Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani,
dziś rozmawiałam z Panią Ewą i mam całkiem dobre wieści - Szary ma obiecany DT na rok - więc fajna sprawa - DT to koszt 300 zł (plus karma) I BŁAGAM WAS z całego serca dorzućcie choć parę złotych - dziś złożyłam wniosek w mBANKU, żebym mogła swobodnie zbierać na Szarego choćby z jakiś zbiórek spoza Dogo, na razie mamy tylko to... :( A na dziś połowę ile mam zapłacić za 9 dni :(

Do tej pory od grudnia pomagaliście nam utrzymywać psa - serdecznie za to dziękuję! Dziękuję kam.za pomoc z bazarkami :)!Dziękuję osobom,które dają rzeczy na bazarki! :)

Mam wsparcie ze strony mru i to ogromna radość :) - oczywiście na to też zbieramy, ale jak cokolwiek psu by było OD RAZU będzie POMOC, a nie czekanie na wpłaty itd... Dzięki :)

kam. proszę skontaktuj się z Dominiką - a może już to zrobiłyście? a ja nie wiem, hehe
Fajnie zrobić bazarek - i błagam o te 150 zł do 18 czerwca... :(

Posted

Co do Szarego...
Gościu schudł mało, ale schudł, przechodzimy na karmę suchą LIGHT - spaceruje chłopina nawet na ile może, i na ile chce, ale super , że łazi i chce! :)
Pakuje się do chłodnej kuchni jak jest wrzątek - a że gościu waży 60kg, to trochę kuchni zajmuje :)))
Nie jest źle - tylko kasy jak zawsze brak :(

Posted

Dziękuję Wam serdecznie! Już Lida wysyłam... Jeśli chodzi o karmę, jest spoko, bo uzbierał już troszkę na Vivowe i możemy KUPIĆ :D!, będzie miał dziś lub jutro zamawianą :) i jakoś będę myślała jak przekazać :) w tym tygodniu...
Niestety na opłatę ciągle muszę zbierać na prw :( Koszmar comiesięczny :(

Posted

No ja muszę mieć, bo nie po to odpowiadam za psa, żeby na bruk trafił :(
Od grudnia siedzi i od grudnia błagamy o wsparcie,na razie idzie,choć ciężko ostatnio, ale będę miała kilka rzeczy na bazarek....
Musimy o Niego :loveu:walczyć !!!

Posted

Szarik jutro będzie miał zakupioną karmę light i pojedziemy do niego w sobotę, lub Ola SBD może uda się, że przewiezie tą karmę.
Mam też już tabletki na robale dla niego i odkleszczacz :) Wszystko to trafi w sobotę do Szarego :)
Zaraz podliczę kasę, ale nie mam chyba jeszcze całości :(
kam. będą te serwetki leciały do Ciebie na bazarek :) dzięki :D

Posted

DZIĘKI WAM :loveu::loveu::loveu: UDAŁO SIĘ ZEBRAĆ 300 ZŁ NA SZARIKA!
A TERMIN JUTRO :)

UDAŁO SIĘ TAKŻE KUPIĆ KARMĘ SENIOR LIGHT BRITTA - 15 KG! BĘDZIE MIAŁ NA PONAD MIESIĄC!
KUPIŁAM TAKŻE TABLETKI NA ODROBACZENIE ORAZ FRONTLINE NA KLESZCZE I PCHŁY!

MAM ZAMIAR KUPIĆ MU JESZCZE ARTHRO FUS (NA STAWY) KOSZT TO 50 ZŁ I MIAŁBY TE TABLETKI NA MIESIĄC - MOŻE JESZCZE ZDĄŻĘ DO JUTRA, TYLKO KASY JUŻ NA TO BRAK. NO ALE ZAWSZE TO MOŻNA DOWIEŹĆ :)

JUTRO SZARIK DOSTANIE CAŁY KOMPLET I OPŁACĘ JEGO POBYT DO 18 LIPCA
DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu: I NIE ZAPOMINAJCIE O NIM W WAKACJE, BŁAGAM :loveu::loveu::loveu:

JESZCZE NIE WIEM CZY JADĘ JA CZY OLA SBD, W KAŻDYM RAZIE PANI Z DT DOSTANIE ODMIERZONĄ ILOŚĆ KARMY I TYLE MA DAWAĆ DZIENNIE, ŻEBY NASZ PIERNIK SCHUDŁ :)

PONOĆ JUŻ CHUDNIE I SŁUCHAJCIE - PODSKAKUJE, CIESZY SIĘ, KOCHA SPACERKI!

Posted

yoko, a nie wiem czy może coś wysłałaś ;)?, bo ja na razie nie mam wpłaty, ale wysłałaś to może zdążę i kupię te tabletki na stawy :)

Posted

Kochana będzie na następny miesiąc :) przynajmniej będzie za co opłacić od lipca do sierpnia, bo boję się wakacji :( Ludzi nie ma i żebrać nie ma od kogo :)
Do kam. idą także ręcznie robione serwetki na Szarikowy bazarek :)
Dominika dziekuję

Posted

no mam nadzieje ze cos chociaz sprzedamy........tobeda rozmiary xl od 42...super bezrekawniki bawelniane z Niemiec i koszule.Takze jak bedziecie mialy jakas osobe o rozmiarze xl to wolajcie tutaj:)

Paulina78 napisał(a):
Kochana będzie na następny miesiąc :) przynajmniej będzie za co opłacić od lipca do sierpnia, bo boję się wakacji :( Ludzi nie ma i żebrać nie ma od kogo :)
Do kam. idą także ręcznie robione serwetki na Szarikowy bazarek :)
Dominika dziekuję

Posted

Paulina78 napisał(a):
yoko, a nie wiem czy może coś wysłałaś ;)?, bo ja na razie nie mam wpłaty, ale wysłałaś to może zdążę i kupię te tabletki na stawy :)

wysle w niedziele mam urwanie glowy i niewiem jak sie nazywam