sonia71 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 chodz Patysia pójdzeimy sobie do sadu ,wyczochramy pyszczalinę i bedziemy ganiać aż nam tchu zabraknie i myśli o braku domku odejdą w siną dal ...przynajmniej na chwileczkę.... Quote
delfy2000 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 sonia71 napisał(a):chodz Patysia pójdzeimy sobie do sadu ,wyczochramy pyszczalinę i bedziemy ganiać aż nam tchu zabraknie i myśli o braku domku odejdą w siną dal ...przynajmniej na chwileczkę.... a ja też mogę poganiać z Wami? ;) Quote
funia Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Cieczka ma się ku końcowi .Dzieki Bogu . Patka tak się rozbestwiła ,ze jak nie wypuszczę jej za furtke do domu i sadu to tak mnie obszczekuje ,ze bębenki pekaja ..... Quote
delfy2000 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 funia napisał(a):Cieczka ma się ku końcowi .Dzieki Bogu . Patka tak się rozbestwiła ,ze jak nie wypuszczę jej za furtke do domu i sadu to tak mnie obszczekuje ,ze bębenki pekaja ..... mądrala... Quote
sonia71 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 delfy jak najbardziej dołączaj do nas,Patyśka jest tak ruchliwa że może być nas w sadzie jak najwięcej :) funia -to co ty nie wiesz że jak się kobieta uprze a jeszcze w czasie burzy hormonów -to zawsze dopnie swego ;) Quote
sonia71 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 eh....., Patka BEDZIE DOBRZE- ZNAJDĘ CO DOM,PRAWDZIWY DOM ! Quote
sonia71 Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 zaczął się czerwiec-do zaplaty mam hotelik 300zł a konto ma minusie po opłaceniu badania krwi :( czekam na rozliczenie bazarku oraz Polci,ja też dorzucę 50ZŁ,(więcej nie mogę bo skończyło się allegro i też muszę wznowić ) ale i tak będzie brakowało dużo:(BARDZO PROSZĘ OSOBY KTÓRE DEKLAROWAŁY SIĘ O WPŁATY GROSIKÓW. Quote
funia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 U nas po staremu . Upały dają się we znaki więc psiaki do godz . 16 głównie polegują w cieniu . Paci ma się dobrze i pozdrawia wszystkich . Quote
funia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Cioteczki kleszcze u nas atakują ....Są na butach po krótkim przejsciu po trawie .Co dzień wyjmuję je psom pomimo ,ze w kwietniu wszystkie dostały Frontline .Niestety zwykle to wystarczało ,ale teraz musze się bardziej zabezpieczyć . Proszę o zakup Kiltixa albo Preventika ( obroży ) .I wysłąnie jej na mój adres .Zobaczę ,czy wet da mi na kreskę .Bo nie mam środków aby kazdemu psu ją zakupić ,są zbyt drogie . Nie wiem też czy taniej nie bedzie zamówić na allegro. Napiszcie jak wolicie . Quote
jogolcia@pdx Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Wysłałam kilka groszy dla Patisonka - na hotelik i obróżkę... mówimy zdecydowane NIE kleszczom! Patyśka, uważaj na trawkę: Quote
sonia71 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 jogolciu:loveu::loveu::loveu: obróżka już pewnie na szyjce Patki-dzięki Tobie:loveu: kleszczory bedą zwiewać na drugi koniec sadu:diabloti: Quote
Lolalola Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Paysienka kochana trzymaj sie ,ciocia z amnezja przybywa next week to poland i wysle dla Ciebie pieniazka!!!!!!!!!!! Quote
Joodith Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dzień dobry śliczny Patisonku. Ciekawe co porabiasz w ten upalny dzień. Quote
jogolcia@pdx Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Patyśka - chodź położymy się pod gruszą, na dowolnie wybranym boku ;-)... u mnie dzisiaj prawie 30 C (po miesiącach poniżej 12stopni) Quote
sonia71 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 sorry jogolcia ;) ale dzisiaj nie poleżycie pod gruszą bo Patka rozważa leniuchowanie wśród rabatek ,truskawek i ...szczypiorku :),oby tylko nie "strzelila focha" jak to mówi mój syn -zapowiada się fajny dzień :) Quote
IVV Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 a moze jakies fajne zdjecia beda z tych jej zmilowan ogrodkowych ;) Quote
sonia71 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 pewnie że są fotki:multi:a gdyby Patyśka pozowała ja przystało a nie ciągle kręciła się i wiercila a już w momencie pstryknięcia osiągnęła mistrzostwo świata i większość fotek to tył łepka lub dooopka:evil_lol: ogólnie spędziliśmy super dzień,nie polała się krew Patka cała i Sońka też choć taki respekt wzbudziła w Patyśce i od razu pokazała jej że może robić co chce i gdzie chce ale Pańcia jest "nietykalna i wara obcym". Patyśka niechętnie wsiada do auta ale z pomocą, w czasie jazdy jest bardzo grzeczna i wszsytko obserwuje a potem leży spokojnie można daleko jechać ,,schody na 4 piętro były przyczyną strachu który po południu całkowicie zniknał i sprytnie pokonała je,najlepsze miejsce w domu to balkon,daje się miziać obcym ale przerażają ją maluchy na rowerkach ,biegające i krzyczące :mad: a teraz fotki : zapoznanie:eviltong: Quote
Tola Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 To Pati była na przepustce, czy czegos nie doczytałam:cool3: Quote
Recommended Posts