kam. Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 jestem już, staram się to zaraz wszystko ogarnąć Quote
kam. Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 wpłaciłam swoją deklarację, rano pieniądze powinny być na koncie. Quote
P78 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Paulina78 napisał(a):Jestem, sorry, już policzyłam :) Z zeszłej zbiórki zostało 30 zł na plusie (stan na 18 czerwca) wpłaty: 30.06- yoko - 10 zł. 01.07-DIF 10 zł 04.07 kam. 100 zł 04.07 Lida 50 zł 06.07 Kasia z FB 15 zł RAZEM NA DZIŚ 215 zł, czyli brakuje 85 zł do zapłaty 18 lipca. Tak Lida wszystko doszło - dzięki Wam wszystkim :loveu::loveu::loveu: JAK BAZAREK SIĘ CZUJE??? ;) dodatkowe wpłaty z bazarku 40 zł (waldi, Norel, Krook) kam. 100 zł (26.07), stan na: dziś 55 zł na plusie teraz mamy zmiany w opłatach, płacę 28 każdego miesiąca... czyli do 28 sierpnia musimy dozbierać 245 zł (plus na karmę) Lida preparat kupiony :) Quote
P78 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Szarika opłaciłam dziś dopiero... stąd ta zmiana terminu i tak już zostanie w takim razie... Ta kobieta, która wynajmuje domek i tam ma Szarika znowu ma jakieś jazdy z właścicielką i niby mam Szarika zabierać na jesieni... Niby ubłagałam do wiosny, ale cholera wie ...:( Co miesiąc nerwówa :( Dziękuję Wszystkim za pomoc :) Quote
P78 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [video=facebook;187458427985783]http://www.facebook.com/video/video.php?v=187458427985783[/video] Quote
P78 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Szarik na spacerku :) Uwaga na śmiech ciotki P. :))) Quote
Hotel KADIF Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Wpłaciłam moją stałą na Szarego.:lol: Za sierpień, Paulinko!:cool3::evil_lol: Quote
P78 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Cichutko u Szarika... szkoda :( Dziekuję DIF za wpłatę :) widziałam :) Podliczę ile Szariś musi zebrać do 28 sierpnia... Quote
P78 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Cześć... przykro, że tak cicho u Szarika... :( Dostałam kam. od Ciebie PW, ale późno odczytałam, czy wszystko co miało dotrzeć dotarło do bazarkowiczów ? Zrobię podliczenie... Słuchajcie wczoraj zabrałam Szarika z tamtego DT, problem tam był czy pies zostaje czy nie, ciągle jakieś wonty miała kobieta, która wynajmowała domek pani Ewie... Poza tym idzie zima, byłoby trudno mi jeździć do niego z karmą...Zimna stodółka też lipnie... Zabrałam Szarika do hoteliku w Konstancinie (hotelik znany Vivowy, że tak powiem :)) dzięki temu, że pojechały dwa psy zwolniło się miejsce i dzięki mru :), która zgodziła się wsadzić tam Szarego! :) Szarik mieszka w boksie, niestety, ale ma tam wybiegu troszkę i budę ocieplaną. On nie jest psem, który uwielbia chodzić, więc myślę, że będzie mu ok... Mam nadzieję, że nie załamie się psychicznie, bo tylko tego się boję! :( Słuchajcie zaraz zrobię podliczenie, ale MUSZĘ zapłacić Pani Ewie za 17 dni, czyli 170 zł zaległości (od 18.08 do 04.09) No i nowy hotelik będzie rozliczany 4 - każdego miesiąca, także za 300 zł plus karma - BARDZO PROSZĘ NIE ZAPOMINAJCIE O SZARISIU! Wkleję jego filmik jak jedzie w aucie i pluje na mnie i Abrę - dzięki Abra ogromne za pomoc z transportem! Quote
anett Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nie było mnie trochę na dogo więc dopiero nadrabiam. Dobrze, że Szary już w sprawdzonym hoteliku, mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje w nowym miejscu, choć tak strasznie żal, że nie może się doczekać kawałka ogrodu ze swoją budą:shake: Quote
P78 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 STAN KONTA SZARIKA WAŻNE!!! Szarik miał 55 zł na plusie (26.07) wpłaty: DIF: 02.08. - 10 zł Lida: 03.08. 50 zł Kasia z FB 15 zł Karolina z FB 80 zł DIF: 05.09 -10 zł Lida: 05.09. 50 zł Kasia z FB 15 zł Ja 15 zł (co razem dało 300 zł za pełen miesiąc sierpień) RAZEM na dziś (10 września 2011) mamy ZERO... Dodatkowo muszę zapłacić 170 zł za ten miesiąc ostatni - NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE Z TYM!!! BŁAGAM :( POMOCY!!! kam. czy Ty swoje 100 zł przelejesz? Ja na to konto co było zbieram PILNIE 170 zł - muszę oddać tamtemu hotelikowi! POMOCY! Nowe rozliczenia za Szarika będą na konto VIVY, na razie prosze pomóżcie mi zebrać te 170 zł na stare konto - PILNIE, POMOCY!!! Quote
P78 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Lida, DIF kam. możecie słać do mnie swoje deklaracje, a ja będę przesyłała Vivie, jak wolicie, WASZE deklaracje na Szarika będą na opłacenie jego hoteliku w nowym miejscu. Kam. jakbyś mogła mi przesłać tą 100 zł na stare konto mogłabym mieć już część na spłatę starego hotelu - pilne :( :( :( Quote
P78 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Chciałam Wam napisać do wczoraj się zdarzyło... Piszę to ku przestrodze ludziom, którzy chcą dobrze dla psa, jak chciałam... :( O godzinie 15.30 do mojego PRYWATNEGO MIESZKANIA chciał wedrzeć się jakiś FACET!!! Szarpał za klamkę, walił do drzwi! Wyszedł do niego mój chłopak, człowiek z ryjem na niego, że MUSI MNIE ZOBACZYĆ, bo ja zbieram kasę na SWOJE PRYWATNE KONTO na psa i co to ma być!!! Nie chciał odejść od drzwi, trwało to jakiś czas... Mój chłopak mało mu nie dowalił, bo jakim prawem ktoś wpada do prywatnego mieszkania i robi awantury! Za co???!!! Ja nie wiem kto to był, czy czyjś mąż, ojciec...? Nie wiem i się nie dowiem, usłyszałam tylko, że wie, że mam wpływy regularnie na jakiegoś psa... Ja jedynie zbieram na Szarika :( Rozliczam się z każdego pieprz..go grosika! W życiu nie wzięłabym złotówki dla siebie, kto zna mnie prywatnie ten wie, że jestem szczerą osobą, a nie zakłamaną rurą i oszustką! Tym psem, jego zdrowiem, hotelowaniem,karmą, wszystkim do cholery zajmuję się już prawie rok... Nie widząc go chciałam mu pomóc i na to się zdecydowałam, nie pojmuję jakim ktoś musi być sku..nem, żeby tak mnie nękać i mało tego nękać bez powodu, bo z każdego grosza mogę się wytłumaczyć, WSZYSTKO SZŁO NA KONTO HOTELU, mam na to dowody, reszta szła na karmę, na to też mam dowody! Pomagam, a ktoś wtarngął w moje prywatne życie i mówi, że jestem przestępcą! Nikomu nie życzę tego co spotkało mnie... To ostatnie moje błaganie, aby mogła spłacić te 170 zł, reszta idzie oficjalnie przez Vivę... Nigdy już nie udostępnie swojego konta i starci na tym zapewne dużo psów... wiele psich żyć..., ale czegoś takiego nie chcę NIGDY WIĘCEJ PRZEŻYWAC! :( Quote
P78 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 kam... proszę odezwij się, nie mam grosza na Szarika :( miałam nie zostawać z tym sama, a teraz widzę, że nikt nawet nie pisze... PIES NADAL JEST NASZ - tak miało być :( Quote
dominikabankert Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 napisze do paru osob moze ktos sypnie groszem Quote
P78 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dominika :) dziękuję... widzę, że zostałam z psem SAMA :( ... Pięknie... dzięki ogromne... :( Dziękuję DIF i LIDI, że nie zostawiły mnie :( Quote
Lida Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 No pewnie,ze Cię nie zostawię, ani Szarika też. Coś Ci jeszcze dorzucę w tym miesiącu dodatkowo, ale dopiero jutro będe wiedzieć, ile mam na koncie. Coś u mnie z cienko, cieniutko ostatnio z kasą, a znajomi jakoś są niechętni do wspierania psów. Pisz czasem co u Szarika. Quote
P78 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Dzięki za pomoc :) Szarik siedzi w boksie... ma możliwość wyjścia z budy, ale bidak woli jednak leżeć w budzie. Wokoło ma kolegów, czasem wylezie z budy, zobaczyć inne psy lub ludzi (do mru wylazł :), ja jeszcze nie byłam u niego, może uda się w weekend i porobimy fotki. Bidak jest strasznie gruby :( mam nadzieję, że po zmianie hotelu to się także zmieni... Quote
Lida Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dziś przelałam grosik na Szarika. Potwierdź proszę, jak dojdzie Quote
dominikabankert Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 kurcze powysylalam zaproiszenia a tu nikt nowy nie wchodzi:( Quote
Hotel KADIF Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Paulina78']Dziękuję DIF i LIDI, że nie zostawiły mnie :( Paulinko kochana! Na mnie zawsze możesz liczyć, wiesz o tym! :cool3: Ponieważ znam Twoją TRAGICZNĄ sytuację życiowo-rodzinną, jak również jestem pełna podziwu dla Ciebie, że pomimo koszmarnych kłopotów rodzinnych, które niejednego rozłożyły by na łopatki, nadal wszelkimi sposobami walczysz o dobro psiaków które masz pod swoją opieką od października deklaruję 20 zł miesięcznie dla Szarego! Nie jest to wiele, ale zawsze coś!:roll: Quote
dominikabankert Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 mozeby Kam wystawila teraz bazarek z tymi moimi rzeczami? mozeby teraz zeszly? Quote
P78 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 DIF dziękuję :) jasne, że zawsze coś! Dzięki za miłe słowa także...ja psa nie zostawię... jest mi przykro, że nie pisze kam., pisałam do niej maile, także do jej siostry... Dominika nie wiem co z kam. myślę, że jakby miała coś w planach dostałabym info... Obiecała pomoc i 100 zł deklaracji, wiem, że ma Twoje rzeczy, nie wiem co się z nią dzieje, jest mi naprawdę bardzo bardzo PRZYKRO... Nie jestem w stanie pomóc Szaremu, zostałam wycyckana także z pomocy Michowi, duży, starszy pies bez grosza... bez pomocy... bez domu... :( Mój facet bez pracy, ja na pół etatu, do tego dziecko... 4 koty, 4 psy... :( Już dziś nie ma co do gara włożyć, a co dopiero pomóc innym psom :( :( :( najgorsze jest to, że "ludzie" nie mają skrupułów robić takie sku..wa - nie pojmę tego NIGDY! :( Lida już patrzę... Quote
P78 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Lida dziękuję :) doszło! Mam na spłatę zaległości za stary hotel od Ciebie 50 zł Kasia z FB 50 zł. Muszę opłacić 170 zł 28 września najpóźniej, czyli brakuje mi 70 zł... Na koncie Vivy 50 zł tylko na opłatę 4 października NOWEGO hoteliku. Dominika najgorsze jest to, że przesłałaś te rzeczy, a tu cisza, niesprzedane, a my mamy też Allegor Vivowe i chętnie byśmy zrobili... ja właśnie szukam co mam w domu, żeby sprzedać, ale nic nie mam cholera :( Quote
anula42 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 witajcie- przeslijcie mi numer konta to dołożę te brakujące 70zł (a dlaczego nie wypalił ten domek u Czarodziejki?) Quote
Recommended Posts