Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj działo się działo:)
Tarzaliśmy się wszyscy po podłodze, wyjąc z zachwytu nad Elmo:) Nocka była cudowna, Elmo spał z nami, przytulany i głaskany na pięcioro rąk:) Rano podczas ubierania dzieci do przedszkola i szkoły porywał skarpetki i rajstopy :)
To jest strasznie wesoła psina. Kiedy tylko nie poświęca mu się uwagi przez chwilkę, zaczyna zaczepiać, albo porywa zabawki, lub jakąś część garderoby:) Cały czas biega, macha ogonkiem i naprawdę jest szczęśliwy :) I my też:)
Ma apetyt, załatwia się na podwórku:)
Dziś jedziemy w odwiedziny do Babci Iwonki, gdzie Elmo pozna swoją ciocio - babcię 12 letnią wyżlicę Jagę:)

Tu jest parę zdjęć :
http://www.facebook.com/album.php?aid=92304&id=1561144401

Pozdrawiam cieplutko,
Małgosia

Posted

Super, że Elmo tak szybko się zadomowił, i że chociaż on nie tęskni (bo ja bardzo ;) ). Prawda, że na żywo jest jeszcze słodszy niż na zdjęciach?

Niestety wchodząc na podany link nie widać żadnych zdjęć, pojawia się że są niedostepne.

Posted

Katioczka napisał(a):
żeby zobaczyć zdjęcia trzeba być znajomym męża Małgosi ;)

Hala napisał(a):
Ekhm... no ja tam z meżem Małgosi nie mam za wiele wspólnego. :evil_lol:

Mamy problem, ja tez nie mam nic wspólnego z mężem Małgosi, a Czekoladkę- Elmo chciałabym zobaczyć..
Kto nas może poznać z panem ?

Posted

A mnie się marzy ,by takich rodzin i domów dla bezdomnych psów-nie tylko szczeniaczkow ,bylo zawsze jak najwięcej !!!
Rozejrzyj sie może MalgosiuP po znajomych -może znajdzie się jeszcze kilka takich dobrych,wspanialych rodzin ,czy ludzi jak WY ??

Posted

[quote name='olga7']A mnie się marzy ,by takich rodzin i domów dla bezdomnych psów-nie tylko szczeniaczkow ,bylo zawsze jak najwięcej !!!
Rozejrzyj sie może MalgosiuP po znajomych -może znajdzie się jeszcze kilka takich dobrych,wspanialych rodzin ,czy ludzi jak WY ??

Mam propozycję: sklonować jak najprędzej!

Posted

Witam,
Elmo rządzi to prawda :) Cieszymy się, że pokochał nasze dzieci, tak bardzo jak one jego. Bawi się z nimi, zaczepia, śpi i nie podgryza za mocno. One go nie męczą, są bardzo czułe i wyrozumiałe dla jego kradzieży zabawek :) My dorośli również wybaczamy mu wszystko - np. dzisiejsza kupa pod choinką...:)

Wybaczcie mi te zdjęcia kochani.... ja po prostu nie potrafię zamieszczać zdjęć na forach:(Spróbuję się nauczyć, ale teraz mam dosyć pracy przed świętami...ale spróbuję...)
Pozdrawiam cieplutko,
M