Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dominikabankert napisał(a):
dam 10 zł wiecej nie mogew tone w deklaracjach ale przejsc obojetnie nie potrafie:(

dziękujemy bardzo, każda złotówka się przyda.
dziękuje również tym którzy się pojawiają u Szarkia, dobre słowo też się przyda ;)

Posted

zaspamowałam pocztę dużej ilości dogomaniaków, ale się nie poddam. jutro znowu ruszę na łowy ;) a i jutro zrobię bazarek dla Szarika, jutro będzie dobry dzień :D

Posted

Musi byc dobry dzien! Pies ma dt i to jest super miejsceee :)

Podrzucanie watku nic nie daje - dziewczyny! Ja nie mam za co oplacic psa :(

Posted

rescal napisał(a):
Kilkanaście osob po 5 - 10 zlotych uzbiera sie...
Nie zostawiajmy Pauliny samej z tymi oplatami

Od Abry dostalam do lapy :) 20 zl :), dziekuje :) aha i te 30 zl ciagle mam od katarzyny09 :) - przyda sie akurat :)

Ale trzbea posciagac ludzi z watku Kubulenka :)
Wlasnie dzwonie do Pani Ewy, ale nie odbiera, zadzwonie za chwile, mam nadzieje, ze chalupa jeszcze stoi :), ze chlopy sie nie wzieli za karki :)

Posted

SLONECZKO JEDYNE :) najdrozsze jest przeogromne :) i jest przeogromnym szczesciem :)!
Jak na razie tymczasowicz boi sie podskoczyc do Szarika, nie mowiac o mikro pieskach :)
Zezarl miche, popil, pospal :), jest super wszystko :) Pani Ewa jest przeeeesuper laska! Kocham takie kobitki, wesole, i z "jajami" :) - widac, ze szczesliwa rozwodka :) Cudowna Kobieta naprawde :) Posmialysmy sie, hehe, bedzie OK :)

Tylko kaska, kaska, kaska :( Sciagam znajomkow :)
I tak swieto, ze Pani Ewa nie krzyknela wiecej za takiego bydlaka :) On dwa razy wiekszy niz KUBA jest!!!

Posted

dominikabankert napisał(a):
poprosze numer konta co przeleje jutro pieniazki nie 10 tylko 15zł dla Szariczka:multi:

Dziekuje - juz wysylam :)

Posted

Paulina78 napisał(a):
Od Abry dostalam do lapy :) 20 zl :), dziekuje :) aha i te 30 zl ciagle mam od katarzyny09 :) - przyda sie akurat :)

Ale trzbea posciagac ludzi z watku Kubulenka :)
Wlasnie dzwonie do Pani Ewy, ale nie odbiera, zadzwonie za chwile, mam nadzieje, ze chalupa jeszcze stoi :), ze chlopy sie nie wzieli za karki :)

Paulina Ty szczęśliwa rozwódko :D Abra to jest Abracadabra tak? bo nie wiem jak wpisac, czyli od Abry 20zł i od lapy też 20zł dobrze rozmuniem?

Wszystkim którzy się pojawili u Szarika serdecznie dziękuje ;)

Posted

[quote name='Ania102']Jestem na zaproszenie kam.
Paulina podaj mi konto na pw wpłacę 20 zł ale niestety jednorazowo na Szarika.

Hehe, no kogo widza moje piekne oczy :)! Jak do siebie dojechaliscie wtedy :)?
Co u WAS w ogole :)?

Awit - dziekuje - tak to samo konto :)

Posted

kam. napisał(a):
Paulina Ty szczęśliwa rozwódko :D Abra to jest Abracadabra tak? bo nie wiem jak wpisac, czyli od Abry 20zł i od lapy też 20zł dobrze rozmuniem?

Wszystkim którzy się pojawili u Szarika serdecznie dziękuje ;)

Tak, Abra to Abra cadabra - napisz, ze 20 zl od Niej i tyle :) Dziekuje, ze to jakos skladasz w calosc:) Dzis musze wyslac kase Pani z DT, wiec mamy jak na razie 75 zl, w sumie z abrowymi, no i ja te 30, to mamy 105 :)

Posted

jak zawsze dziękuje wszystkim :D
dziś nasz znajomy zabrał do domu astka, którego Marzena znalazła :D baaardzo mi smutno bez tego gnojka, ale teraz już będę mogła w pełni poświęcic się Szarikowi. taka byłam zalatana przez te psy że z tego wszystkiego w terminie angielskiego nie zrobiłam, ale mam nadzieje że mi zaliczy :D jutro będzie obiecany (zapomniany) wcześniej bazarek, ale tym razem to już na bank ;)