Jump to content
Dogomania

Amor,to najpiekniejsze slowo dla takiego dziadka jak ja.Zbieram na hotel $

Recommended Posts

Posted

[quote name='elzunia']jasne że tak ,ja zdecydowałam sie na dziadzie bo nikt ich nie chce choć nie wiem czemu ?Są takie kochane jak mój dziadzio[/QUOTE]
wiem cos o tym,moja Szaronka to babulka..
napisz czy podobaly sie podziekowania...?:loveu:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']wiem cos o tym,moja Szaronka to babulka..
napisz czy podobaly sie podziekowania...?:loveu:[/QUOTE]
Paulinka jeszcze nie dostała bo na apelu ma dostać a szkoła już ma i są zadowoleni bardzo aha a szkoła powiedziała że w tym roku przed zimą robimy to samo

Posted

ja wiem że to nie na temat,ale poczytajcie o poczynaniach kach vel katarzyna.s vel JOOAŚKA cały wątek ciekawy mimo że koci wrzucę do poczytania.Co niektórzy znają historię tej pani

Posted

[quote name='elzunia']ja wiem że to nie na temat,ale poczytajcie o poczynaniach kach vel katarzyna.s vel JOOAŚKA cały wątek ciekawy mimo że koci wrzucę do poczytania.Co niektórzy znają historię tej pani[/QUOTE]

Wrzucaj, zawsze lepiej wiedzieć więcej ;). Ja nawet nicka tej osoby nie kojarzę.....

Posted

[quote name='AlfaLS']Wrzucaj, zawsze lepiej wiedzieć więcej ;). Ja nawet nicka tej osoby nie kojarzę.....[/QUOTE]
znasz może historię Misterka?Albo niewidomego Franka z SOS BOKSEROM?Myśle ,ze więcej tu jest takich piesków czy ktków,dziś wzięty za parę dni się nudził i wyłudzała pieniądze i na bruk...............takich historii jest kilka nicków też sądzimy z ludźmi ,ze ma więcej ale po pisowni można się załapać zaraz znajdę info na stronach o niej to wrzuce ,a Amorek jak się miewa dziadziu słodki?

Posted

[quote name='AlfaLS']Wrzucaj, zawsze lepiej wiedzieć więcej ;). Ja nawet nicka tej osoby nie kojarzę.....[/QUOT[COLOR=magenta]
[url]http://www.nowaruda.info/786.htm:diabloti:[/url]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Mysza2']Czy ja dobrze rozumiem że Elżunia chciałaby wziąć Amorka?. O Boże powiedzcie że tak, że to o niego chodzi.[/QUOTE]
Tak Elu, ale Amorek to wiekszy chlopak a Ela ma juz dwa boksie. Decyzje dziewczyny przesunely w czasie, moze znajdzie sie inne rozwiazanie. Bo dziadziusiow niestety w schronach nie brakuje :(
Ela przygarnela starowinke Wampirka, byscie ze wzruszenia od razu pokochaly chlopaka. Dala mu dom na ostatnie chwile zycia.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Tak Elu, ale Amorek to wiekszy chlopak a Ela ma juz dwa boksie. Decyzje dziewczyny przesunely w czasie, moze znajdzie sie inne rozwiazanie. Bo dziadziusiow niestety w schronach nie brakuje :(
Ela przygarnela starowinke Wampirka, byscie ze wzruszenia od razu pokochaly chlopaka. Dala mu dom na ostatnie chwile zycia.[/QUOTE]
tak cały wieczór myślę o amorku i chyba znam się na giselle4 jak będzie staruszek do wyratowania nawet brzydalek ja przygarnę bo starowinki niestety nie mają szans a mój Wampuś też z dogo wzięty niestety juz za TM.i jakoś dziwnie,wiecie jak to jest jak człowiek jest przyzwyczajony jest,jak Ci jakieś maleństwo na kalana sie wciska............Brakuje mi tego

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Tak Elu, ale Amorek to wiekszy chlopak a Ela ma juz dwa boksie. Decyzje dziewczyny przesunely w czasie, moze znajdzie sie inne rozwiazanie. Bo dziadziusiow niestety w schronach nie brakuje :(
Ela przygarnela starowinke Wampirka, byscie ze wzruszenia od razu pokochaly chlopaka. Dala mu dom na ostatnie chwile zycia.[/QUOTE]
Już ją kocham. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Zapraszam na bazarek dla psiaków Azylowych i Saszki:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201319-Sportowe-spodenki-getry-na-WF-rozne-rozm.!-Na-hotelik-Szaszy-i-psiaki-z-Azyla-1.03[/url]

Posted

[quote name='elzunia']nie wiem czemu wcześniej wchodził może Kaśka znowu do admina pisała ,bo już raz strona była zablokowana[/QUOTE]
malutkiego na kolanka....a Kasia prosze sie nie przejmowac

Posted

[quote name='elzunia']Paulinka jeszcze nie dostała bo na apelu ma dostać a szkoła już ma i są zadowoleni bardzo aha a szkoła powiedziała że w tym roku przed zimą robimy to samo[/QUOTE]

ciesze sie ...kazda akcja dla poprawienia zycia zwierząt jest na wage złota
Ty to wiesz,pogadamy o staruszkach i dostaniesz obiecuje:)

Posted

Kurcze, Nowa Ruda to gdzies Wasze okolice, Grazynko, prawda ???
To moze sie rozglosmy, ze szukamy transportu ?
Jejku, ale cudownie by bylo gdyby niunio kochany zamieszkal u elzuni. To naprawde slodki psiak.
Kochany jest i przytulasny taki ......

Posted

[quote name='zuziaM']Kurcze, Nowa Ruda to gdzies Wasze okolice, Grazynko, prawda ???
To moze sie rozglosmy, ze szukamy transportu ?
Jejku, ale cudownie by bylo gdyby niunio kochany zamieszkal u elzuni. To naprawde slodki psiak.
Kochany jest i przytulasny taki ......[/QUOTE]

zuziu,pogadamy ale jeszcze nie w tym tygodniu
Elzunia ma juz 2 boksery i najcheteniej bym jej dala psiaka na kolanka....
malutkiego jak Wampirek
ale to wszystko do uzgodnienia jak znajde transport:)

Posted

[quote name='giselle4']zuziu,pogadamy ale jeszcze nie w tym tygodniu
Elzunia ma juz 2 boksery i najcheteniej bym jej dala psiaka na kolanka....
malutkiego jak Wampirek
ale to wszystko do uzgodnienia jak znajde transport:)[/QUOTE]
Tak ja też tak myślę Amorek do góry a ja poczekam na maluszka,tylko wiesz Grażynko taki żeby córci mi nie zjadł hihi.POza tym wiesz że ja pokocham co dostanę.Czekam na wieści

Posted

[quote name='giselle4']malutkiego na kolanka....a Kasia prosze sie nie przejmowac[/QUOTE]
Kaśka po staremu od rana mi grozi normalnie o mało ze strachu fona nie zjadłam.....................))))))))))))))

Posted

Z bazarku uzbierała się stówka.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200309-Bazarek-romantyczny-na-%C5%9Blepego-Amorka-do-ko%C5%84ca-stycznia[/url]!
Czekam jeszcze na ostatnią wpłatę i zaraz potem przeleję Ci Grażynko pieniążki.