulka12?? Wątpie... Tak napisałam piance że 20-30zł zostaje mając na myśli że po prostu mniej dokładam dla mnie to był zysk... Jeśli mam pieniądze tuż po wypłacie to kupuje... Quote
gosia2313 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 No i proszę. Nie mogę zrobić bazarku na Agrę. Gratulacje :) Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Bazarki na Agrę zostały zablokowane... podziękować można black_sheep... Quote
bela51 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Chcialam zapytac, czy ktos robiąc ta całą awanture dostrzegł tu dobro psa? Co teraz bedzie z Agra, jesli Gisic nikt nie pomoze.??? Black_sheep, to wstretne co robisz, nie dałas na psa ani zlotówki, a spowodowałas, ze teraz wiele osób odwrociło sie , nie wspominając juz o donosach do moderatora. Bardzo łatwo kogos zniszczyc na dogo, dzieki taki osobom jak ty. Niedawno to przerabialismy, tam tez sie" udzielałas." To moj ostatni wpis na tym wątku, i licze sie z tym, ze dostane od Pianki po głowie, ale musiałam to napisac. Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Pianka jest po jej stronie...co ja zrobię? Poważnie zastanawiam się nad oddaniem Agry... Quote
faith35 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 To w takim razie co z Agrą? Skoro z deklaracji jest na pół worka karmy, a Gisic nie ma kasy, żeby dokładać i jeszcze "długi" za to robi, domagając się zwrotu koszów, jakie pokryła za te pół worka miesięcznie? Quote
black sheep Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) Bele radzę Ci skasować ten post. Nie masz prawa mnie obrażać, to nie ja jestem oszustką, to nie ja kłamałam. [quote name='Gisic87']Pianka jest po jej stronie...co ja zrobię? Poważnie zastanawiam się nad oddaniem Agry...[/QUOTE] Oczywiście, że teraz ją będziesz chciała oddać, nie ma kasy - nie chcesz psa, skończyło się źródło dochodów. A tak ją "kochałaś"... I tu nie ma żadnych stron, tu [B]jest tylko prawda i twoje kłamstwo[/B] Edited June 22, 2012 by black_sheep Quote
caryca26 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) A ja podtrzymuje , że mogę dokładać na bieżące potrzeby Agry 10 zł/m-c. Jeśli dług będzie wykasowany i kasa będzie szła na bieżące potrzeby. Agrze jest dobrze tam gdzie jest ale niezależnie od decyzji Gisic , podtrzymuje to 10 zł gdziekolwiek będzie umieszczona. Jeżeli Gisic zechce zostawić u siebie mimo wszystko psa , żeby nie było niedomówień ktoś mógłby zbierać pieniądze i zamawiać karmę co miesiąc dla Agry tak jak ktoś proponował parę postów temu. Gisic jeżeli teraz mimo ludzi , którzy deklarują pomoc na karmę i weterynarza Agry to ją oddasz to dasz do ręki argument tym , którzy wątpili w Twoje czyste intencje. Jeśli chodzi tylko o utrzymanie psa to jaka to dla Ciebie różnica czy sama kupisz czy przyjdzie pocztą. Są ludzie , któzy jak widzisz chcą pomóc i z wetem , nawet umawiają Agrę na wizyt , chca zawozić. Nie jesteś z tym sama. Edited June 22, 2012 by caryca26 Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ja mam tylko jedno pytanie ....jeśli Agra jest psem bezdomnym a jest!!! Więc pytam grzecznie za co Gisic ma ją utrzymać ? za co mamy iść do weta ??? Agra ma GUZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem że to już nie istotne tak ? niech go sobie ma!!!??? Gratuluję !!!! Quote
faith35 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ja mam tylko jedno pytanie ....jeśli Agra jest psem bezdomnym a jest!!! Więc pytam grzecznie za co Gisic ma ją utrzymać ? za co mamy iść do weta ??? Agra ma GUZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem że to już nie istotne tak ? niech go sobie ma!!!??? Gratuluję !!!![/QUOTE] Mój bazarek był z przeznaczeniem na karmę i weta, z tego, co przeczytałam, to Gisic87 wysłała tylko do 3 osób PW z nr. konta, jest 25zł na koncie, wiem, że mało, ale to proszę weźcie na weta, dla Agry... A skoro tyle osób kupiło cegiełki to niech Gisic już do tych osób porozsyła PW, 140zł to niemała suma, a starczy na weta w zupełności, o ile to nic poważnego. Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 faith35 bazarek był i jest;..teraz zamknięty dzięki black_sheep Quote
caryca26 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ja mam tylko jedno pytanie ....jeśli Agra jest psem bezdomnym a jest!!! Więc pytam grzecznie za co Gisic ma ją utrzymać ? za co mamy iść do weta ??? Agra ma GUZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem że to już nie istotne tak ? niech go sobie ma!!!??? Gratuluję !!!![/QUOTE] To akurat najistotniejsze. Ja mogę jednorazowo dołożyć do weta 20 zł i co miesiąc dawać 10 zł na karmę ale muszę mieć pewność ,że pieniądze pójdą na ten cel a nie na spłatę ,,długu". Quote
faith35 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Gisic87']faith35 bazarek był i jest;..teraz zamknięty dzięki black_sheep[/QUOTE] To porozsyłaj jak możesz do tych osób, co kupiły cegiełki dla Agry z nr. konta na PW... 140zł to sporo. Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 faith35 nie mogę to niezgodne z regulaminem,,,,,,,,,,,, Quote
faith35 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 No, ale coś tam na weta jest, tak? A to nie wiedziałam, że nie można, zwracam honor. Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Kurcze załamałam się naprawdę ....dziewczyny czy naprawdę nie ma wyjścia z tej sytuacji ? Gisic proszę zrób porządek w rozliczeniach na 1 stronie. Wklejaj sumiennie faktury i rachunki. Napisz jaki jest status AGRY - czy jest w domu tymczasowym za karmę ...weta itd. czy mamy szukać miejsca w hoteliku bo nie możesz jej zostawić dłużej u siebie ? Niech wszystko będzie JASNE I CZYTELNE!!! Strasznie mi szkoda tej suni bo niestety w tej całej rozrubie ucierpiało tylko i wyłącznie bezdomne zwierzę!!!! Czy ona nie dosyć już dostała kopniaków od ludzi ? Quote
gosia2313 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dokładnie w całej sytuacji zgubił się pies :( Quote
magdola Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Gościć, moze rzeczywiście zacząć wszystko od nowa???? Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Wiecie co ma dość... dość oskarżania, brak mi sił nie mam na to zdrowia... Bazarki zamknięte nie mogę nowych zrobić...kocham Agrę nad życie ale wybaczcie... black_sheep zrobiła aferę mam nadzieje że jest z siebie dumna Quote
Gisic87 Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ja wysiadam nie daję rady... po prostu mam dość... Quote
Recommended Posts