Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia3a'][B]kaszanka[/B] dla Soni potrzebne są lepsze zdjęcia, bo z tych co ma to są fajne tylko dwa ;) według mnie oczywiście.[/QUOTE]

Obecnie użyczyłam aparatu swojej siostrze który pożyczyłam od swojej mamy :) Więc nie napstrykam jej fajniejszych zdjeć bo te z komórki trefne wychodzą. A nasz aparat się popsuty - obiektyw się wysunął i już nie chciał się schować i zdjęć z tej przyczyny nie robi - może wiecie czy gdzieś w Białym jest jakaś naprawa aparatów cyfrowych? Bo w jedne miejsce Michał zanióśł ale facet nie chciał nawet sie za to brać

Guest monia3a
Posted

Możemy się umówić któregoś dnia na sesję zdjęciową :D

Posted

[quote name='monia3a']Możemy się umówić któregoś dnia na sesję zdjęciową :D[/QUOTE]

Z tym, ze ja jeszcze 2 tygodnie bedę dopiero po 20 wracała do domu. Na szczęście od 15 do 20 Sonia jedzie ze mną na wioskę i biega na wolności i świeżym powietrzu.Więc czasu to ja raczej na spotkanie nie znajdę wnajbliższym czasie bo wracam padnięta.

Posted

[quote name='kaszanka']Z tym, ze ja jeszcze 2 tygodnie bedę dopiero po 20 wracała do domu. Na szczęście od 15 do 20 Sonia jedzie ze mną na wioskę i biega na wolności i świeżym powietrzu.Więc czasu to ja raczej na spotkanie nie znajdę wnajbliższym czasie bo wracam padnięta.[/QUOTE]
Następna chętna do oddania psa, skąd ja to znam:). Każdy pretekst dobry, żeby się wykręcić:evil_lol:. A z małej to istne cudo, jest prześliczna:loveu:.

Guest monia3a
Posted

[B]kaszanka[/B] spoko to byłą tylko luźna propozycja.

Patrzcie dosłownie ksero Lunki tylko pręgowane :D

[URL=http://img207.imageshack.us/i/prguska3kopia.jpg/][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/8492/prguska3kopia.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='monia3a'][B]kaszanka[/B] spoko to byłą tylko luźna propozycja.[/QUOTE]

Dzięki, ale ja nawet teraz ostatnio nie mam czasu na nic dosłownie, w sobotę też od rana do nocy. A w niedzielę to ja chcę tylko odpoczywać :)

Mam propozycję - może do Agnieszki - bo ja ostatnio na swojej komórce zobaczyłam 2 numery nieznane, ale jak oddzwaniałam to się poczta zgłaszała i nic nie chciałam mówić bo nie byłam pewna czy to na pewno po Sonię. Ja ostatnio pracuję w hałasie i brudzie i albo nie słysze telefonu albo zostaje w aucie. Może do ogłoszenia Soni jeszcze ktoś chciałby sie dopisać i wtedy jak ktoś chętny po nią dzwoni to jak jeden numer nie odbierze to wykręcił by którejś z was?

Guest monia3a
Posted

Możesz podać mój numer ale napisz więcej o samej Soni abym mogła cokolwiek o niej powiedzieć.

Posted

szybkie i treściwe info o Soni:

- niewielka za kolano suczka:)
- bezkonfliktwa, cicha, lubi dzieci i koty
- zna podstawowe komendy (siad, łapa, leżeć, chodź tu, zostań) - expresem je pojeła
- ładnie chodzi na smyczy
- najlepiej do domu z ogródkiem bo lubi pobiegać na spacerku.
- nadal jednak nieco płochliwa
- boi się dużych psów

Posted

Aktualizacja postu nr 2, zapraszam:)
Założyłam specjalne konto na wpłaty dla Gareta i na Skarpetę, te podane wcześniej już nieaktualne!!!!
Któregoś dnia porozsyłam dla zainteresowanych:)

Guest monia3a
Posted

[quote name='dreag']Aktualizacja postu nr 2, zapraszam:)
Założyłam specjalne konto na wpłaty dla Gareta i na Skarpetę, te podane wcześniej już nieaktualne!!!!
Któregoś dnia porozsyłam dla zainteresowanych:)

Skoro założyłaś całkiem nowe i specjalne to podaj w poście będzie najprościej :)

Dziś Garet dostał nową porcję leków:
otosol - 15 zł
Orydermyl - 30 zł
Dicortinef 5 zł
Advokat 4,0 ml - 33 zł
w sumie 83 zł ( założyłam za swoje )

Kuna advokata trzeba zapuścić mu na kark jak najszybciej :)

Posted

[quote name='monia3a']Skoro założyłaś całkiem nowe i specjalne to podaj w poście będzie najprościej :)[/QUOTE]
Specjalne, przeznaczone tylko na te wpłaty, ale moje, więc jednak wyślę komu trzeba na PW, tu nie będę się uzewnętrzniać:p.
Jak zdecydujesz, że czas zapłacić, to podaj swoje konto lub lecznicy to przeleję. Chciałabym mieć na to jakieś podkładki - paragon lub fakturę. Sama mnie nastraszyłaś Skarbówką:evil_lol:.

Guest monia3a
Posted

Na prywatną osobę można wystawić faktury ?? Jeśli tak to na koniec poproszę zbiorczą :) Zapłaciłam już za te leki więc wisisz kasę dla mnie :D

Posted

[quote name='monia3a']Na prywatną osobę można wystawić faktury ?? Jeśli tak to na koniec poproszę zbiorczą :)[/QUOTE]
Jasne, że można, ale równie dobrze może to być paragon:) Co nie znaczy, że musisz czekać na zbiorówkę, kasę mogę Ci przelewać na bieżąco, w tym banku przelewy są bezpłatne (mBank):lol:. Muszę się tylko nauczyć obsługi, dopiero dziś podpisałam papiery, jeszcze nie zaglądałam co i jak;).

Guest monia3a
Posted

Dobra to poproszę fakturę na te 83 zł podaj mi tylko na pw doładne swoje dane.
Na fakturze będzie tylko usługa wet a nie wyszczególnione konkretne rzeczy - ceny są hurtowe a nawet niekiedy niższe i oni nie bardzo chętnie wystawiają szczegółowe faktury - mam nadzieję, że pasuje.

Posted

pamiętacie miśka z bielska? dziś usłyszałam historię jego zniknięcia, odłowiło go schronisko po czym właściciel zrobił aferę i ponoć schronisko psa przywiozło z powrotem haha nie wierzycie??

Posted

[quote name='monia3a']Dobra to poproszę fakturę na te 83 zł podaj mi tylko na pw doładne swoje dane.
Na fakturze będzie tylko usługa wet a nie wyszczególnione konkretne rzeczy - ceny są hurtowe a nawet niekiedy niższe i oni nie bardzo chętnie wystawiają szczegółowe faktury - mam nadzieję, że pasuje. Mi chodzi tylko o podkładkę, że pieniędzy nie wzięłam sobie, w jakiej formie, to już jak wygodnie, może być nawet kwota na kartce z podpisem wetki. To są cudze pieniądze i wolę, by nikt mnie o nic nie posądził:p.

Magda7k, też nie chce mi się wierzyć, skoro pies chodził samopas, to raczej kazaliby mu przyjechać, zaplłacić i zabrać. Skąd masz takie wieści? To by było jakieś kuriozum:crazyeye:.

Słuchajcie w poście nr 2 wkleiłam nr nowego rachunku bankowego do wpłat.
Jeśli chodzi o dane osobowe, to takie same jak poprzednio, czyli moje:)

Posted

wieści mam od zarządzającego spółdzielnią osiedlową, opowiadał mojej siostrze a Misiek biega po osiedlu,w obroży. Pan ze spółdzielni skarżył się że zabójca kotów:(

Posted

magda7k napisał(a):
wieści mam od zarządzającego spółdzielnią osiedlową, opowiadał mojej siostrze a Misiek biega po osiedlu,w obroży. Pan ze spółdzielni skarżył się że zabójca kotów:(

a to drań!!!