dreag Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Na Św. Rocha w Rzemieślniku, tym starym, w przejściu, lok. 0... coś tam. Quote
kaszanka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='monia3a'][B]kaszanka[/B] dla Soni potrzebne są lepsze zdjęcia, bo z tych co ma to są fajne tylko dwa ;) według mnie oczywiście.[/QUOTE] Obecnie użyczyłam aparatu swojej siostrze który pożyczyłam od swojej mamy :) Więc nie napstrykam jej fajniejszych zdjeć bo te z komórki trefne wychodzą. A nasz aparat się popsuty - obiektyw się wysunął i już nie chciał się schować i zdjęć z tej przyczyny nie robi - może wiecie czy gdzieś w Białym jest jakaś naprawa aparatów cyfrowych? Bo w jedne miejsce Michał zanióśł ale facet nie chciał nawet sie za to brać Quote
Guest monia3a Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Możemy się umówić któregoś dnia na sesję zdjęciową :D Quote
kaszanka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='monia3a']Możemy się umówić któregoś dnia na sesję zdjęciową :D[/QUOTE] Z tym, ze ja jeszcze 2 tygodnie bedę dopiero po 20 wracała do domu. Na szczęście od 15 do 20 Sonia jedzie ze mną na wioskę i biega na wolności i świeżym powietrzu.Więc czasu to ja raczej na spotkanie nie znajdę wnajbliższym czasie bo wracam padnięta. Quote
dreag Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='kaszanka']Z tym, ze ja jeszcze 2 tygodnie bedę dopiero po 20 wracała do domu. Na szczęście od 15 do 20 Sonia jedzie ze mną na wioskę i biega na wolności i świeżym powietrzu.Więc czasu to ja raczej na spotkanie nie znajdę wnajbliższym czasie bo wracam padnięta.[/QUOTE] Następna chętna do oddania psa, skąd ja to znam:). Każdy pretekst dobry, żeby się wykręcić:evil_lol:. A z małej to istne cudo, jest prześliczna:loveu:. Quote
Guest monia3a Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [B]kaszanka[/B] spoko to byłą tylko luźna propozycja. Patrzcie dosłownie ksero Lunki tylko pręgowane :D [URL=http://img207.imageshack.us/i/prguska3kopia.jpg/][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/8492/prguska3kopia.jpg[/IMG][/URL] Quote
kaszanka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='monia3a'][B]kaszanka[/B] spoko to byłą tylko luźna propozycja.[/QUOTE] Dzięki, ale ja nawet teraz ostatnio nie mam czasu na nic dosłownie, w sobotę też od rana do nocy. A w niedzielę to ja chcę tylko odpoczywać :) Mam propozycję - może do Agnieszki - bo ja ostatnio na swojej komórce zobaczyłam 2 numery nieznane, ale jak oddzwaniałam to się poczta zgłaszała i nic nie chciałam mówić bo nie byłam pewna czy to na pewno po Sonię. Ja ostatnio pracuję w hałasie i brudzie i albo nie słysze telefonu albo zostaje w aucie. Może do ogłoszenia Soni jeszcze ktoś chciałby sie dopisać i wtedy jak ktoś chętny po nią dzwoni to jak jeden numer nie odbierze to wykręcił by którejś z was? Quote
dreag Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='kaszanka']Mam propozycję - może do Agnieszki[/QUOTE] Niestety,moja praca nie pozwala mi na odbieranie telefonów w jej trakcie... Quote
kaszanka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 No szkoda - ale jak ktoś sie zgłasza to czekam. Quote
Guest monia3a Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Możesz podać mój numer ale napisz więcej o samej Soni abym mogła cokolwiek o niej powiedzieć. Quote
kaszanka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 szybkie i treściwe info o Soni: - niewielka za kolano suczka:) - bezkonfliktwa, cicha, lubi dzieci i koty - zna podstawowe komendy (siad, łapa, leżeć, chodź tu, zostań) - expresem je pojeła - ładnie chodzi na smyczy - najlepiej do domu z ogródkiem bo lubi pobiegać na spacerku. - nadal jednak nieco płochliwa - boi się dużych psów Quote
dreag Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Aktualizacja postu nr 2, zapraszam:) Założyłam specjalne konto na wpłaty dla Gareta i na Skarpetę, te podane wcześniej już nieaktualne!!!! Któregoś dnia porozsyłam dla zainteresowanych:) Quote
kaszanka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ja w tym miechu mogę 2 dychy wpłacić na Gareta. Quote
Guest monia3a Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='dreag']Aktualizacja postu nr 2, zapraszam:) Założyłam specjalne konto na wpłaty dla Gareta i na Skarpetę, te podane wcześniej już nieaktualne!!!! Któregoś dnia porozsyłam dla zainteresowanych:) Skoro założyłaś całkiem nowe i specjalne to podaj w poście będzie najprościej :) Dziś Garet dostał nową porcję leków: otosol - 15 zł Orydermyl - 30 zł Dicortinef 5 zł Advokat 4,0 ml - 33 zł w sumie 83 zł ( założyłam za swoje ) Kuna advokata trzeba zapuścić mu na kark jak najszybciej :) Quote
dreag Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='monia3a']Skoro założyłaś całkiem nowe i specjalne to podaj w poście będzie najprościej :)[/QUOTE] Specjalne, przeznaczone tylko na te wpłaty, ale moje, więc jednak wyślę komu trzeba na PW, tu nie będę się uzewnętrzniać:p. Jak zdecydujesz, że czas zapłacić, to podaj swoje konto lub lecznicy to przeleję. Chciałabym mieć na to jakieś podkładki - paragon lub fakturę. Sama mnie nastraszyłaś Skarbówką:evil_lol:. Quote
Guest monia3a Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Na prywatną osobę można wystawić faktury ?? Jeśli tak to na koniec poproszę zbiorczą :) Zapłaciłam już za te leki więc wisisz kasę dla mnie :D Quote
dreag Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='monia3a']Na prywatną osobę można wystawić faktury ?? Jeśli tak to na koniec poproszę zbiorczą :)[/QUOTE] Jasne, że można, ale równie dobrze może to być paragon:) Co nie znaczy, że musisz czekać na zbiorówkę, kasę mogę Ci przelewać na bieżąco, w tym banku przelewy są bezpłatne (mBank):lol:. Muszę się tylko nauczyć obsługi, dopiero dziś podpisałam papiery, jeszcze nie zaglądałam co i jak;). Quote
Guest monia3a Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dobra to poproszę fakturę na te 83 zł podaj mi tylko na pw doładne swoje dane. Na fakturze będzie tylko usługa wet a nie wyszczególnione konkretne rzeczy - ceny są hurtowe a nawet niekiedy niższe i oni nie bardzo chętnie wystawiają szczegółowe faktury - mam nadzieję, że pasuje. Quote
magda7k Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 pamiętacie miśka z bielska? dziś usłyszałam historię jego zniknięcia, odłowiło go schronisko po czym właściciel zrobił aferę i ponoć schronisko psa przywiozło z powrotem haha nie wierzycie?? Quote
dreag Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='monia3a']Dobra to poproszę fakturę na te 83 zł podaj mi tylko na pw doładne swoje dane. Na fakturze będzie tylko usługa wet a nie wyszczególnione konkretne rzeczy - ceny są hurtowe a nawet niekiedy niższe i oni nie bardzo chętnie wystawiają szczegółowe faktury - mam nadzieję, że pasuje. Mi chodzi tylko o podkładkę, że pieniędzy nie wzięłam sobie, w jakiej formie, to już jak wygodnie, może być nawet kwota na kartce z podpisem wetki. To są cudze pieniądze i wolę, by nikt mnie o nic nie posądził:p. Magda7k, też nie chce mi się wierzyć, skoro pies chodził samopas, to raczej kazaliby mu przyjechać, zaplłacić i zabrać. Skąd masz takie wieści? To by było jakieś kuriozum:crazyeye:. Słuchajcie w poście nr 2 wkleiłam nr nowego rachunku bankowego do wpłat. Jeśli chodzi o dane osobowe, to takie same jak poprzednio, czyli moje:) Quote
magda7k Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 wieści mam od zarządzającego spółdzielnią osiedlową, opowiadał mojej siostrze a Misiek biega po osiedlu,w obroży. Pan ze spółdzielni skarżył się że zabójca kotów:( Quote
ifka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 magda7k napisał(a):wieści mam od zarządzającego spółdzielnią osiedlową, opowiadał mojej siostrze a Misiek biega po osiedlu,w obroży. Pan ze spółdzielni skarżył się że zabójca kotów:( a to drań!!! Quote
jaanna019 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zapraszam do pomocy, pomysły na zebranie kasy mile widziane :) http://www.dogomania.pl/threads/201788-Akcja-quot-Kojec-quot-dla-ps%C3%B3w-odebranych-interwencyjnie.?p=16267434#post16267434 Quote
Recommended Posts