Angel Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 dużo zdrówka i mnóstwo ciepłych chwil !! :loveu: oby więcej takich zakończeń ; ) Quote
Hala Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Hura!! Super że psiaki juz dotarły! Pozdrawiam serdecznie. Quote
aniao Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 cieszę się, że maluszek już w swoim domku :) mam nadzieję, że będziecie nam go tutaj pokazywać Quote
tanitka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wyobrażam sobie, co to się działo wczoraj w nowym domu Elmo :) Quote
Andzike Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 tanitka napisał(a):wyobrażam sobie, co to się działo wczoraj w nowym domu Elmo :) A ja mam nadzieję, że to zobaczymy :) Quote
Małgosia P Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Oj działo się działo:) Tarzaliśmy się wszyscy po podłodze, wyjąc z zachwytu nad Elmo:) Nocka była cudowna, Elmo spał z nami, przytulany i głaskany na pięcioro rąk:) Rano podczas ubierania dzieci do przedszkola i szkoły porywał skarpetki i rajstopy :) To jest strasznie wesoła psina. Kiedy tylko nie poświęca mu się uwagi przez chwilkę, zaczyna zaczepiać, albo porywa zabawki, lub jakąś część garderoby:) Cały czas biega, macha ogonkiem i naprawdę jest szczęśliwy :) I my też:) Ma apetyt, załatwia się na podwórku:) Dziś jedziemy w odwiedziny do Babci Iwonki, gdzie Elmo pozna swoją ciocio - babcię 12 letnią wyżlicę Jagę:) Tu jest parę zdjęć : http://www.facebook.com/album.php?aid=92304&id=1561144401 Pozdrawiam cieplutko, Małgosia Quote
Paulina87 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Super, że Elmo tak szybko się zadomowił, i że chociaż on nie tęskni (bo ja bardzo ;) ). Prawda, że na żywo jest jeszcze słodszy niż na zdjęciach? Niestety wchodząc na podany link nie widać żadnych zdjęć, pojawia się że są niedostepne. Quote
Katioczka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 żeby zobaczyć zdjęcia trzeba być znajomym męża Małgosi ;) Quote
Hala Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ekhm... no ja tam z meżem Małgosi nie mam za wiele wspólnego. :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Katioczka napisał(a):żeby zobaczyć zdjęcia trzeba być znajomym męża Małgosi ;) Hala napisał(a):Ekhm... no ja tam z meżem Małgosi nie mam za wiele wspólnego. :evil_lol: Mamy problem, ja tez nie mam nic wspólnego z mężem Małgosi, a Czekoladkę- Elmo chciałabym zobaczyć.. Kto nas może poznać z panem ? Quote
Małgosia P Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=1415246399 To jest mój profil, zapraszam wszystkich:) Quote
Diora Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Gosiu, na Twoim profilu też nie widać. Musisz zrobić publiczny album żebyśmy widziały. Quote
Olga7 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 A mnie się marzy ,by takich rodzin i domów dla bezdomnych psów-nie tylko szczeniaczkow ,bylo zawsze jak najwięcej !!! Rozejrzyj sie może MalgosiuP po znajomych -może znajdzie się jeszcze kilka takich dobrych,wspanialych rodzin ,czy ludzi jak WY ?? Quote
Paulina87 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Dziękujemy Ati i oczywiście WZAJEMNIE! Quote
Ati Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 w Legionowie znaleziono ok roczniaka Elmo II pozniej przekleje zdjecia, choc sa kiepskie Quote
Wiedźma Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='olga7']A mnie się marzy ,by takich rodzin i domów dla bezdomnych psów-nie tylko szczeniaczkow ,bylo zawsze jak najwięcej !!! Rozejrzyj sie może MalgosiuP po znajomych -może znajdzie się jeszcze kilka takich dobrych,wspanialych rodzin ,czy ludzi jak WY ?? Mam propozycję: sklonować jak najprędzej! Quote
Ati Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 watek ElmaII http://www.dogomania.pl/threads/198636-znaleziono-prawie-zamarzniętego-mixa-wyżła-sznupka-w-Legionowie Quote
Katioczka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ja też ciekawa jestem, jak Elmo rządzi u Małgosi, bo co do tego, że jest książątkiem- nie mam wątpliwości :D Quote
Małgosia P Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witam, Elmo rządzi to prawda :) Cieszymy się, że pokochał nasze dzieci, tak bardzo jak one jego. Bawi się z nimi, zaczepia, śpi i nie podgryza za mocno. One go nie męczą, są bardzo czułe i wyrozumiałe dla jego kradzieży zabawek :) My dorośli również wybaczamy mu wszystko - np. dzisiejsza kupa pod choinką...:) Wybaczcie mi te zdjęcia kochani.... ja po prostu nie potrafię zamieszczać zdjęć na forach:(Spróbuję się nauczyć, ale teraz mam dosyć pracy przed świętami...ale spróbuję...) Pozdrawiam cieplutko, M Quote
Ati Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 wyslij mi zdjecia na maila , to wieczorem wkleje [email protected] Quote
Ati Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 no co pomylil sie, jak widzi , ze drzewko rosnie, to zrobil Quote
Recommended Posts