Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chodz Patysia pójdzeimy sobie do sadu ,wyczochramy pyszczalinę i bedziemy ganiać aż nam tchu zabraknie i myśli o braku domku odejdą w siną dal ...przynajmniej na chwileczkę....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sonia71 napisał(a):
chodz Patysia pójdzeimy sobie do sadu ,wyczochramy pyszczalinę i bedziemy ganiać aż nam tchu zabraknie i myśli o braku domku odejdą w siną dal ...przynajmniej na chwileczkę....

a ja też mogę poganiać z Wami? ;)

Posted

Cieczka ma się ku końcowi .Dzieki Bogu .
Patka tak się rozbestwiła ,ze jak nie wypuszczę jej za furtke do domu i sadu to tak mnie obszczekuje ,ze bębenki pekaja .....

Posted

funia napisał(a):
Cieczka ma się ku końcowi .Dzieki Bogu .
Patka tak się rozbestwiła ,ze jak nie wypuszczę jej za furtke do domu i sadu to tak mnie obszczekuje ,ze bębenki pekaja .....

mądrala...

Posted

delfy jak najbardziej dołączaj do nas,Patyśka jest tak ruchliwa że może być nas w sadzie jak najwięcej :)

funia -to co ty nie wiesz że jak się kobieta uprze a jeszcze w czasie burzy hormonów -to zawsze dopnie swego ;)

Posted

zaczął się czerwiec-do zaplaty mam hotelik 300zł a konto ma minusie po opłaceniu badania krwi :(
czekam na rozliczenie bazarku oraz Polci,ja też dorzucę 50ZŁ,(więcej nie mogę bo skończyło się allegro i też muszę wznowić ) ale i tak będzie brakowało dużo:(BARDZO PROSZĘ OSOBY KTÓRE DEKLAROWAŁY SIĘ O WPŁATY GROSIKÓW.

Posted

U nas po staremu .
Upały dają się we znaki więc psiaki do godz . 16 głównie polegują w cieniu .
Paci ma się dobrze i pozdrawia wszystkich .

Posted

Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć .
Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie .
Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro.
Napiszcie jak wolicie .

Posted

sorry jogolcia ;) ale dzisiaj nie poleżycie pod gruszą bo Patka rozważa leniuchowanie wśród rabatek ,truskawek i ...szczypiorku :),oby tylko nie "strzelila focha" jak to mówi mój syn -zapowiada się fajny dzień :)

Posted

pewnie że są fotki:multi:a gdyby Patyśka pozowała ja przystało a nie ciągle kręciła się i wiercila a już w momencie pstryknięcia osiągnęła mistrzostwo świata i większość fotek to tył łepka lub dooopka:evil_lol:
ogólnie spędziliśmy super dzień,nie polała się krew Patka cała i Sońka też choć taki respekt wzbudziła w Patyśce i od razu pokazała jej że może robić co chce i gdzie chce ale Pańcia jest "nietykalna i wara obcym".
Patyśka niechętnie wsiada do auta ale z pomocą, w czasie jazdy jest bardzo grzeczna i wszsytko obserwuje a potem leży spokojnie można daleko jechać ,,schody na 4 piętro były przyczyną strachu który po południu całkowicie zniknał i sprytnie pokonała je,najlepsze miejsce w domu to balkon,daje się miziać obcym ale przerażają ją maluchy na rowerkach ,biegające i krzyczące :mad:
a teraz fotki :
zapoznanie:eviltong: