Agucha Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Osa']Dobra OKI:) Już jest na stronie tylko miniaturkę wstawię:) O! Już jest! Dziękuję :Rose: :loveu: [quote name='zerduszko']A jak zdrowie Zuzkowe? :) Póki co do przodu. Czekamy na poprawę wyników po zmianie karmy :) [quote name='Osa']A Zuzka to tak w ogóle gdzieś ma oczy? :diabloti: :evil_lol: Odnośnie Giza - chyba w d...!:mad: On ją tak kocha a ona nic:shake: Co do grzywy - zdejmuję jej na noc gumkę, bo ma tego kucyka krótkiego i muszę zacieśniać troszeńkę. Tak więc, żeby jej nie naciągać skórki za bardzo - gumka i problem z głowy :lol: Quote
Osa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Agucha'] [quote name='Osa']A Zuzka to tak w ogóle gdzieś ma oczy? :diabloti: :evil_lol: Odnośnie Giza - chyba w d...!:mad: On ją tak kocha a ona nic:shake: :roflt: [quote name='Agucha']"CHYBA MNIE NIE CHCE...:roll:" http://i55.tinypic.com/6fujwm.jpg http://i54.tinypic.com/el1vg0.jpg Raczej na pewno nie chce..:evil_lol: Quote
Agucha Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Osa']Raczej na pewno nie chce..:evil_lol: Pomimo całej aparycji - wybrakowanych "towarów" nie uwzględnia się :lol: [video=youtube;8-0WVfj76bo]http://www.youtube.com/watch?v=8-0WVfj76bo&feature=player_embedded[/video] Quote
Gioco Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 I co? Może nie zezowate szczęście? http://1.1.1.2/bmi/i53.tinypic.com/16ib4ap.jpg :diabloti: Quote
Agucha Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku wszystkim nas odwiedzającym! :) Quote
megi82 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 dziękuję bardzo i ja Tobie życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Quote
Gioco Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy one się już spełnią, niech dorzuci garść nowych marzeń bo tylko one nadają życiu sens! Quote
Agucha Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Aleksandra:)']Witamy wieczorkiem ;) Witamy już w Nowym Roku ;) :loveu: Quote
Gioco Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Agucha']Witamy już w Nowym Roku ;) :loveu: Witamy, witamy :-) I fotek wyglądamy ;-) Quote
Agucha Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Gioco']Witamy, witamy :-) I fotek wyglądamy ;-) Coś się załatwi ;) Zuzia już spakowana na ferie. Sama jeszcze nie wie gdzie :lol: ;) Leżakowanko: Quote
Agucha Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Zuzulowa panienka :loveu: Czorcik :) Quote
Agucha Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Najfajniejsza zabawka - podprowadzona frotka Marcynkowa :lol: Roztrzepaniec :lol: Quote
Agucha Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Mamy już co wiązać :) To na tyle. Dobranoc! ;) Quote
Agucha Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Osa napisał(a):Super foty:) A Zuza jest urocza. Szczeżuja przesłodka :lol: ;) O Gizia nikt się nie pyta? :( Póki co - same durnowate telefony miałam...:mad: Quote
docha Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 a Gizio jest na tymczasie? wszystkie są słodkie i wspaniałe miny robią a w sprawie kucyków, zastanawiam się czy psiaki nie boli skóra od takiego naciągania. ja jak mam długo włosy związane to mam właśnie taki dyskomfort, a może lepiej im w krótkiej grzywce? Quote
zerduszko Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Agucha napisał(a):Póki co - same durnowate telefony miałam...:mad: Zasiedział się coś chyba? Oj znam to, znam ;) Quote
Agucha Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 docha napisał(a):a Gizio jest na tymczasie? Tak, Gizmo jest na tymczasie. Strasznie się do nas przywiązał... z bólem serca myślę o rozstaniu i po raz kolejny przyrzekam sobie że nigdy więcej dłuższego tymczasu... docha napisał(a):a w sprawie kucyków, zastanawiam się czy psiaki nie boli skóra od takiego naciągania. ja jak mam długo włosy związane to mam właśnie taki dyskomfort, a może lepiej im w krótkiej grzywce? Kucyki nie są ponaciągane ;) Uwierz, że moje psy też wychodzą z założenia, że są im one zbędne i chwil kiedy są "eleganckie" jest mało :lol: Co widać po ostatnich zdjęciach z resztą :lol: zerduszko napisał(a):Zasiedział się coś chyba? Oj znam to, znam ;) Nie krakać mi tu! Bo na wiosnę mnie eksmitują razem z ogonami.... Znacie kogoś z Raciborza kto mógłby przeprowadzić wizytę P-A? Quote
Recommended Posts