giselle4 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Zosia123 napisał(a):Wpłaciłam 120 zł. Stówka z bazarku, a 20 za karę, że nie udało mi się wszystkiego sprzedać ;) hihi i tak trzymaj z ta kara oczywiscie....jak na pierwszy bazarek to jestes suuuper....:) bardzo dziekuje Quote
giselle4 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 elzunia napisał(a):Amorku buziaczki w pysio z rana widze elzuniu ze Ci sie podoba Amcio mi tez.... ON JEST TAKI KOCHANY....I MIMO KALECTWA TAKI STOIKIEM.....:oops: Quote
elzunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 giselle4 napisał(a):widze elzuniu ze Ci sie podoba Amcio mi tez.... ON JEST TAKI KOCHANY....I MIMO KALECTWA TAKI STOIKIEM.....:oops: mam nadzieję ,że domek się szybko znajdzie jest słodziutki.Amorek usmiech i do domciu Quote
Cleo2008 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Grazynko, moje ulubione pieski jeden za drugim dostaja domek (DT tez sie liczy) i jak tak dalej pojdzie to zadnego nie odwiedze w schronisku na wiosne, oby z Amorkiem tez tak bylo. Quote
elzunia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cleo2008 napisał(a):Grazynko, moje ulubione pieski jeden za drugim dostaja domek (DT tez sie liczy) i jak tak dalej pojdzie to zadnego nie odwiedze w schronisku na wiosne, oby z Amorkiem tez tak bylo. oby wszystkie znalazły domek tego im życzę Quote
giselle4 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 podniose chłopczyka,wyssssoko:) Kamala dziekuje za pieniazki na Amorka juz w pierwszym poscie:) Quote
giselle4 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='andegawenka']No to też op w góre to rankiem Ci pomoge:) Quote
zuziaM Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Niunio bardzo lubi glaskanie. Zaraz taki koci grzbiecik robi i opiera sie calym ciezarem .... malo mnie dzisiaj nie przewrocil. Quote
elzunia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 zuziaM napisał(a):Niunio bardzo lubi glaskanie. Zaraz taki koci grzbiecik robi i opiera sie calym ciezarem .... malo mnie dzisiaj nie przewrocil. zuziaM to wymiziaj go od wszystkich cioteczek Quote
Mysza2 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Taki przytulaśny biedak. Szkoda że do Elżuni nie może iść:( Quote
elzunia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mysza2 napisał(a):Taki przytulaśny biedak. Szkoda że do Elżuni nie może iść:( ja bym wszystkie przygarnęła,ale faktycznie nie pomyslałam ,on jest sporym pieskiem.Ja mogę wziąć maluszka,ale trzymam kciuki za dobry domek Quote
elzunia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mysza2 napisał(a):musiałby być z taką dobrą duszą jak Ty wierzę że znajdzie się jakaś dobra dusza,która go pokocha.Trzymam kciuki Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 elzunia napisał(a):Dzieńdoberek,co tu słychać? Tylko my dwie do naszego dziadulka zaglądamy :crazyeye::crazyeye: Quote
Renata N Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mysza2 napisał(a):Tylko my dwie do naszego dziadulka zaglądamy :crazyeye::crazyeye: Nie, nie tylko! Są też tacy, którzy kibicują Amorkowi (i nie tylko) tak .... po cichutku, ale nie mniej gorąco! Quote
elzunia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mysza2 napisał(a):Tylko my dwie do naszego dziadulka zaglądamy :crazyeye::crazyeye: Wrzucałam link na NK ale widzę ,że brak zainteresowania.Ludzie a taki słodki Quote
Mysza2 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Renata N napisał(a):Nie, nie tylko! Są też tacy, którzy kibicują Amorkowi (i nie tylko) tak .... po cichutku, ale nie mniej gorąco! tak tylko podpuszczam :loveu::loveu::loveu: Quote
elzunia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Podrzucamy dalej na NK może ktoś,gdzieś? Quote
Recommended Posts