MaDi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='IVV']Jo ,ale nasza Szansa jedzie po protekcji ;) do tej kliniki[/QUOTE] Bo to prawie jak z NFZ :evil_lol::evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='MaDi']Bo to prawie jak z NFZ :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No to mnie przekonałyście :cool3: ...a ja napisałam do Kasi, żeby sie upewnić, że miejsce jeszcze czeka - Kasia twierdzi, że pamięta o Szansuni...:lol: Quote
IVV Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 dziewczyny Majqus potrzebuje naszej pomocy !!! zajrzyjcie prosze [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198484-Zoran-%28rejon-Rzgowa-%C5%81odzi%29-przepustka-ku-lepszemu-%C5%BCyciu-kosztowa%C5%82a-50z%C5%82[/URL] Jo czy mozesz zrobic wydarzenie dla tego biedaka prosze !!! Tolus czy ci ludzie co wzieli Neske by chcieli tego chlopaka do pary ??? czy masz moze z nimi kontakt??? Quote
Tola Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='IVV']dziewczyny Majqus potrzebuje naszej pomocy !!! zajrzyjcie prosze [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198484-Zoran-%28rejon-Rzgowa-%C5%81odzi%29-przepustka-ku-lepszemu-%C5%BCyciu-kosztowa%C5%82a-50z%C5%82[/URL] Jo czy mozesz zrobic wydarzenie dla tego biedaka prosze !!! Tolus czy ci ludzie co wzieli Neske by chcieli tego chlopaka do pary ??? czy masz moze z nimi kontakt???[/QUOTE] Kontakt mam, Pan jest na dogo, pisze od czasu do czasu na wątku Neski... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188867-NESKA-czyli-PRĘGOWANA-AKITA-MIX-)-JUŻ-W-SWOIM-DOMKU[/URL] Neska to ich pierwszy pies i nie wiem, czy tak od razu myslą o drugim... Quote
Tola Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='IVV']Jo ,ale nasza Szansa jedzie po protekcji ;) do tej kliniki[/QUOTE] Mam nadzieję, ze dlatego Szansa bedzie inaczej traktowana i ze wszystko bedzie ok. Nela niestety nie miała tyle szcześcia. To nie był pierwszy zamojski pies oddany do tej kliniki - nigdy nie narzekałam. Ale Nela była pierwszym psem oddanym w tak złym stanie i niestety - zbagatelizowano jej stan. Quote
IVV Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='majqa']Oj, IVV... :oops:[/QUOTE] Majqus ,trzeba sobie pomagac ;) jak Jo sie obudzi u niej dopiero 5 rano to miejmy nadzieje ,ze bedzie mogla zrobic wydarzenie chlopakowi ,a pieknie to robi :) Szansunia juz nie dlugo bedziesz na tym zimnie !!!! Quote
majqa Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='IVV'](...) jak Jo sie obudzi u niej dopiero 5 rano to miejmy nadzieje ,ze bedzie mogla zrobic wydarzenie chlopakowi (...) [/QUOTE] Oj fakt, wydarzyło się już coś za sprawą Jo! :-) Wracając jednak do Szansy... Już niedługo maleńka, już niedługo będzie wiadomo, czy uda się pomóc Twojej łapeńce. Quote
majqa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='IVV']podesle pieniadze w poniedzialek[/QUOTE] IVV, błagam... :shake: Psy (zobowiązań od groma), zakup węgla (widziałam, widziałam)... :-( Nie szalej Cudna Istoto, jakoś to musi być. Najpóźniej jutro trzepię dom (a konto bazarków, a co by miało większy sens, allegro). Skądś muszę zdobyć tę kasę... Quote
Tola Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 :placz: Dzis rano odszedł kolejny szczeniak zabrany z zamojskiego schronu - Gaja. [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6156/gaja.jpg[/IMG] Quote
IVV Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='majqa']IVV, błagam... :shake: Psy (zobowiązań od groma), zakup węgla (widziałam, widziałam)... :-( Nie szalej Cudna Istoto, jakoś to musi być. Najpóźniej jutro trzepię dom (a konto bazarków, a co by miało większy sens, allegro). Skądś muszę zdobyć tę kasę...[/QUOTE] Majqus dziekuje !.........ale obiecalam ,a ja slowa dotrzymuje ...moze to nie bedzie suma o jakiej wczesniej myslalam ,ale zawsze o te 100zl wiecej... Quote
majqa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Tola'](...) Dzis rano odszedł kolejny szczeniak zabrany z zamojskiego schronu - Gaja.(...) [/QUOTE] Mój Boże... :-( Quote
zadra Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A co z transportem do Kasi? Sama nie wiem czy czekac na konsultację,czy działac wczesniej.Martwie sie tylo sytuacją,kiedy prof.Silimanowicz stwierdzi bezsens operacji i co wtedy z Szansą.Najlepiej gdyby nia musiała wracać do schronu tylko ktoś ją przetrzymał do czasu wyjazdu. Quote
majqa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Załóżcie wątek na transportowych, z podaniem trasy. Na chwilę, może i tu przydałaby się zmiana tytułu. Jak sądzicie? Chodzi mi oczywiście o apel o transport. Quote
sacred PIRANHA Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 a Kasia do której docelowo ma Szansa trafic jest skad? Quote
Joodith Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Gajka :-( ile ona wycierpiała w swoim króciutkim życiu :-(:-(:-( Quote
ewa36 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 O matko ........ Z całą pewnością kalectwo nie przekreśla adopcji nie wolno tracić wiary ...... Quote
funia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kiedy ta konsultacja ? przepraszam nie doczytałam ...Mysle intensywnie aby już tak długo nie zostawałą w schronie ....Bedę się zastanawiac jak u mnie z kwarantanną .Wziełabym ja ( bezpłątnie ) do czasu wyjazdu .Nic nie obiecuje bo wszystko zalezy od miejsca w danej chwili .... Quote
IVV Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 wyslalam 100zl na mala juz tylko 2 dni o ktorej dziewczyna wychodzi ? Quote
funia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='majqa']Funiu, ta konsultacja jest w środę.[/QUOTE] Aha to juz tylko dotknac ,no nic w kazdym razie jakby co to bede zaglądac.Jak ja bede miała jak i bedzie potrzeba to pomoge Quote
majqa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='funia'](...)Jak ja bede miała jak i bedzie potrzeba to pomoge[/QUOTE] Dziękujemy!!! :-) Quote
Tola Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Szansa ma byc na 12 w Lublinie, więc wyjedzie z Zamoscia ok 10; szczegóły omówi zadra i Ukryty Smok; dzisiaj zadra będzie dzwonila to da znac. Odbiór suni ze schroniska dostosujemy do czasu wyjazdu z Zamościa. Quote
Recommended Posts