Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

funia napisał(a):
Szkoda Soniu ,ze nie może być twoja .....Pasuje wam ....

szkoda :(
zdjecia super ,a modelka jeszcze bardziej :)

Posted

Sonia - Patyśka się tak świetnie komponuje z wszystkimi elementami Waszego stadła, że chyba nie masz wyjścia ;)

PS. A zdjęcia psiaków nam się NIGDY nie nudzą - chyba to już zauważyłaś jakie nienasycone jesteśmy :)

Posted

[quote name='IVV']Soniu wyslalm 50zl dla Patysi

IVV-bardzo,bardzo dziękuję a Patyśka przesyła przytulanko:loveu::loveu::loveu:

Patyśka szuka swojego domu - nie wszystko mogę przeskoczyć z moimi chłopakami:mad:i tak byli bardzo wyrozumiali wczoraj :crazyeye:ale w tym wypadku nie moglam zlapać calej ręki za wyciągniety palec pomocy:roll:
a teraz jeszcze kilka fotek z przepustki Patki:
Sońka atakowala drzwi bo przecież bez niej nie może nic się dziać na klatce ;) a Patka bacznie obserwowała-dołączyć czy nie....

balkon z braku przestrzeni w mieszkaniu to jej czasowka ;)

Posted

[quote name='funia']Kupiłam obroże .Dołożyłąm 9 zł .Doliczam do hotelowania .

DZIĘKI FUNIU.oczywiście doliczę i jak tylko wpłyną pieniążki wszystko ureguleję .

Obrożka już kupiona Kiltix koszt 60zł.-50zl idzie od jogolci:loveu:ja na razie założyłam,10zł sonia71

wplaty i wypłaty z konta Pati:
1.gotówka zostawiona na obrożę u weta -51zl
2.mój bazarek 57,50zl
3.sonia71 50zł stala od czerwca
4.sonia71 9zł. jako brakujące do calego kosztu obróżki

Posted

Patyśka szukaj cienia pod sadowym drzewkiem ,obrzydliwe kleszczory to mogą ci tylko n...ć !? co nie :)

a zapomialam napisać że jak wrociłyśmy do hoteliku to Patka na widok funi dosłownie wywinęła mi się z szelek(czyli jakby co to jest bardzo,bardzo sprytna !:) i oczywiście zaprowadziła swoje porządki na wybiegu bo pozostale dziewczyny bez niej się rozbestwiły ;)
mialam przyjemność przywitania się z Rudym-od Saby z lasu-który pilnował gospodarstwa :) i takiego cuda jak maleńka Czoco(lub jakoś tak) to chyba dawno nie widziałam -nic tylko nosić na rękach i całować,całować i spełniać zachcianki- ciutkę zagubionej w całej,głośnej, latającej ferajnie :)

Posted

wpłata na konto Pati:
1.:loveu:jogolcia@pdx 100zł(hotelik i obróżka Kiltix)
2.:loveu:spadek po Polly 101,95zł.
3.mój bazarek-ostatnia wpłata 10,90zł.

do czerwcowego hoteliku brakuje:96,65zł..

funiu-na jaki czas jest ta obroża,w necie pisze że 7 misięcy?zobacz co pisze na opakowaniu.

Posted

[quote name='IVV']i jeszcze moje 50zl to chyba zostanie tylko 46.65 na minusie

tak IVV -zostanie tylko tyle i gdyby wpłynęły stale deklaracje to był by czerwiec zapłacony:)BARDZO BARDZO WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM-a tak wogóle to chyba zostanę mistrzem świata w comiesięcznych domyslach skąd wziąć pieniadze i ngdy nie jestem pewna czy się uda -ale widocznie mam tak mieć ;)

wpłata na konto Pati:
1.:loveu:IVV 50zł.

do czerwcowego hoteliku brakuje:46,65zł..

Posted

Obroża ma działać od 1 doby po założeniu do 7 miesiecy .Jest rewelacyjna .U psó ,które ją mają widzę i wyjmuję nieżywe zatrute kleszcze .
Teraz tylko tym będę zabezpieczać.( bedę obserwować czy faktycznie działa do 7 miesięcy )
Obroża nazywa sie KILTIX

U Patki zaobserwowałam swędzenie po założeniu ,ale to normalne bo środek działa i jest w kontakcie ze skóra .Dzisiaj już nie zauważylam aby się drapała .

Posted

wplata na konto Pati:
1.:loveu:Joodith 20zł
2.:loveu:KateKermit 30zł.

DZIĘKI WAM UDAŁO SIĘ ZNÓW ZAPŁACIĆ HOTELIK-:loveu:BARDZO ,BARDZO WILEKIE DZIĘKI A PATYSIA PRZESYŁA WSZYSTKIM PRZYTULANKI:multi:-OBY ZA NASTEPNY MIESIĄC NIE POTRZEBNA JUŻ BYLA :evil_lol:INTENSYWNA ZBIÓRKA-CZEGO SOBIE ,WAM A PRZEDE WSZSYTKIM PATCE ŻYCZĘ .

PATYSIA- BĄDŹ BARDZO GRZECZNA PRZEZ NASTĘPNE DNI ,COBY NIE TRZEBA BYŁO MI WRACAĆ Z WOJAŻY.:mad::evil_lol: