Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina78 napisał(a):
Jestem, sorry, już policzyłam :)
Z zeszłej zbiórki zostało 30 zł na plusie (stan na 18 czerwca)
wpłaty:
30.06- yoko - 10 zł.
01.07-DIF 10 zł
04.07 kam. 100 zł
04.07 Lida 50 zł
06.07 Kasia z FB 15 zł

RAZEM NA DZIŚ 215 zł, czyli brakuje 85 zł do zapłaty 18 lipca.

Tak Lida wszystko doszło - dzięki Wam wszystkim :loveu::loveu::loveu:

JAK BAZAREK SIĘ CZUJE??? ;)

dodatkowe wpłaty z bazarku 40 zł (waldi, Norel, Krook)
kam. 100 zł (26.07), stan na:
dziś 55 zł na plusie
teraz mamy zmiany w opłatach, płacę 28 każdego miesiąca...
czyli do 28 sierpnia musimy dozbierać 245 zł (plus na karmę)
Lida preparat kupiony :)

Posted

Szarika opłaciłam dziś dopiero... stąd ta zmiana terminu i tak już zostanie w takim razie...
Ta kobieta, która wynajmuje domek i tam ma Szarika znowu ma jakieś jazdy z właścicielką i niby mam Szarika zabierać na jesieni... Niby ubłagałam do wiosny, ale cholera wie ...:( Co miesiąc nerwówa :(
Dziękuję Wszystkim za pomoc :)

• 2 weeks later...
Posted

Cichutko u Szarika... szkoda :(
Dziekuję DIF za wpłatę :) widziałam :)
Podliczę ile Szariś musi zebrać do 28 sierpnia...

• 4 weeks later...
Posted

Cześć...

przykro, że tak cicho u Szarika... :(
Dostałam kam. od Ciebie PW, ale późno odczytałam, czy wszystko co miało dotrzeć dotarło do bazarkowiczów ?

Zrobię podliczenie...
Słuchajcie wczoraj zabrałam Szarika z tamtego DT, problem tam był czy pies zostaje czy nie, ciągle jakieś wonty miała kobieta, która wynajmowała domek pani Ewie... Poza tym idzie zima, byłoby trudno mi jeździć do niego z karmą...Zimna stodółka też lipnie...
Zabrałam Szarika do hoteliku w Konstancinie (hotelik znany Vivowy, że tak powiem :)) dzięki temu, że pojechały dwa psy zwolniło się miejsce i dzięki mru :), która zgodziła się wsadzić tam Szarego! :)
Szarik mieszka w boksie, niestety, ale ma tam wybiegu troszkę i budę ocieplaną. On nie jest psem, który uwielbia chodzić, więc myślę, że będzie mu ok...
Mam nadzieję, że nie załamie się psychicznie, bo tylko tego się boję! :(
Słuchajcie zaraz zrobię podliczenie, ale MUSZĘ zapłacić Pani Ewie za 17 dni, czyli 170 zł zaległości (od 18.08 do 04.09)
No i nowy hotelik będzie rozliczany 4 - każdego miesiąca, także za 300 zł plus karma - BARDZO PROSZĘ NIE ZAPOMINAJCIE O SZARISIU!
Wkleję jego filmik jak jedzie w aucie i pluje na mnie i Abrę - dzięki Abra ogromne za pomoc z transportem!

Posted

Nie było mnie trochę na dogo więc dopiero nadrabiam.
Dobrze, że Szary już w sprawdzonym hoteliku, mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje w nowym miejscu, choć tak strasznie żal, że nie może się doczekać kawałka ogrodu ze swoją budą:shake:

Posted

STAN KONTA SZARIKA WAŻNE!!!
Szarik miał 55 zł na plusie (26.07)
wpłaty:
DIF: 02.08. - 10 zł
Lida: 03.08. 50 zł
Kasia z FB 15 zł
Karolina z FB 80 zł
DIF: 05.09 -10 zł
Lida: 05.09. 50 zł
Kasia z FB 15 zł
Ja 15 zł (co razem dało 300 zł za pełen miesiąc sierpień)
RAZEM na dziś (10 września 2011) mamy ZERO...
Dodatkowo muszę zapłacić 170 zł za ten miesiąc ostatni - NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE Z TYM!!! BŁAGAM :(
POMOCY!!!

kam. czy Ty swoje 100 zł przelejesz?
Ja na to konto co było zbieram PILNIE 170 zł - muszę oddać tamtemu hotelikowi! POMOCY!

Nowe rozliczenia za Szarika będą na konto VIVY, na razie prosze pomóżcie mi zebrać te 170 zł na stare konto - PILNIE, POMOCY!!!

Posted

Lida, DIF kam. możecie słać do mnie swoje deklaracje, a ja będę przesyłała Vivie, jak wolicie, WASZE deklaracje na Szarika będą na opłacenie jego hoteliku w nowym miejscu.
Kam. jakbyś mogła mi przesłać tą 100 zł na stare konto mogłabym mieć już część na spłatę starego hotelu - pilne :( :( :(

Posted

Chciałam Wam napisać do wczoraj się zdarzyło...
Piszę to ku przestrodze ludziom, którzy chcą dobrze dla psa, jak chciałam... :(
O godzinie 15.30 do mojego PRYWATNEGO MIESZKANIA chciał wedrzeć się jakiś FACET!!!
Szarpał za klamkę, walił do drzwi! Wyszedł do niego mój chłopak, człowiek z ryjem na niego, że MUSI MNIE ZOBACZYĆ, bo ja zbieram kasę na SWOJE PRYWATNE KONTO na psa i co to ma być!!! Nie chciał odejść od drzwi, trwało to jakiś czas...
Mój chłopak mało mu nie dowalił, bo jakim prawem ktoś wpada do prywatnego mieszkania i robi awantury! Za co???!!!

Ja nie wiem kto to był, czy czyjś mąż, ojciec...? Nie wiem i się nie dowiem, usłyszałam tylko, że wie, że mam wpływy regularnie na jakiegoś psa... Ja jedynie zbieram na Szarika :(
Rozliczam się z każdego pieprz..go grosika! W życiu nie wzięłabym złotówki dla siebie, kto zna mnie prywatnie ten wie, że jestem szczerą osobą, a nie zakłamaną rurą i oszustką!
Tym psem, jego zdrowiem, hotelowaniem,karmą, wszystkim do cholery zajmuję się już prawie rok...
Nie widząc go chciałam mu pomóc i na to się zdecydowałam, nie pojmuję jakim ktoś musi być sku..nem, żeby tak mnie nękać i mało tego nękać bez powodu, bo z każdego grosza mogę się wytłumaczyć, WSZYSTKO SZŁO NA KONTO HOTELU, mam na to dowody, reszta szła na karmę, na to też mam dowody!

Pomagam, a ktoś wtarngął w moje prywatne życie i mówi, że jestem przestępcą! Nikomu nie życzę tego co spotkało mnie...
To ostatnie moje błaganie, aby mogła spłacić te 170 zł, reszta idzie oficjalnie przez Vivę...
Nigdy już nie udostępnie swojego konta i starci na tym zapewne dużo psów... wiele psich żyć..., ale czegoś takiego nie chcę NIGDY WIĘCEJ PRZEŻYWAC! :(

Posted

kam... proszę odezwij się, nie mam grosza na Szarika :(
miałam nie zostawać z tym sama, a teraz widzę, że nikt nawet nie pisze...
PIES NADAL JEST NASZ - tak miało być :(

Posted

Dominika :) dziękuję... widzę, że zostałam z psem SAMA :(
... Pięknie... dzięki ogromne... :(

Dziękuję DIF i LIDI, że nie zostawiły mnie :(

Posted

No pewnie,ze Cię nie zostawię, ani Szarika też. Coś Ci jeszcze dorzucę w tym miesiącu dodatkowo, ale dopiero jutro będe wiedzieć, ile mam na koncie. Coś u mnie z cienko, cieniutko ostatnio z kasą, a znajomi jakoś są niechętni do wspierania psów. Pisz czasem co u Szarika.

Posted

Dzięki za pomoc :)

Szarik siedzi w boksie... ma możliwość wyjścia z budy, ale bidak woli jednak leżeć w budzie. Wokoło ma kolegów, czasem wylezie z budy, zobaczyć inne psy lub ludzi (do mru wylazł :), ja jeszcze nie byłam u niego, może uda się w weekend i porobimy fotki.
Bidak jest strasznie gruby :( mam nadzieję, że po zmianie hotelu to się także zmieni...

Posted

[quote name='Paulina78']Dziękuję DIF i LIDI, że nie zostawiły mnie :(

Paulinko kochana!

Na mnie zawsze możesz liczyć, wiesz o tym! :cool3:

Ponieważ znam Twoją TRAGICZNĄ sytuację życiowo-rodzinną, jak również jestem pełna podziwu dla Ciebie, że pomimo koszmarnych kłopotów rodzinnych, które niejednego rozłożyły by na łopatki, nadal wszelkimi sposobami walczysz o dobro psiaków które masz pod swoją opieką od października deklaruję 20 zł miesięcznie dla Szarego! Nie jest to wiele, ale zawsze coś!:roll:

Posted

DIF dziękuję :) jasne, że zawsze coś! Dzięki za miłe słowa także...ja psa nie zostawię... jest mi przykro, że nie pisze kam., pisałam do niej maile, także do jej siostry... Dominika nie wiem co z kam. myślę, że jakby miała coś w planach dostałabym info...
Obiecała pomoc i 100 zł deklaracji, wiem, że ma Twoje rzeczy, nie wiem co się z nią dzieje, jest mi naprawdę bardzo bardzo PRZYKRO...
Nie jestem w stanie pomóc Szaremu, zostałam wycyckana także z pomocy Michowi, duży, starszy pies bez grosza... bez pomocy...
bez domu... :(
Mój facet bez pracy, ja na pół etatu, do tego dziecko... 4 koty, 4 psy... :(
Już dziś nie ma co do gara włożyć, a co dopiero pomóc innym psom :( :( :(

najgorsze jest to, że "ludzie" nie mają skrupułów robić takie sku..wa - nie pojmę tego NIGDY! :(

Lida już patrzę...

Posted

Lida dziękuję :) doszło!
Mam na spłatę zaległości za stary hotel
od Ciebie 50 zł
Kasia z FB 50 zł.
Muszę opłacić 170 zł 28 września najpóźniej, czyli brakuje mi 70 zł...

Na koncie Vivy 50 zł tylko na opłatę 4 października NOWEGO hoteliku.

Dominika najgorsze jest to, że przesłałaś te rzeczy, a tu cisza, niesprzedane, a my mamy też Allegor Vivowe i chętnie byśmy zrobili... ja właśnie szukam co mam w domu, żeby sprzedać, ale nic nie mam cholera :(