P78 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Kochane ciotki :) jestem tak zalatana, ze slow brak :( Ale pamietam o Szariku i o malej :( Jakby co dzwoncie, nie mam czasu na Dogo... :( Na nic, zbiorka ruszyla pelna para! Boze, ta ta sunia...!? Toz jak umorusana Maja :( Jak bida!!! Jak czuje sie Szarik, nasze slonko???!!! Quote
golf Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Paulina78 napisał(a):Co ze skarbem :)? biedna ta sunieczka strasznie.Czmycha jak widzie czlowieka.... a Szarki urzeduje w budzie, i trzeba mu do budy wlozyc glowe zeby wyjrzal. Jutro wstawie fotosy. Quote
marzenawtf Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 golf napisał(a):biedna ta sunieczka strasznie.Czmycha jak widzie czlowieka.... a Szarki urzeduje w budzie, i trzeba mu do budy wlozyc glowe zeby wyjrzal. Jutro wstawie fotosy. bidulka strasznie wystraszona musi być, nie wie, czemu się tam znalazła.. :( czekam na zdjęcia Szarika z niecierpliwością. Quote
P78 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Ahaha, toz to gosc, mru wlasnie mowila, ze go nie widzi, juz wiem czemu :) Olu ogromne dzieki za informacje, ja jestem tak zaje..na ta zbiorka, ze az plakac mi sie chce :( Dzis byla u mnie obraczus i rescal i ich reakcje byly rozne: jedna sie smiala :) druga mowila tylko: o kuu.a! :) Jest masakra u mnie... :(Dlatego jestem poza Dogo, ale pamietam i jakby co dzwon Kochana! :) A suka? Co z nia wlasnie :(??? Quote
golf Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Szarik mial fotki robione w sobote,takie super profesjonalne i dzis dostalam plik z nimi.Niestety mi sie nie otwieraja, podeslalam mru, i ma w nocy spojrzeć, moze ona otworzy. Quote
golf Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Paulina78 napisał(a):Ahaha, toz to gosc, mru wlasnie mowila, ze go nie widzi, juz wiem czemu :) Olu ogromne dzieki za informacje, ja jestem tak zaje..na ta zbiorka, ze az plakac mi sie chce :( Dzis byla u mnie obraczus i rescal i ich reakcje byly rozne: jedna sie smiala :) druga mowila tylko: o kuu.a! :) Jest masakra u mnie... :(Dlatego jestem poza Dogo, ale pamietam i jakby co dzwon Kochana! :) A suka? Co z nia wlasnie :(??? mam nadzieje ze Ci sie robaki od tych kocyczkow nie zalegly ;) Quote
P78 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Haha, mru bedzie miala co robic w nocy znowu :) golf, ale gdzie te robaczki maja byc :D? Quote
marzenawtf Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 to na pewno on? czy podmieniłyście go z innym? :evil_lol: wypiękniał nasz chłopak a zdjęcia pełen profesjonalizm. cud malina jak nic. :lol: Quote
P78 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Skarbul jedyny!!! Uwielbiam takie starsze psiaki :)! I mlodszych facetow, hehehe :))) Olu, nagrywam cos... Bedziemy w kontakcie... Dziewczyny!!! KONIECZNA ZBIORKA NA HOTEL DLA SZARIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
marzenawtf Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Paulina78']Skarbul jedyny!!! Uwielbiam takie starsze psiaki :)! I mlodszych facetow, hehehe :))) Olu, nagrywam cos... Bedziemy w kontakcie... Dziewczyny!!! KONIECZNA ZBIORKA NA HOTEL DLA SZARIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w takim razie ruszamy ze zbiórką na hotel dla niego. trzeba rozesłać wątek i żebrać o pieniądze. ja na pewno coś dorzucę, jak będzie wiadomo coś więcej na temat hotelu koniecznie pisz.. czekam na wieści. :) Quote
P78 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Mam cudowne wiesci!!! Jest DT dla Szarika!!! Dzieki za pomoc Abra i mru i Pawel za sobotni transport, bo mam nadzieje, ze wypali!!!:loveu::loveu::loveu: golf, szykuj tam naszego dzentelmena na wyjazd :)! i najwazniejsze!!! Oplata za tymczasowanie :) psa to 300 zl miesiecznie! Zobowiazuje sie regulowac z ta Pania oplaty, wiec blagam o wplaty na MOJE konto prywatne, ktore podam na PW... Blagam teraz o pomoc i wsparcie, zebym nie zostala z tym sama, bo tez bezrobotna jestem... :( A pies na bank tam posiedzi, bo tak szybko nikt sie nie znajdzie :( PROSZE O DEKLARACJE NA SZARIKA!!!:loveu: kam. i marzena prosze Was o rozeslanie watku, ok? I zapraszanie wszyyystkich, jak leci... Trzeba pomoc chlopakowi! Zrobmy sobie taki Dogomaniacki prezent pomocy dla Szarika :)! Quote
kam. Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 okej jeszcze trzeba baner zrobic, bo ten co jest to coś nie działa, ale ja wcale a wcale nie umiem, może ktoś mi wytłumaczy? Quote
donacja Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 kam. napisał(a):okej jeszcze trzeba baner zrobic, bo ten co jest to coś nie działa, ale ja wcale a wcale nie umiem, może ktoś mi wytłumaczy? ja bardzo chętnie zrobię, tym bardziej, że są nowe, cudnie fotki, ale ktoś musi podlinkować, bo ja mam z tym problem. tak mi się zdawało, że on działać nie będzie :( Quote
P78 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Sluchajcie ja musze za hotelik zaplacic z gory:( KTO RZUCI CHOC GROSZEM!? Dziewczyny, bo on miejsce straci :( A dzis ma jechac... Prosze porozyslajcie watek i zmiencie tytul, ze zbieramy na DT :( Quote
rescal Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 To ja zaczynam - 20 zl/ miesiecznie na dobry poczatek pies absolutnie przewspanialy, widac ze duzo lepiej i pewniej juz sie czuje - w porownaniu z pierwszymi fotkami kto sie przylaczy??? kasa pilnie potrzebna, ale piesio bedzie w cieple:) Quote
marzenawtf Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='rescal']To ja zaczynam - 20 zl/ miesiecznie na dobry poczatek pies absolutnie przewspanialy, widac ze duzo lepiej i pewniej juz sie czuje - w porownaniu z pierwszymi fotkami kto sie przylaczy??? kasa pilnie potrzebna, ale piesio bedzie w cieple:) dziekujemy ! prosimy o wsparcie finansowe, kazdy grosz sie liczy. Quote
marzenawtf Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 kam zmien prosze pierwszy post, tytul ze zbieramy deklaracje, ja w pracy siedze, kurde no.. porozsylaj troche watek. Quote
P78 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 rescal, dziekuje :)! Jak zawsze pomocna :)! Super :loveu: To jeszcze 280 potrzeba... :( Sluchajcie ja na PW rzuce kontem swoim, ok? Tu nie chce, bo to prywatne, ale juz mam dogadane z Pania Ewa, ze jak uzbieram to od razu wysylam... rescal, jeszcze jedna porsbka :) Przeslesz TEN watek do naszych znajomych z watku Kuby??? Bardzo Cie prosze :loveu::loveu::loveu:!!! Wiesz jak mi ten dziad dziala, a jeszcze szykuje paczuszke dla naszego Szarika, obroze, smycz, adresatke, karme :) na nowa droge zycia :) DZIEKUJEEEE :loveu::loveu::loveu: Quote
rescal Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 wysle, mam nadzieje ze nie odmowia pomocy biedakowi... Quote
bela51 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jestem, ale w tej chwili nie wiem, czy bede w stanie pomoc. Tone w deklaracjach... Zaznaczam na razie. Quote
Recommended Posts